Sitter i skolan

Sitter i skolan och kollar på någon film om hitler. Men eftersom början var för hemsk för mig så kan inte jag ta mig in i filmen igen.
När jag kommer hem blir det att packa och fixa lite, få något i magen och sen dra till pappa vid 6 ikväll :D
Skönt att få komma dit.
Men hörs när jag kommer hem eller något!

hemma och...

Precis städat rummet, tagit ner tvätten, tagit bättre kort på grejerna som följde med hem igår och sen min sommaravslutningsklänning och sen en tröja som åkte med när vi beställde den :)
Hade sexuellkunskap på natur lektionen idag, sen efter det åkte jag hem och städa, så nu är det bara lite småplock kvar, typ plocka upp topsen från golvet som alltid åker ut av någon anlednig...
Men nu blir det krypa ner i ett efterlängtat bad och tvätta håret och greja, sen blir de nog mat om jag inte är klar innan, sen blir det iaf krypa ner i soffan eller fotöljen och fixa en liten sak, det är ett annat projekt men inte mitt hemliga projekt. haha.
Kommer ta ett tag till innan det hemliga projektet blir klart, för att jag ska vänta lite med det, till om typ fyra veckor, men kommer nog berätta om det när jag fixat allt, eller alltså innan det blir klart men ska ja, svårt att förklara xD
 
Men nu ska jag krypa ner i mitt bad ^^

Marknadsafton!

Hatar slutet utav skolan, när man är klar med allt och rektorn säger att man måste vara i skolan trots att man inte har något att göra.
Åkte till skolan som vanligt vid 10 igår, hade lektion men inget att göra så satt och kolla typ på youtube, på bilden skickade jag in en sak och var tvungen att fråga om en uppgift från servicen så blev klar med den med så skicka in den. Sen skicka jag in en annan sak som jag var klar med men tydligen inte skickat in. sen fick jag sluta. Åkte hem och fixade lite och sen åkte vi ner till stan. Det var marknadsafton vilket betyder att stan är öppet till 21 och typ alla affärer har 20%. hittade lite grejer ^^
 
 
Ett rosa camouflage linne med låga armhål eller vad man ska säga 49 kr
En rosa stickas tröja med 3/4 ärmar. 100kr skulle kostat 300 :)
5 trosor för 50
Ett vitt linne.  tror det var 50
blå flaskan - värmeskydd
lila flaskan - någon typ mjukhetsgörade sak för håret
stora flaskan - Torr balsam
Lilla flaskan- droppar som gör håret glansigare
 
Och sen en vid långärmad tröja och en vit t-shirt som inte är med på bild.  20/st
Blir bättre bilder sen.
 
Flaskorna var 3 för 100 men sen eftersom morsan känner folket där så kasta hon ner den lila flaskan. hehe ;)
 
Kan ju lova att jag älskar marknadsafton.  var där nere i typ 4 timmar.
 
När jag kommer hem blir det att städa röven av mig bokstavligt talat och sen fota grejerna ^^ måste tömma kameran snart eftersom jag inte lagt över bilderna från malta än. illa av mig!!
Men vi hörs :)

Tips!

Hellusan!
Tänkte tipsa er om en liten sak!
Något jag faktiskt fastna för men eftersom jag inte har några bilder på det eller så, så tänkte jag att jag länkar personen eller snarare bloggen som jag läste detta på. Jag har nu gjort detta två gånger och det funkar faktiskt! jag har lite djupare porer och mer så det tar inte på alla men dom är inte alls lika mörka som innan jag gjort det. 
 
 
 
 
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/2013/05/23/hemmagjorda-pore-stripes-mot-pormaskarna-pa-nasan/
 
Bästa är att man faktiskt att ställa in gelatinen i kylskåpet och värma upp det och åter använda det!
 
Någon som även tipsat om detta på youtube är Michelle Phan
 
 
 
 

Var...

Var ledig idag. gjorde någon undersökning igår och hade man gjort den så fick man vara ledig på den lektionen och sen på andra lektionen så hade jag ju bup, och även om jag inte haft det så skulle jag fått varit hemma för man var ledig om man inte hade rester och hade man rester fick man göra dom på valfri plats eftersom den läraren var hemma och vabba.
Sen i morgon på första lektionen så får man med vara ledig om man inte har några rester eller prov att göra, vilket jag inte har. Så är den den andra lektionen som jag inte vet än. haha,
 
Och sen saken jag skrev om igår som jag inte visste hur lång tid det skulle ta för den att komma hem, fick mail om att det skickades idag så kommer nog innan slutet av veckan förhoppningsvis :D
 
Men ska fan sova tidigt idag, eller tidigt och tidigt vid 22, somna inte förens vid 01 inatt eftersom jag fastna vid Grimm.
Men ja, vet inte vad jag ska skriva mer, haha aja ha det gött! :D
 
 

väntar på det sista till det Hemliga projektet och mors dag.

Precis beställt dom tre sista sakerna till mitt hemliga projekt. två saker kunde ta mellan 1-3 dagar. så kan komma tisdag som tidigast. och den andra grejen stod det ingen tid på men stod i komentarerna att det var snabb leverans. Så hoppas på det bästa ^^
 
När allt kommit hem så kan jag säga vad jag ska göra eller om jag ska vänta tills det är klart. hmm det är frågan ;)
 
Var hos mormor och fira morsdag idag. köpte en blomma till mammi med. köpte en sak till mig med, eller mamma köpte den. men tänkte jag ska vänta och skriva om den tills jag har provat den så jag vet om den verkligen är bra så jag kan säga det. haha.
Var ju hos älsklingen igår och spela tekken tag ^^ I början van jag men sen hitta han sina gubbar och hitta deras moves sen ville ju inte han byta gubbar :( Tycker det är fusk!!
 
Men nu ska jag lägga mig i ett bad för jag fryser något enormt. Ligga och kolla på en film och sen när jag badat klart blir det typ krypa ner i sängen ^^
 
Väntar även på min skolavslutningsklänning och även mina skor.. skorna borde komma denna eller nästa vecka så hoppas det!
Aja ha det gött!
 
Jag har fräknar!! :(
I
I
I
v

Var ute och gick..

Var ute och gick 5km med skolan igår sen fick man typ åka hem. Skönt var det. Somna typ direkt när jag kom hem och sov väl i tre timmar. Hoppa i i badet efter ett tag och sen la jag mig i soffan ett tag och sen la jag mig och sov. Mamma var på after work och patte satt inne i sitt rum.
Vakna 7 i morse av att pattes klocka ringde, 5 gånger innan kl 8. Jag knacka på två gånger och sen när mamma var och knacka på drog han ur kontakten. Varför inte bara stänga av klockan? Istället för att trycka på znoose?
Ska åka och handla om ett tag.
Ikväll blir det nog till min kära lilla älskling!
I morgon blir det fira morsdag hos mormor :)
 

Helgen.

Igår hade vi studiedag och det blev det verkligen, fick åka till skolan och plugga. eller snarare göra prov. sen idag hade vi Projektdag och är redan klara, så vi fick gå hem. men känner att eftersom jag ska vara på bup om två timmar så har jag ingen lust att åka hem så sitter i massagestolen i skolan och bara njuter just nu.
I morgon ska vi gå tipspromenad ute i skogen, har ingen lust men måste. Tänkte jag skulle ta ut pengar på vägen hem då med eftersom mamma ska ha 400 av mig för mitt hemliga projekt. måste ju beställa lite grejer till det.
Lördag vet jag inte vad som händer, är det soligt och inte regnigt på fredagen så kanske jag får åka och flytta ved. Det är helt underbart mysigt även om det är jobbigt. Men trivs ju!
Söndag är det morsdag och ska vara ute hos mormor och fira det. Sen ska jag beställa grejerna på kvällen, eller om jag gör det innan vi åker dit, för sakerna skickas ju en arbetsdag efter att dom blivit betalade. så betalar jag dom på Söndagen ska dom skickas på Måndagen! och det gillas. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan allt kommer och förhoppnigsvis kommer mina skor snart!!
NEj nu ska jag fortsätta njuta och ja.
 

Den här dagen har fan....

Den här dagen har fan inte varit bra.
Börja med att jag var sjukt trött men var tvungen att åka till bup, vid 7. skulle vara där 8. Var klara typ halv 9. Gick till skolan som börja 10. kolla lite youtube och sånt. Börja lektionen och skulle göra rester. Har bara en rest som är ett prov i morgon. Fortsatte kolla Youtube. Fick lunch, fortsatte kolla yt och sen börja nästa lektion 12:40. Gick in på lektionen och knappt 10 min efter fick man gå hem om man inte hade några rester. Kommer hem och får reda på att min modell för i morgon var tvungen att göra annat, så hade ingen modell. Leta runt lite och fick tillslut tag i angie som ska vara modell. Ställer mig och lagar mat oTagit hand om diskmaskinen med. Frustrerad så jag nästan gråter... vill bara sova men kan inte för då vaknar jag i natt och inte kan somna om.
Jocke svarar inte så tror han sover...
Jag vet inte...

Var hos anders hela helgen

Var ute hos anders hela helgen och flytta ved. haha blåmärke på benen och rumpan och stel och har träningsvärk. Åkte till skolan en timma tidigare för att städa och sen hade vi lektion men eftersom jag inte hade någon modell så ska jag till skolan på onsdag( har igentligen studiedag) och göra provet. Kom hem för ett tag sen och ska fixa lite. Säga lycka till till mamma och sen gå till älskling och umgås. älsklar det!
Nej nu ska jag fixa lite ;)
 

var i skolan och gjorde prov!

Kom hem för inte så länge sen, åkte till skolan vid 11 kom hem strax innan 13. Tog fjompe i koppel och gick ut på framsidan, när grannarna börja röra på sig var det lite läsigt. och för att mina armar och min rygg inte ska vara helt förstörd när hon vill ner brukar jag luta mig frammåt. och då la hon sig ner. prata med grannen och massor och hon ville inte röra på sig.
Men det var varmt och skönt och provet är avklarat. Bara ett prov kvar men vet i fan hur jag ska lösa det. Behöver ha modell på måndagen men min modell kan bara på tisdagen.. Blää.. Nej nu ska jag ta och städa mitt rum och packa och sen får vi se om det blir bad eller dusch.. skönt med vilket som..
 

Tänk er! Kläd colage 7

 
 
Skorna är ju faktiskt påväg hem till mig nu :D dom kommer runt den 30onde :D längtar enormt!!

Ny kategori: Hemliga projekt!

 
Har startat en ny kategori här där jag kommer lägga upp lite projekt då och då. vissa som detta kommer vara lite hemligt tills det nästan eller är klart! andra kommer jag berätta om direkt..
Kan iaf säga att jag ser fram emot tills detta projekt är klart!

schema för veckan.

Han bara bli klar med ena innan maten eftersom det tog lite längre tid än vad jag tänkt.
Men nu ska jag iaf lägga mig i badet och kolla på hans och greta: witch hunters! och äta en calippo och dricka cola! mallen är iaf klar så jag kan göra det varje söndag vilket jag ska försöka med.
Missa dock att jag ska följa med angie till polisen på måndag efter skolan.
och / tecknet som finns med mellan vissa klockslag och så är att jag slutar antingen eller. beroende om vi har lektionen eller inte :D
Men ha det gått det ska jag!
 

Planering.

precis varit ute och gått.
nu blir det planera lite innan maten och sen blir det bad och film och glass. min näsa typ bara rinner och rinner och halsen kliar och gör ont. Lägger upp planeringen för denna vecka och nästa så långt  jag vet hitils ;) ^^
när jag är klar!

Fredag,lördag och idag..

I fredags var jag och hjälpte Nea med sitt hår, hon skulle sätta i nail extension. var klara typ vid 1, färga hennes hår med. Sedan följde hon och peter mig hem och utanför älskling stod det en ambulans, vilken panik jag fick. Vill inte berätta vad som hänt direkt, sluta med att jag gick dit och var där till tre. då gick jag hem och sov. Sen igår var jag och fira pappa som fylde 50 för typ två veckor sen. sen åkte vi till blacka och såg på kalle bah. Var enormt hes när vi kom hem eftersom jag var hes redan innan med det var skönt. Sen var Clyde (han mörkhyade) som flörta med mig på donken för typ 2-3 månader sen där,  och han flörta med min kusin. Han ångra sig lite sen. haha. hon sa att hon hade pojkvän och att han hade varit på mig för ett tag sen med, sen tyckte han att jag skulle komma och prata med honom men då sa hon att jag med hade pojkvän. hehe.
Sen när vi var påväg hem ville jag ha klubba och visste att jag skulle ha hemma eftersom vi köpte att ha på planet men dom är borta :(
Sen i morse fick jag dra till jocke runt 7 för att han inte mådde bra. Men nu är jag hemma och ska städa med världens mensvärk :(
DONT LIKE AT ALL!
 


Lite saker som fick följa med hem från malta ^^

Kom hem inatt och ska närsom lägga mig i ett bad. och hoppas på att jag inte somnar. men kände att det behövdes.
Kommer upp lite mer bilder i helgen då jag har tid och ork till att tömma kameran och så.
men här är lite saker som fick följa med hem där ifrån. det som inte är med på bild är en vit tun tröja men aa
 
Första saken är faktiskt till nea i present ^^

 
Lite instagram bilder nu då!
 
Jag är sjukt nöjd med veckan men nu ska jag göra mitt! kan skriva lite vad vi gjort och sånt i morgon eller fredag eftersom det är lång helg!
 
ha det gött!

Aj

Hellu! Ska när som krypa ner i sängen och sova. var ute och gick i ungefär 4timmar i stekande sol nästan hela vägen och kylande blåst. 
Bränt mig antagligen på händerna och det gör ont. Men nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen. Skriver mer när jag kommit hem. Men försöker uppdatera här lite då och då. 
Åt förresten frukost ute med fin utsikt. Sjukt mys! 

RSS 2.0