Nyår!

I morgon är det somsagt nyår och jag ska snart gå och sova för att orka med morgondagen.. Ska typ gå upp när vet jag inte. Men då blir det typ äta frukost och fixa smink och allt sånt, sen blir det att fixa till middagen och sen blir det äta när moster har kommit om hon kommer och sen ska vi ut och gå nyårspromenaden och sen ska vi se fyverkerier och sen blir det vara hemma på altanen. Men nu ska jag ta och sova. hoppas att man är på bättre humör i morgon..
Ha det gött
<3

Hej..

känner att det här är inge bra slut på året. Men men dagen har används till att kela med min kelgris och sen kom philip en stund. Sen hoppade jag i badet och nu ska jag locka håret och sen sätta fast lösnaglarna..

Känner mig så värdelös, för jag älskar dig för du känner inte samma sak. Det känns så fel att jag sitter här och gråter för något som borde vara så självklart. Borde fan vänja mig vid att vara ensam och helt jävla tom.. Har ju varit det så länge nu så förstår inte varför jag trodde att det här skulle göra någon skillnad. Men jag var väl dum att tro att du gillade det som ingen annan varken gillade eller såg..  Men du öppnade väl ögonen och såg det alla andra såg... Men jag förstår dig.. Men jag gillar dig extremt.. Men det är väl dax att komma över det, men hur ska det gå när det ända jag tänker på är dig??

Men nu ska jag fortsätta med det ända jag har ork eller vill eller är tillräcklingt bra för...

Ha det gött
<3

rosa igen! & hundvakt/bebisvakt <3

Tja! idag har jag hunnit med att sova till 11, ätit frukost, färgat håret 3 gånger, dushat, varit hos kusin o ätit och handlat! haha låter inte mkt men kan säga så här att det gick säkert åt 2-3 timmar till hårfärgen bara :P så nu är jag rosa hårig typ, Bilder kommer längre ner!! I morgon ska jag vara hundvakt mellan 7 och 4 så måste upp vid halv 7, så ska sova så fort jag har skrivit klart det här. Sen kommer philip förbi så det blir säkert bra. men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så kommer bilder nu. föresten så kommer kameran vara i högsta hugg i morgon så kommer bli ett par bilder.
får se om jag lyckas fota philip med ^^



luggen är rosa, lila, blå och lite svart ^^

Nej nu ska jag sova så jag har ork till  att gå upp klockan halv 7 i morgon, funderar på att sätta på väckarklockan oxå så jag kan ligga och dra mig i en halv timme. ^^
aja

Ha det gött
<3

Längtar<3

Tja tja!
Sitter i soffan i vardagsrummet, och tänker. Tänkte lägga upp lite underbara bilder på min andra blogg.
Har precis sen boogieman 2, tror att ettan är bättre men tvåan var oxå bra. Nu är det bara trean som jag är lite tveksam till.
Aja nu blir det lite bilder för vet inte vad jag ska skrva förutom att det är snart nyår! Längtar tills jag får fota fyverkerier :D
<3










här är en liten gulligbild på min finaste <3

<3

Ha det gött
<3

Godnatt!

Jag ska aldelles strax gå och sova vilket ska bli jävligt skönt! I morgon när jag vaknar så ska jag föra över bilderna från datorn till hårddisken, fixa hem några låtar och så, sen ska jag lägga mig i ett bad sen blir det att lägga upp alla bilder :P
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att fylla ett badkar med vatten och fota lite vattendroppar :D
Aja vi får väl se hur det blir ^^ Nej nu ska jag sova
HA det gött
<3

Missade en julklapp

Haha tror jag missade en  julklapp så här kommer bild på den :D

Skitsött nattlinne, skia ta och prova det snart^^

Men snart är det mat och sen ska jag krypa ner med ben and jerry cokie dough och film, men inte bestämt mig om jag ska se film på datorn eller dvd. hmm får se. Om  jag gillar någon rolig på dvd annars blir det på datorn :P
snart blir det iaf julmat ;)
ha det gött
<3

God morgon, god middag och god kväll!

Haha tja! klockan är nu 11 ungefär och jag gick upp för inte ens en timma sen man jag hade tänkt att jag skulle gå upp vid 8, men va fan, Vakna inte ens av att min mobil ringde vid 6 xD
snart ska jag dra och möta lellis, eller om typ 2 timmar. Hopp vad ska man hitta på så länge då?
Iaf är det bara jag som kan gå upp på natten och raka benen?
Haha gjorde det för typ 5gången inatt, asså det är typ innan jag somnar xD
Nej nu orkar inte jag skriva mer känner jag, mina naglar är typ ivägen så här kommer lite bilder ist :P



apelsinjuice <3




'

Ha det gött
<3

Julklappar, nyårslöften och annat!

Det är precis vad jag tänkte ta upp idetta inlägg men börjar med

Tjabba!

Okej nu börjar vi med jul afton. Först åkte man till bror och åt frukost och öppnade lite julklappar men 5 av sakerna kommer inte med på bild för att dom är typ nerpackade som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Men det var iaf ett rosa hjärt skärbrade, en rosa osthyvel, rosa mått och sen en rosa mugg med talrik :) Iaf, sen åkte mamma och då kom pappa så åt man och öppnade mer julklappar och tittade på kalle anka! <3 haha bäst. Sen så gick man hem till pappa och gick och la sig typ vid 10 tror jag det var och sen på sönagen kom jag hem och det hände en sak som jag inte vill ta upp, men annars hade jag bloggat igår. Men sen idag så var jag, mamma och bror på stan och shoppa ;) ASM! ficj underkläder och en tröja, Sen var vi hos syster sen åkte vi till citygross och handla. Sen när vi kom hem så fika vi och sen så skrubba jag och mamma badkaret sen laga vi mat och sen bada jag och nu sitter jag här invirad i en filt, för lat för att klä på mig. ska ändå lägga mig och sova snart. I morgon blir det iaf till willys med lellis<3 Och blir nog vara med henne ett bra tag. Men nu kommer lite bilder sen får ni läsa mina nyårs löften ;)

En svinborste<3

Strumpor<3

Dushtvål<3

pjamas tröja och
byxor

Sen köpte vi idag
As fin typ college liknnade tröja och
denna!

Mina nyårslöften då
1. ska bli blond med rosa och svarta slingor
2. ska gå ner minst 10 kilo
3. fota minst en gång om dagen/veckan.
4. träffa mer folk
5. blogga/lägga upp bild på dayviews VARJE dag!
6. Ska försöka lägga upp sminkbilder oftare på min andra blogg och så :)

Det är alla löften jag kommer på nu,
Ha det gött
<3

Jag vill inte vara kvar..

Sitter just nu hemma hos mamma med tårana på kinderna... Det hände en sak mellan mig och philip men jag har ingen ork till att ta det här..
Hade en helt underbar jul, tog inte så många bilder men lista och bilder på vad jag fick kommer typ i morgon eller nått..
Nu ska jag dränka mig i cola...
Ha det gött
<3

naglarna är klara

Tja.sitter nu och kollar på sagan om konungens återkomst. Naglarna är klara och i morgon är det jul! åker till bror och sen hem till pappa. Är inte säker på när jag hem eller vad jag ska ha på mig. Ha det gött <3

Hatar!

Ja jag seriöst hatar sånna som lägger upp typ vedior på youtube med typ failade emo eller typ wannabe scene, när typ hälften av bilderna har dom inte ens försökt göra typ sånt smink.. Det är så jävla dåligt. och hur fan vet dom att dom vill vara scene eller emo eller vad fan man ska kalla det.
Ja jag vet att jag själv är inne på den stilen men jag försöker inte vara något som jag vet att jag inte är..
Blir så jävla trött på sånt folk.. Och även vissa bilder kan ju fan vara skämt bilder, dom vet ju inte vart dom bilderna kommer ifrån..
Sur blir jag...


Video<3



Haha dissa att jag gäspar i början och bablar lite men man xD orkade inte skriva massor! nu ska jag dricka julmust!
ha det gött
<3

Dagarna som kommer!

Tja tja! har precis kommit hem från att varit och fikat med några tjejer i klassen efter julavslutningen.
Jag, Linn( min chiwawa) Lina, Natalia, Jonna och Mathilda dansa på avslutningen ;D gick nog bra förutom att jag gjorde åt fel håll men va fan!
Nu eller snart ska jag vila lite och sen ska jag städa lite eller iaf ta ner tvätten, sen när morsan kommer hem så ska jag baka pepparkakor och hon ska göra janson^^
Sen ska jag våga/våffla mitt hår och löshår,
Sen i morgon så ska man typ ligga och sträcka sig ett tag i sängen och skicka mess till linn, sen ska hon och jag gå på stan ;D Måste köpa Hårfärg och ska kolla om jag hittar lösnaglar som jag vill ha ;) Får se om jag får pengar över till en liten julklapp till Charlie :D Sen när man kommer hem ska man typ dusha och städa lite i rummet och fixa naglarna och så :P
Tar nog med mig kameran i morgon iaf!

Gud ska nog sova lite nu. Grymt trött sen gårdagens utbrott, dagens stress och så.. Skulle dock behöva lite låtar med fart i, så komentera om ni vet några!!
Haha nej

Ha det gött
<3

Linn min vackra chiwawa

Tack för att du stod upp för mig idag och tröstade mig när jag behövde det!
Det är helt jävla underbar och sjukt jävla underbar.
Du är en av dom bästa vännerna som jag nånsin haft.
Du har fått mig att le när mina tårar har runnit.
Är så tacksam för att du är min "Babe"
Har så kul när vi är och kan inte sluta le när jag ser ditt leende..
Att du börja prata med mig har betytt så himla mycket

Du är så jävla söt när vi sätter upp ditt lilla hår så det blir som öron
Du låter så jävla gulligt när du gäspar..
Kan prata med dig om allt!
Tack gumman<3






Ha det gött
<3

sova snart kanske?

Tja tja!
Sitter just nu och lyssnar på issa.. Är grymt trött och lite så.
Mycket som händer dom här tre dagarna till jul.
idag dusha jag, hämta jackan, köpt gran och handlat. Och haft gråtattack i skolan och ångest attack så är grymt trött efter allt det.
I morgon så är det avslutning sen ska man och fika med några i klassen och sen när man ska hem så ska man fixa lite i rummet. Sen ska jag SJÄLV fixa pepparkakor medans mamma och bror fixar jansson och sånt till julen.
Och på fredag blir det förhoppningsvis gå på stan med Linn och köpa färg :D och sen blir det me fixa lite i rummet och dusha och fixa lite saker tills jul och sen på jul afton så ska man till bror på frukost och lunch :D haha Frasse= min julklapp typ ;D men nae, men man får väl önska lite ;)
Haha nej nu ska jag snart sova! ska bara fixa fram lite saker tills i morgon ;P
JUL AVSLUTNING i morgon

Och

JAG ÄLSKAR PHILIP!! faktiskt ganska mycket<3

ha det gött
<3

ont som fan!

Tja jag har grymt ont för jag ramla och fick 3öppna sår som jag nu försöker tvätta. Skriver senare <3

pratat med Eric!

haha jag prata med eric saade idag! najs värre fan.. haha nej nu orkar jag inte skriva mer, ska läsa williams blogg och sen ska jag fan gå och sova. skola i morgon och sen ska jag och linn sitta på bup och glo film. Måste komma ihåg att jag ska ha med mig bilderna med xD aja natti typ<3

Fick en förfråga

Fick en förfråga vad jag tycker om för filmer. så tänkte skriva en lista :p

Italian jobb
The bourne identidy
The bourne supermacy

The bourne ultimatum
Gone in 60seconds
Green zone
diamond dog caper
ben ten alien swarm
ensam ung kvinna söker
pitch black
constantaine
carriers
3ninjas
my bloody valentine
i am legend
The Revenant
Zombieland
A perfect getaway
Prom night
Mean girls
prinsessa
Sjätte sinnet
8mile
The tenth circle
Spirit- hästen från vildmarken
Den modiga lilla brödrosten
a sisters akt 1 och 2
rec
daghemmet
Pirates of Caribbean
från andra sidan
my super sweet phycko sixteen 1 och 2
persy jakson
The road
sleepy hollow
The eye
Seven
polisskolan, alla
The unborn
unrest
The notebook
black wather
crossroad
Frozen
Ironman
one last song
2012
en värsting till syster
American pie, alla
black beauty
miss seacret agent .
armagedoon
tjenare kungen
älska mig
Ghost rider
American history x
supernatrual
blade alla filmer
batman the dark nigth
Dead silenc
The red riding hood
trassel
the fast and the feriouse tokyo drift
Doa- dead or alive
r„dda willy
ugglornas rike
the nun
The hills run red
som katt och hund
den otroliga vandringen
harry potter - Alla
The Chronicles Of Riddick
The Pacifier
A man aprt
xXx
30 days of nigth
Dance of the dead
Mission inposible
Blade runers finul cut
Black swan
Fullt hus
Death sentence
saving grace
Romio och julia den med leo dickaprio
kissing jessica stein
ride whit the devil
den perfekta stormen
transformers alla filmer
the ring alla filmer
invisible
alien
preditor
Buffy the vampire slayor (p† v„g)
Posiedon
Tomb rider
Vampire bats
m.m
Haha nu har jag inte tid att skriva mer filmer men ha så kul. Drar till pappa om nån timme så ja måste fixa klart.
Haha dock regnar det ute och det är inte kul... blää..
Ha det gött
<3

Glömsk!

tja tja! sitter hemma och var sjuk idag med.. Är typ ganska trött och nu är jag även toa nödig... Kom precis på att jag inte har sett klart filmen jag börja titta på förut xD hahaha fail! Men här kommer lite bilder från en sminkning jag provade göra idag.. :D




Saknar min lilla pussgurka!! får säga till morsan att vi får åka till bror nästa vecka :D

ha det gött
<3

gårdagen bidrages med sjukling idag.

tror att det är för att jag fick massage igår två gånger om och en gång i massage stolen så har jag blivit sjuk idag. måste dock till skolan i morgon D= Nej nu ska jag äta upp och sen ska jag se film eller nått.. Ha det gött! <3

Internet igen<3

Tja tja! nu funkar internet igen, Flytten gick nog ganska bra förutom att jag vart skakis så jag satte mig med Timmy, sedan fick jag och Angelica gå till Willys för att köpa dricka och då tog vi med timmy så att han kunde somna på vägen och sedan så typ när vi kom tillbaka så tag jag och frasse en liten sväng. Från barnvagn till hund.. Dock känner jag mig inte riktigt hemma än men det är ju så. Har iaf börjat packa upp men sen ville jag ha på internet och snart ska jag ta och fortsätta packa.. Haha Nej nu får ni ha det gött <3

inget Internet förens vi flyttat<3

Hej nu håller vi på att städar. Flyttar ju i morgon, känns lite läskigt. Men tänkte bara säga att kommer inte ha internet förens vi flyttat men nu måste jag sluta. Interner försvinnet. Ha det gött <3

dax att sova sova<3

Bloggar på mobilen o glor film men ska nog sova nu. Får se om kroppen orkar i morgon aja. Ha det gött

sjukling...

TjaTja!
Jag är hemma och sjuk ska snart lägga upp bilderna på bloggen om jag orkar.. det känns som huvudet ska explodera och har sjukt ont i magen och typ skakar och fryser.. Jätte kul...

haha Nej nu orkar inte jag skriva mer
ha det gött<3

5dagar kvar, läskigt men skönt..<3

Tja Tja!
Sitter nu i skolan i massage stolen, börjar halv 12... haha kul, då ska vi se film sen ska vi ha matte i 45min och sen idrott sen slutar vi.. Grymt skönt, faktiskt... Då blir det typ åka hem och packa, haha bara 5dagar kvar om man räknar med idag. Nu börjar det bli läskigt... Jag har flyttat två gånger i mitt liv, ena gången när jag var 3 och andra när jag var 6.. Då har lixom inte jag kunnat hjälpa till, men det ska faktiskt bli jävligt skönt att ha det gjort. Bara komma bort från alla minnen i huset och då kan man slappna av och typ ta det lungt, man behöver inte stressa med att packa upp sakerna... SÅ jaou.. Nej nu orkar inte jag skriva mer.. Få se om jag lägger upp bilder som jag tagit på MissPiggysPhotos.blogg.se idag, eftersom jag förde över dom igår.. Aja
Ha det gött
<3

Frågar sätter saker...

Tja tja! tänkte bara jag skulle slänga in ett inlägg innan jag har pluset! för sen blir det ju gå upp till bup och bara göra nått, sen har man ju sjukgymnasten och sen phykolog målning. haha låter jätte kul. Tänkte bara fråga sätta lite saker med skolan

här är några!
Tydlighet!
Våga vara ledare- men alla gnäller om du bestämmer allt?
inte grått- men speciellt inte vitt
varför är jag här?- För att jag inte har något annat att göra.
gemensamma spelregler- men alla behandlas olika!
Våga fråga - men vi får aldrig svar!

Våga se- våga agera - Men även om vi ser och agerar så är det ingen som bryr sig.
Lyssna- inte bara höra - Men ingen lyssnar om du inte säger det du ska!
Jag vill att du ska lyckas- Men du gör inget åt det.

Fel kan ledas till rätt- men fel är alltid fel
Ta första steget - Är inte alltid lätt, när ingen annan vill att du tar steget.
All tid i tid - men ingen säger någon tid.
Lika olika - men ingen behandlar oss som den vi är.
Byt skor ibland - hur många skor tror man att man har!

Asså gud vad bäst jag är! Fan vad jag är skakis. Kan inte hålla mina händer stilla... Snart ska jag ha hantverk på pluset. Ska komma på en liten frisyr eller nått, vet inte riktigt än. Hoppas bara att armarna klarar av det här nu, eller typ att hela kroppen gör det ...  ska ju gå upp till bup sen, och vänta sen när man kommer hem så ska man packa och hoppas att morsan har fixat dom där tabletterna. Nej nu ska jag sluta skriva innan hela internet hackar sig!
ha det gött
<3

dålig uppgradering, sorry<3

Ursäkta för noll bloggning i helgen! Var ju hos pappa och sen när jag kom hem så försökte jag att få hem appar men det går inte som jag vill.... Sedan packade vi kläder som vart typ en kartong och en väska. Så nu har ja typ alla kläder jag ska ha i en resväska.. Nu eller snart har vi hantverk och sen har vi idrotts prov.. Detta kommer då inte gå bra!
Sedan har vi pluset och jag har som vanligt inget att göra.. Vad fan hittar man på då? kan inte gå till matten eftersom då måste jag ha med Roger och jag har somsagt ingen matte bok.. Vart fan har den tagit vägen?

Och föresten! Jag skrev väl det med om att rektorn tyckte jag skulle gå till skolsyster eftersom jag inte såg så glad ut? Haha jag var där i onsdags för att jag hade så himla ont i magen, och sen i fredags så läser jag att jag har fått tid till skolsyster i morgon för att rektorn hade sagt att jag hade frågat efter henne.. Ända saken jag frågade efter henne var för att jag typ har något i foten, plus att då jag var där i onsdags så snackade vi om att jag går hos bup och massa, har lixom inget mer att säga till henne..

Men nu skakar jag så mkt så jag kan inte skriva mer!






Får snart pms på blogg.se eller nått.. Bilderna dampar som fan när jag ska lägga upp dom.. Juste måste kolla min hotmail om jag fick något med från blogg.se

Haha nej nu ska jag typ göra något annat!

Ha det gött
<3

Android<3

Tja tja!
sitter nu i skolan och kollar på android market eftersom jag fick en android till telia igår :D yeeey! fast byter nummer i sommar när mina sms på den här har tagit slut, och då kommer jag ha gratis internet i ett år me :D
Det ända jag saknar nu är en app till android från blogg.se och emocore, juste ska kolla om det finns till nattstad med :P haha Förlåt att det inte vart någon bloggning igår men tog inte med mig datan till solan och sen drog jag till philip och sen kom jag hem runt 9 och då åt jag, packa lite, dusha och sen la mig och sov...
Javg förstår inte vad det är för fel på mig, jag sitter alltså i skolan nu kl är 08:27 och jag börjar 10:10 och har säkret suttit här i över en timma ungefär eller nått.. haha xD aja nu ska jag fortsätta leta och fortsätta få ont av massage stolen :D

ha det gött
<3

RSS 2.0