väntar på att syrran ska komma förbi....

Väntar på att syrran ska komma förbi och leta efter ett linne som hon skulle låna. nu tänkte jag provgå lite mer i mina skor och sen sminka mig och fixa lite så så jag är klar för ikväll :)

haha skriver senare då!
ha det gött
<3

Grymt glad chey!

Sitter nu i soffan och är hemma från att ha sett
Top catz
Dead by april
och
Ulrik munther
live!
på media markt, eller utanför. har bilder på alla tre men inte så mycket på ulrik och dom bästa är på dead by april för då stod jag nära ingen vad i vägen.
Men lägger upp bilder på det någon annan dag.
I morgon är jag ledig och ska gå på majbrasan med killen som jag för övrigt sov hos inatt. jävligt skönt och varmt. saknar honom redan ju och det är bara blä.
Men jag har lite mer nyheter
Jag fick låna pengar av morsan så nu jävlar är dom mina!


















Ni får titta på skorna och inte mina feta lår.





får lägga upp en helkroppsbild där man ser hur lång jag blir med dom
med dom är jag ungefär 173cm :D vet inte hur lång jag är engentligen.
haha men ha det gött
<3

mycket att göra

Hejsan svejsan sötnosar. Sitter nu med ny färgat hår och ska till älskling vid fyra-fem. Innan dess ska jag ha ätit, målat naglarna, packat och fixat håret och även bytt kläder. Haha Aja men nu ska jag fixa lite. Ha det gött<3

förfrågan :P

Tja!
Jag fick en förfrågan för ett tag sen där det var en tjej som fråga om jag kunde lägga upp lite bilder på min klädstil och sånt som jag vill ha, tänkte jag skulle göra det senare idag eller i morgon.
får se när det blir för nu ska jag hålla på och gräva trots att jag inte orkar och jag saknar min älskling, trots att jag var hos honom igår och hoppas att han följer med till pappa på torsdag. Ska köpa stayups på torsdag med. hehe..
Men nu måste jag sätta igång.
skriver senare!
ha det gött<3

fika!

Sitter och fikar med pappa Ankie bror och brorson. Haha. Men mitt batteri dör snart Ha det gött <3

Saknar honom redan<3

Oj förlåt!
haha 5 dagar sen jag skrev ett inlägg men jag har haft lite mycket att göra och idag åker jag ju tillpappa. Men det blir en plugghelg hos pappa, för har lite saker att ta igen.

Som i engelskan har jag ett bokprov på måndag och en styling steg för steg som måste skrivas, sen har jag i svenskan ett blogginlägg som ska skrivas för hand. Plus att nu på typ 7v har jag 8 nationella prov! KUL!!
och och och mina handleder håller på att paja totalt tror jag, har bandage på båda handlederna nu och var hemma från skolan igår för att jag kunde knappt röra dom..
Men sjukgymnasten ska kolla på det när jag ska dit på måndag och se vad som hänt så aa..

fick även veta att jocke är i huset bredvid min skola om dagarna, hur jävla komiskt är inte det? alltså så nära? utan att vi visste det!
Men jocke var här förut men sen var han tvungen att åka och handla vilket jag tyckte var lite tråkigt men det blir väl så när man är tillsammans med mannen i deras hus.
Sen har det varit sjukt tråkigt väder idag med, vilket inte heller är kul. Men nu känner jag att jag bara skriver om lite tråkiga saker och gnäller så aa.

btw klicka på bilderna för att dom ska bli större<3

Sitter just nu och saknar min älskling, tänkte lägga upp alla bilder som jag tog på mig :P eller dom som är bra iaf.
haha har varit duktig idag och fixat hela mitt rum och bäddat min säng och det.

men nu tänkte jag försöka lägga upp lite bilder men hinner nog inte med allt innan vi ska fika.
Men vill till min älskling!

så det är alla dom bra bilderna!
haha ska snart till älsklingen min<3
btw klicka på bilderna för att dom ska bli större
ha det gött<3

Ny header boys and girls <3

Ny header boys and girls! <3 haha ska ta och lägga upp dom andra bilderna på min andra blogg men sen måste jag ställa mig och skära grönsaker, men tror nästan att jag lägger upp det ikväll eller i morgon eller något sånt :P haha är så trött nu och måste ut och gå med frasse och sen skära grönsaker och sen när frasse åkt hem ska jag och handla och sen hem. sen är frågan om jag ska träffa jocke eller inte :P hahamen nu ska jag mysa lite med frasse innan vi går ut och går i regnet. haha
ha det gött på er
<3

bilderna är tagna, bara orken kvar!

Haha vart inte mycket skrivet igår, när jag vakna så somna jag om ett tag på soffan efter att frasse hade kommit, sen tvätta jag håret och dusha och sen fixade jag mig med smink och sånt och sen tog massa bilder så hoppas att det är någon som vart tillräckligt bra :P
sen var vi på bup och det kom massa tårar så vi åkte och åt sen efter och sennär jag kom hem så gick jag typ och la mig, eller först fota jag lite ;) men dom bilderna kommer upp på andra bloggen :P
haha!
Dock har jag jätte ont i min handled, vet inte riktigt varför men den är typ svullen och har blåmärke.
men tänkte sova en liten stund till och sen ska jag lägga över bilderna från kameran och sen så tänkte jag redigera det som ska och ikväll ska jag med och handla och sen vet jag inte om jag ska träffa jocke eller hur det blir!
Men nu ska jag sova så att jag kan komma igång sen. men ska nog starta den andra datorn innan jag somnar eftersom jag inte kan föra över från den här datorn till externa hårddisken så måste föra över till den andra datorn så jag kan föra över till hårddisken så att jag kan sitta på den här datorn och redigera..
grymt segt.. kan egentligen inte spara dom redigerade bilderna på hårddisken heller men det sparas på datorn..
Nej nu ska jag sova.
ha det gött!
<3

cassy kommer vid 11 :D <3

Hejsan!
haha ni får se den nya headern i morgon.
för att cassandra kommer hit vid 11 och då tar bilderna ikväll eller i morgonbitti :P
haha jag drömde förut någon jätte konstig dröm då min bror patte sa något om att det bara var två timmar kvar tills frasse skulle hem fast klockan var halv 7 och han hade precis kommit hahaha..

iallafall vet inte om det är så mycket att skriva om engentligen om helgen.
Min bror, lisa Charlie och frasse kom i fredags och var och åt och så, sen åkte jag till pappa och där hände det inte så mycket. sen på lördagen så åkte vi och hämta alex och åkte och handla och sen åkte hem och åt och sen var det inte  mycket mer med det. Sen på söndagen så åkte jag hem och åt påskmat med familjen och sen vid 5tiden så åkte jag och min pappa med skjuts av min bror till norsholm och skulle äta där. Var där till typ vid 2. Var hemma och låg i sängen vid halv 3 tiden iallafall..
Men nu tänkte jag lägga mig på golvet och mysa lite med frasse innan jag ska gå och möta cassy, efter 11 :)
Men skriver senare
Måste ju tvätta håret och sminka mig och fixa håret innan jag tar kort till min header :P 
så tror det blir i morgon :P
Men haha jag lovar att det ska bli av den här veckan!
men ha det gött
<3


ny header i morgon <3

Tja! sitter nu och lellis är har gått på toa. Och frasse har åkt hem. men han kommer i morgon igen. tänkte oxå fixa ny header i morgon. ska fixa med håret och sminket och sen redigera och lite sånt så får ni se i morgon ;) lär ta lite bilder i morgon med, på frasse och på mig och sånt.
Funderar på att sitta hela natten och kolla på hawaii five-O ;)
haha men skriver väl i morgon!
Somsagt vet inte direkt vad jag ska skriva trots att jag har lite att skriva om helgen men tar det senare.
nu ska jag redigera en bild på syster :)
ha det gött<3

klockan är bara 05:50!

God morgon!
sitter och är faktiskt inte trött trosts att klockan är 05:50 och tycker att jag borde vara trött.
men om en halv timme så kommer frasse hit! hehe! sen kommer lellis hit vid typ 12 och spenderar dagen med mig och frasse.
nej men jag orkar inte skriva vad som har hänt i helgen så skriver väl det senare ikväll eller idag! nu ska jag äta lite godis :3
ha det gött!
<3

Osminkad med löshår!

Tja! sitter nu och funderar, sen ska jag nog fixa lite i mitt rum och ta fram morgondagens smink, fast börja fundera lite xD kanske inte är så bra om jag sminkar mig på morgonen och sen när jag kommer hem så ska jag sminka av mig och sminka om mig och dusha och allt sånt eftersom vi ska och fira linus och annemaj och sen kanske jag ska på bio med älsklingen :P
och ja jag ska lyckas att ta bild på honom någongång så ni får se eftersom alla bilder han är på fb är typ gamla, men har lite planer på hur jag ska lyckas ;)
och nu senaste tiden har jag snackat massor med billie vilket känns jävligt skönt faktiskt.
Och sen har jag en kille som jag ska fota på tisdag för 500kr, för det blir det förhoppningsvis att bjuda älsklingen på mat och sen måste jag köpa smink :P haha foundation och puder :)
och jag har lyckats på något sätt göra så att mina högtalre på datorn funkar inte men det funkar med mina andra högtalare.
Förresten så var det min sista praktikdag idag, i morgon är det prov i skolan och sen ska jag hem och fixa mig :P
aja lyssnar antingen i dom eller hörlurar så va fan.. nej nu kommer det lite bilder :P dock är jag osminkad men det får ni faktiskt leva med :p








haha ha det gött
<3

Saknar min älskling<3

Sitter nu i sängen och vill till älsklingen!
jag vill ta massa pussbilder, eller så får jag ta med honom till min släkt så får min kusin ta bilder ;)
han vill ju inte ta bilder med mig.
blää...
sov ju hos honom från fredagen till lördagen och jag jag jag älskar honom och vårat ... ;)
men nu vill jag krypa ner i sängen för jag fryser, och ska ha ork till att sminka mig och sätta i löshåret och tuppera håret och så :P
ha det gött
<3

RSS 2.0