köpt och skickat efter.

Ska närsom lägga mig i ett bad och tvätta håret och greja. Men tänkte visa vad jag köpt och vad jag skickade efter:)
 
Köpte en ny gel eyeliner, en blending eyeshadow brush, ansiktskräm från kicks och rosa glitter och mixing liquid från makeup store.
 
och beställde i morse dessa tio pennor från NYX som ska komma mellan den 8-22 januari hoppas så snabbt som möjligt :) 
 
       
     
 
bara hoppas dom är bra och snabba på att skicka :)

Julklapparna :D

Hallu!
Jag har äntligen fotograferat alla julklappar, dock så blev vissa av dom inte så bra  men man ser väl vad det är hoppas jag, kommer ett inlägg senare om vad jag precis har shoppat och vad jag shoppade i fredags. Kommer lite reviews senare, både när jag fått hem det sista och det jag ska prova idag!
Nu har även jag åkt på halsont och förskyldning. Klarade mig ju nästan! så idag blir det att vila men samtidigt har jag lite att fixa inför i morgon så som att tvätta löshåret och mitt hår, raka benen och lite mer.
Men här har ni bilderna på julklapparna :)
 
 
  Objektiv mugg :)
 
  väska med nagel grejer och shampoo och balsam och hårspray :)
 
  Underkläder ^^
  Presentkort på makeup store vilket jag redan har handlat för, så har ungefär 180kr eller nått där :)
 
  present kort på kicks som jag oxå redan handlat för och har typ 78kr kvar eller nått :)
 
 
kabel att koppla datorn till tv:n så jag slipper låna min brors....
och sist men inte minst!!
 
Tredagars festivalpass till bråvalla!!!!! Dog flera gånger om!!
Nu ska jag ta och springa över till Nea och lämna en påse med kattmat då fjompe vägra äta den D=
Men men D=
Hörs senare!
 
 
 

 
 
 
 

en utav dom döda mig nästa...

Halloj!
Inte blivit  mycket uppgradering alls senaste tiden, julafton firades med pappa och ankie, igår fira vi med bröder och brors sambo och idag var vi nere i valdermasvik och hälsa på gamla grannarna, sen när vi kom hem åt vi och sen öppna julklappar, håller på och försöker fota alla julklappar så ni kan få se, en utav dom döda mig nästan!
Hjärtstop!
Nu sitter jag och tittar på trassel och i morgon ska vi till stan jag och mamma eftersom jag fick två present kort så ska jag ta och fixa lite nyårs smink :)
Åker till pappa i morgon kväll med, men ska försöka hinna med att lägga upp bilder på julklapparna i morgon. Men eftersom det lär vara mycket folk på stan i morgon så tänkte jag kolla lite så jag vet vad jag ska ha ungefär så man slipper vara där så länge :P
 
Men får höras senare!
Ska försöka fixa lite insperation för mig själv att blogga, och hitta lite att blogga om och så.
 
 

men typ halva klassen har....

igår vaknade jag, gick upp och låt, satt i soffan la mig i badet och raka benen och sen åt lite till och städa mitt sminkbord, satte mig i soffan igen och sen gick och la mig. Väldigt intressant och kul dag.
Idag gick jag upp, åt och sen kröp ner i soffan ett tag och och sen upp och slängde på mig smink och sitter nu i skolan och väntar på lektionen som börjar om en halv timme. Den lektionen är bara 50min lång och sen efter det har vi lunch och sen skulle vi ha haft UF men typ halva klassen har tydligen sjukanmält sig (när man inte behöver gå på två dagar och sen har en dag med lektioner och sen julavslutning dagen efter så lär det ju bli så) så vi får jobba hemma. så ska jobba lite med religionen och sen sätta i löshåret och sånt så jag slipper fixa med det i morgonbitti. Eftersom jag börjar vid 9 behöver jag typ åka vid 8 så allt får gå fort i morgon bitti. Sen ska jag tydligen gå på stan med älsklingen i morgon för att hjälpa honom köpa en julklapp åt mig, haha. Ska även försöka hinna med att färga håret i morgon med, hmm.
Men hörs senare!!!
 
Min första julklapp btw
 

sen ska jag sätta mig och.....

Hellu!
inte blivit alls mycket bloggande sista tiden, förlåt för det, men varit mycket i skolan och mycket hemma.
Just nu sitter jag hemma och har haft hemuppgifter idag. men tänkte att jag snart ska ta och börja plocka undan lite disk och fixa så man kan börja laga mat om ett par timmar. Lellis kommer ikväll med så hon kan få sin julklapp.
Så tänkte jag ska fixa disken och sen ska jag sätta mig och spela lite.  I morgon är det plusetdag/ ta igen dag i skolan och jag har inga F och inga resten så jag behöver inte gå :D Sen är det torsdag som är vanliga lektioner och på fredag är det julavslutning. ska bli skönt!!
Måste se till och prova kläder till julafton och grejer.
Lär nog inte ske så mycket den här veckan förutom att på lördag ska vi fira mormor och söndag kommer moster och lillkusin så jag ska fixa hennes naglar och göra julköttbullar :D
får sno två eller tre st eftersom jag firar jul med pappa så blir det inga hemma gjorda köttbullar på samma sett. Men men.
Nej nu ska jag ta och sätta igång så att jag blir klar någon gång, TRÖTTTTTT!!!!
 
 

för att jag är klar eller kan inte göra mer i....

Igår gjorde jag inte mycket när jag kom hem, laga mat och satte i löshåret, sen satt jag typ fast framför tv tills det var dags att sova. Somna ganska snabbt när fjompe slutade hålla på. vakna typ strax innan mammas klocka ringde och somna om ganska snabbt. men hade typ en jätte jobbig och konstig dröm inatt. men den är så svår att förklara.
Har två timmar kvar och ska bara göra en budget för att jag är klar eller kan inte göra mer i hår. får göra det hemma. får försöka göra det medans jag väntar på att morsan ska fixa mat för sen ska jag till jocke.
men nu ska jag fortsätta så jag blir klar så får jag se vad jag gör sen.
 
 

Tänderna börjar bli...

Hah blev inte mycket mer bloggat utom i onsdags var det va? I torsdag fick vi sluta tidigt så då åkte jag ut till maxi och köpte blondering och sen hem, tror inte jag gjorde så mycket mer jo jag följde med mamma till garaget. I fredags var jag hos tandläkaren och så lite ont som jag hade efrer vet jag inte när jag hade sist efter tandläkaren. Tänderna börjar bli bättre. 
Igår var Nea här så fixa hennes naglar och sen gick hon hem och vi åt våfflor och sen baka jag pepparkakor och
Sen gick jag till jocke och gosa. Idag var vi iväg och sen har jag haft hemma spa nästan. Men skriver mer om det i morgon :)

nöjdare med håret än nageln.

Hellu!
Sitter i skolan och börjar tydligen halv 11 idag för att vi inte har mentorstid. Kunde jag tillbringat mer tid med fjompe. Dom håller på och ska renorvera hos grannen och så dom börjar typ borra och grejer vid 7. Ska hålla på hela veckan från7-16, vet inte dom kanske håller på nästa vecka oxå, men det verkar inte vara så jätte stressade för Fjompe men däremot är hon nyfiken och det låter massor så hon lär väl slå ihop när dom är klara. Stackars liten dam :(
Men iaf igår skulle vi träna på möster på nagellektionen och sen på hår specialiserings lektionen skulle vi skapa en frisyr med vårat löshår på docka. Nöjdare med håret än nageln. Sen när jag åkte hem mötte jag Lellis på spårvagnen och hon följde med hem, stod och laga mat och allt gick åt helvete, fingrarna gjorde så ont för att naglarna var så mjuka, hade först tänkt att jag skulle låta naglarna vila från gele ett tag men nej. När jag inte ens jag tvätta och torka händerna utan att det gör ont för att dom viker sig och håller på. Så dog satte jag mig och fixa mina naglar och sen följde Lellis en bit på vägen hem till sig och sen nästan sprang hem och hann precis komma upp till mitt rum och få på tv och dra av mig byxorna och sätta mig i sängen innan den där jäkla frihetsgudinnan kom. xXx började. Hann precis.. Min kar i ett annat liv. Men behövde bara kolla på första timmen, för att sen är typ eller egentligen så är den variationen dom visar på tv förstörd för mig, för jag såg den som var oklippt första gången jag såg den, så jag kommer ju ihåg massa scener som inte finns med på den dom visar på tv. BLÄ!

Juste glömde skriva igår att jag lyckades att ge mig själv ett rivsår på ögonlocket igår morse med, LYCKAT! litet men det börja blöda lite så nu får vi vara lite utan smink ett tag. tills typ, ja det läkt.
Aja nu ska jag fixa lite så hörs vi senare!
IDAG ska jag träffa jocke<3
 
 
 

på lördag ska jag fixa...

Hej!
inte haft lust att tagit upp datorn för att blogga för att jag vet att jag skulle fastna vid datorn och som igår skulle jag inte kommit in i duschen. Inte hänt så mycket i helgen, var hos pappa och sånt. Igår skulle vi ha haft prov men läraren mådde inte bra så hon åkte hem så vi fick sluta. Så åkte till maxi och köpte blekmedel så jag kan färga utväxten innan jul. Fixat alla julklappar, bara mammas som jag väntar på så sen så är det klart.
Idag ska jag laga mat, sen får vi se om jocke svarar så ska jag träffa honom annars träffar jag nog lellis och fixar mina naglar. Fotosugen är jag nu med, får nog bli det på fredag. På lördag ska jag fixa Néa´s naglar och sen ska vi nog baka pepparkakor :D och äta våfflor på kvällen :D
men hörs senare!
mitt batteri på datorn dör snart :(
 
 
och jag har min ängel i mitt fönster :D
 
 

Paul walker movie matathon!

är det någon mer än jag som funderat på att ha ett Paul walker movie marathon i veckan?
 
Så jag tänkte iaf tipsa om lite filmer som jag kommer att kolla på under veckan och en tid framöver.
 
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
Fast & Furious
Fast & Furious 5
Fast & Furious 6
Eight Below
Into the Blue

 
R.I.P the fast and the furious kommer inte bli lika dant utan dig! We will miss you!
<3
 

RSS 2.0