säljes!

Säljer mitt syntes löshår.
en 13cm
en 18,5cm
och två 4,5 cm
60cm långt
250 + frakt men har inte tagit reda på frakten än.
Det är fint och tjockt. det är även en toffs som är i samma färg, aldrig använd. Resten är använt ett par gånger.
Säljes till alla som vill :)



Bara det jag ville säga nu
Ha det gött
<3

Dagen... ^^

Tja tja! sitter nu och är nyligen hemkommen från lång dag i skolan, snart ska man laga mat ^^det ni!
Sen ska jag hoppa in i dushen och tvätta håret idag igen eftersom jag ska klippa mig i morgon så kan jag inte ha massa hårspray i håret, haha blir lite fail då.
Men sen på torsdag ska man upp till halv 7, så kommer frasse hit och så ska jag vara hundvakt och sen vid 4 så har man ju självklart bup möte, kul!! men sen ska jag nog börja bleka håret :D haha får se hur det här blir då!
Blir nog att gå med mössa hela fredagen och hela helgen iaf.. haha.
Oroa er inte ni ska få se bilder jag lovar! haha är faktiskt inte så attni inte får se, men vill nog inte direkt gå med det ute. Haha. Nej nu ska jag börja plocka fram maten och så, får se om ni får se bilder från min sexiga matlagning sen.
Tänkte ju vara lite ego och fota! aja
Ha det gött så länge
<3

ändrade planer i veckan!!

Idag har jag tid hos bup, och sen ska jag och morsan handla för jag ska laga mat i morgon, sen i morgon så ska jag ju som sagt laga mat och sen ska jag ju bada och tvätta håret. För på onsdag klipper jag mig, eller lily ska klippa mig. Sen på torsdag är det studiedag så jag är hundvakt och färgar håret förhoppningsvis. Ha det gött <3

Då kör vi!

Sitter hemma nu och ska snart krypa ner i sängen och har sjukt ont i magen..
På onsdag eller torsdag börjar jag med min blondering ^^
Morsan köpte färg åt mig :D



Så då kör vi!!
Men funderar på om jag ska klippa mig först, df fråga jag lily om hon kan klippa mig på onsdag för att vi har studiedag på torsdag :D Men nu ska jag ner och prata lite med mamma och gå på toa och sen gå och lägga mig! Börjar ju 10 i morgon haha!
Ha det gött
<3

Kommentar <3

Tja sitter nu i skolan och väntar på att dom andra ska bli klara med uppgiften så vi kan ha redovisning, så att jag kan komma hem och packa och städa så att jag kan åka till pappa. Fy fan vad jag längtar tills den 25 om en månad. Då köper jag 4-5 färger och så får linn hjälpa mig att färga håret.. haha... längtar tills jag blir blond! Nej men vi hörs på söndag då gullisar ;)
Föresten fick en kommenter på mitt förra inlägg:
Skriver nog svar på det på söndag eller om jag hinner när jag kommer hem! får se om jag hinner!
Ha det gött!!
<3

kreativ :D <3

Ligger nu i sängen och har varit lite kreativ och klippt lite tröjor, typ sånnna som jag typ aldrig använder men nu kanske jag börjar använda dom ingen ^^
Haha. kommer nog upp bilder senare.. och föresten så såg jag simon idag.. kändes fan konstigt att se honom igen... hmm.. Nej nu ska jag nog fortsätta :D
Tänkte föresten lägga upp bilder på det som jag fick av lisa ;D <3

ha det gött
<3

Fika med finaste i morgon <3

Idag var jag hemma och sjuk så har sovit lite, fått upp hyllorna och sen fått kläder och skor av lisa :D kommer nog upp bilder i morgon.
I morgons ska jag föresten fika med linn och sen vid 4ska jag klippa mig :) eller lily ska klippa mig ;) längtar tills nästa måndad då jag börjar blodera håret, kommer ta typ en månad om jag färgar en gång i veckan  ^^
Men snart ska jag gå och sova så fort jag har skrivit klart här.









Nu ska jag sova ^^

ha det gött
<3

Sega dagar <3

Oj förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har haft lite och göra. Varit hundvakt, färgat linns hår och varit hos sjukgymnasten. Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska bli klara med sina skisser eftersom jag var klar för ett tag sen så.
Senare ikväll blir det bio med morsan och bror. Sen i morgon blir det nog att åka till bror och hans tjej och kolla på lite kläder ;D sen på torsdag ska jag fika med linn och sen klippa mig. hahaha. Och på fredag åker jag till farsan.

Dom här dagarna har varit grymt sega då jag varit trött som fan och inget har gått som jag vill.
Precis som inatt, vaknade på natten och märkte att jag höll på att välta ett glas med foten som stod på nattusbordet, men hur jag än gjorde så skulle det ramla ner.. så det sa krash.. och sen har jag hostat som ett as och är typ bara blä seg.

Men efter maten så ska jag förvanlda linn till en chiwawa :D







Puss på dig gumsilunskan <3

aja nu ska jag vara lite duktig och konsentrera mig på det jag inte behöver ;D
ha det gött
<3

snabb skrivning till er<3

Just nu sitter jag och ska prova en sak på mina lösnaglar ^^
Har
varit i skolan
ätit
handlat
badat
tränat
och nu ska man fixa naglarna haha.
Aja i morgon blir det grilla med familjen! najs najs!
hinner inte skriva mer nu!
ha det gött
<3

First time you se me smile...

Tja sityter nu i soffan och väntar på att grimm ska börja så att Csi miami ska börja så jag kan gå och sova ;)
I morgon blir det iaf bio med bror och mor typ runt 9. så när jag slutar vid 3 så ska jag hem och bada och typ tvätta håret och lite sånt, sen locka mitt hår ;)
Och på lördag blir det grillning med familhen så blir att mysa med frasse och ta lite bilder och så ^^
haha har inte gjort så mkt förutom fixa låtar till mobilen och så.
Men här kommer lite bilder! :D eller snarare bildbomb ;D














Ha det gött
<3

lång dag med linn<3

Tja!
Nu sitter jag i min säng efter en lång dag med linn..
Hade först drogföreläsning som ar lite kul, sen gjorde vi blommuppsättning och sen så skulle jag och linn hämta eriks nycklar men sen så skulle inte han iväg så då skulle hon inte ha nyckeln, så då gick vi till mateus skolan från jb och tog spårvagnen till rese, åkte hem till linn i kimsta och sen så var vi där och sen så efter ett tag så åkte vi till norrköping igen och då fick hon nycklarna av erik iaf för att han skulle vara med någon annan kompis och sen åkte vi åt varsitt håll. Sen när jag kom hem så börja jag duka och sen så åt vi och sen så fixade jag mina naglar och lite sånt och nu sitter jag här och är grymt jävla trött och börja tänka. haha men nu orkar jag inte skiva mer.
Ha det gött
<3

oj!

Haha förlåt att det inte blev mer skrivade igår, var sjukt trött och provade en sminking och sen typ gick och la mig..
Vad som är jobbigt nu är att jag är klar och väntar på att linn ska vakna och höra av sig om vi skulle träffas tidigare för annars börjar jag 10 så åker här ifrån vid 9... en timma kvar att göra ingenting alltså...
YEEY!!!
Och just därför tänkte jag langa några bilder på sminket ;)











så ^^
Ha det gött
<3

skolan <3

Tja sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Har dock grymt ont i magen och så men bara en lektion kvar. Skriver när jag är hemma ha det gött <3

känns som magen exploderar.

Hej, är hemma och sjuk idag då det känns som om att magen ska explodera. Det gör faktiskt grymt ont..
Skullle dock ha behövt gå till skolan idag då jag hade omprov, prat med läraren och träff med phykologen, första gången själv på över en månad.. aja.. nu ska jag sätta mig och fota lite genom fönstret..
satt och läste på Philips blogg, och märkte nu att han hade skrivit om mig..  fick mitt hjärta att bulta igen.. och har föresten sökt praktikplats men kommer inte ihåg vad det heter som jag sökte men dom skulle ringa när dom vet något :) det var iaf i hageby centrum.. aja nu så orkar inte jag skriva mer just nu.. tänkte jag skulle lägga upp lite bilder senare och skriva hur jag ändrats under åren och lite sånt.. så får ni se lite och så :) iaf bland det jag kommer ihåg.. haha aja skriver det senare
ha det gött
<3

Bild bomd :D <3






















<3

stress..

tja sitter nu och väntar på att samhäll leketionen ska börja och jag är typ grymt trött. För att jag somna om 40 min idag, väldigt skönt men vart väldigt stressigt. Skönt att det är helg och att det är helg hos pappa.
Och jag har drömmt om en och samma kille 4gånger irad och det är grymt irriterande. Men nu orkar fan inte jag skriva mer för att jag är för trött och har inte så mkt att säga
Förutom att vi ska ha någon föreläsning om knark på onsdag och sen har vi inte idrott på hela nästa vecka för att vi missar den leketionen och sen på torsdagen så ska vi prata om föreläsningen.
Och jag längtar tills jag har klippt mig och fixat mitt löshår och färgat håret och massa sånt. men detta blir nog ända gången som jag  bloggar förens på söndag om jag orkar på söndag kväll om jag inte bloggar typ på matrasten. och jag har typ bara 2timmar och 40 min innan jag åker till pappa. Och då ska jag städa, packa och dusha och tvätta mitt hår.. Haha fan vad fort det får ta och gå..

Nej nu ska jag fanimej sluta skriva för att jag somnar snart och börjar om typ 5min
ha det gött
<3




Haha bjuder på lite bilder från när jag hade håret som jag snart ska klippa mig till igen^^
Sen blir jag blond!
Ha det gött
<3

engelska bok..

Tja!
nu sitter jag i soffan och ska snart läsa min engelska bok som jag får typ snabbläsa lite :) 44sidor tills på fredag.. yeey.. bloggar senare iaf! haft en underbar dag i skolan med min finaste linn <3

ha det gött
<3

PANK <3

Tja sitter nu hemma och tänkte att jag skulle fixa musik eftersom jag hittade usb sladden till mobilen och först hitta den datorn och sen inte, och sen funka det att komma in på youtube men inte gå vidare så det sket sig, sen finns bara 6an typ på tv. varken 3an eller 5 an eller barnkanaler så får väl titta på 6an då. Ska ändå räkna åt hur mycket jag kommer göra av med nu under 2-3 månader, kommer vara fattig. men så blir det när man ska bli blond och sånt ;) haha så nu ska vi se

klippa mig: 150 :-
hårfärg 2-3 st: 80:- ST

löshår syntet (happyhair)
Lila 39:-
Neongrön 39:-
blå 2pack 79:-
vit 39:-
+ 29:- frakt minst
äkta (tradera)
blont 301:-
25/75 :- frakt

Fika med linn(eftersom hon köpte cola t mig så skulle jag betala en fika med henne
100:-

blir 1059 :-
på 3 månader får jag 1350:-

3månader tills allt är klart men då räkna jag inte med frakten på syntet håret.

och sen så blir ju inte allt på samma gång som nästa gång jag får pengar ska jag köpa löshår och klippa mig och försöka om jag har råd fika med linn. :) sen månaden efter blir det hårfärg och då antagligen fika med linn om jag inte har råd innan. och sen 3dje månaden blir det löshåret :D

nu kurrar min mage men blir inte mat på ett tag för mamma skulle handla, och sen när vi har ätit ska jag lägga mig i badet och lyssna på andra cd skivan av ljudboken :)

Nej nu ska jag göra något annat än att fundera på vad jag ska skriva här så
ha det gött
<3


God morgon!

Hej, gud vad trött jag är och jag sitter i skolan nu? asså börjar fan undra om jag är sjuk eller nåt.. vi börjar om 45 min och jag kom för en kvart sen.. men jag har iaf tid till att sova ^^ så nu ska jag luta mig tillbaka och stänga mina ögonlock och vänta på att underbaraste klassen kommer <3

tyck till!

Tänkte ställa några frågor till er läsare för jag vill veta vad ni tycket!!
Så vad tycker ni om att

jag ska bli blond?
jag vill gå ner 15-20 kilo? helst 10 iår.

och säg sen även vad ni tycker om andra saker som ni tycker jag ska blogga om. så blir jag grymt jävla glad!

Innan jag satte mig här låg jag och lyssna på en ljudbok i 73min som heter ett öga rött. och har typ 4skivor kvar :D har tydigen prov på det på fredag, hmm.  plus att jag ska läsa en engelska bok till fredag, eller ska läsa 44 sidor i den..
Iaf i morgon så har jag två handverksleketioner. blir då skönt.
ska försöka få tag i lily och fixa tid då hon kan klippa mig i början av februari. och så köpa mitt löshår då med. blir grymt asm! där efter blir det att köpa hårfärg och löshår :D i mars :) längtar tills i sommar om man har blivit lite smalare :D <3 haha

aja nu ska jag fortsätta med det jag gjorde vilket jag inte minns vad det var!
haha
ha det gött
<3

kl 10 <3

hej! jag hade tänkt blogga igår men det vart tyvärr inte så. Men nu sitter jag i skolan och har haft prov och väntar på att folket ska komma så man har någon att prata med, har dock världens jävla musik ångest och vill lyssna på musik men jag har inga hörlurar med mig så det går inte., vilket är grymt segt.
När jag kommer hem ska jag försöka titta min usb sladd till mobilen så jag iaf har någon av dom när jag ska fixa låtarna som ja ska ha ^^

en sida som jag rekomenderar är 
http://www.vidtomp3.com/

där man kan göra youtube klipp till mp3 filer dock så kan det lagga ibland men men.

Jag tror att vi börjar 10 nästa leketion med svenska. hoppas att folket har kommit tills dess. Nej nu ska ja ta och halv sova i massage stolen och bara kämpa på så skoldagen kan gå över

ha det gött
<3

planer

förlåt att det inte har blivit så mkt bloggning dom senaste dagarna men har inte gjort så mkt, varit och ätit med bror, mamma och mormor lekt med frasse och igår var vi på kolmården i typ 3 timmar och titta på massa djur :D det var gratis inträda så aa :) har massa bilder som ska upp när jag orkar. har även pluggat lite idag men i morgon behövs det mer så här kommer morgondagens planer vet dock inte vilken ordning det kommer i

handla
bada och tvätta håret
plugga
måla naglarna
och leta efter usb sladden till mobilen

haha det är typ det. känns mycket mer än det är men men. nu sitter jag och kollar på drackarnas rike så ska sluta blogga nu för har inget att skriva mer tror jag inte xD haha men men
ha det gött
<3



yeey <3

ska träffa Linn gummsan i morgon <3
Ska och fika runt 12 men eftersom jag inte har några pengar så kom jag på en sak nu :) haha men iaf. Sen vid 4 ska jag möta mamma och bror på maxi så vi ska handla och sen ska vi hem och äta tacos <3
nu ska jag sova
ha det gött
<3

kul..

Sitter i soffan och är grymt trött, fick gå upp och stänga av brosans väckarklocka i morse för han hade gått hemifrån utan att stänga av den. Men iaf, på bilderna är det dagens smink, gillar det^^ Ska om ett litet tag dra upp till mitt rum och lägga upp bilder på misspiggy sidan.
Gud vad jag känner att jag börjar skriva om onödiga saker nu för tiden, har dock inte så mkt att skriva om. så om det är något ni vill att jag ska skriva om så säg bara till, här, på mail eller på fb.
ska även lägga i mitt löshår ikväll. lägger nog upp bilder bilder här med senare så får ni se. :D
Ha det gött
<3

i morgon..

i morgon ska jag

fixa mina


och föra över bilderna från


även som jag ska sminka mig och fixa mitt hår.


och

sova eller vila:3
måste även plugga då jag har prov på måndag morgon, inte kul asså.

ha det gött
<3

funderingar..

Tja! sitter nu i soffan och tänker lite.. saknar billie och vill till honom grymt mkt. ikväll blir det väl bara ligga i sängen och inte göra något typ. Jag har badat och handlat mjölk och lite sånt. måste fundera lite är inte säker på hur jag mår... men nu är nog mamma hemma eller hon kommer nog snart så det blir nog mat snart. men nu orkar jag inte skriva mer ( sorry <3

ha det gött
<3

ikväll<3

Tja! igår var man typ helt förstörd och så, sen somna man runt 2 tror jag. gick upp för sent och nu väntar jag på maten. Sen ska jag lägga mig i ett bubbelbad och köra på lyx med ansiktsbehandling och så ^^ och med musik på och lite sånt. Förhoppningsvis kan man ligga ett bra tag. Behöver värme och avslappning lixom. Sen i morgon tänkte jag köra wii istort sätt hela dagen när jag har kopplat i det eller om bror gör det (A) får se.

Nu tänkte jag visa lite bilder på vad jag kommer använda idag

och även min rosa färg och plasthandskar!

bandsom man håller bort håret

eye makeup remover pads

ansiktstvål

pealing

ansiktsvatten

baby olja

rengöringslotion

schampo och balsam

inpackning

och balsam som man inte ska skölja ur ^^

ha det gött
<3

Nytt år!

Tja!
Idag är det första januari och iår ska tydligen jorden gå under..

Igår så vakna jag runt halv 11 tror jag, den så kom bror, lisa och min bebis, Och sen fixa jag mammas hår sen så gick vi nyårspromendaden och sen så såg vi på fyverkerier och sen så åkte vi hem och åt och sen så skålade vi vid 12 slaget. Kommer upp bilder senare i veckan tror jag^^ ska kolla igenom och radera dom som inte är bra.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen som är på 5an och sen ska jag gå igenom bilderna och sen ska jag köra hel ansiktsrengöring.

Ha det gött
<3

gott nytt år!

Gott nytt år på er! men nu ska jag sova skriver mer i morgon ha det gött <3

RSS 2.0