sen blir det hoppa in i en dusch så jag får...

Halloj! har precis ätit och har bytt om till träningskläderna och sitter på golvet och väntar på att maten ska smältas lite innan jag kör igång, sen blir det hoppa in i en dusch så jag får tvätta mitt jätte äkliga hår. Sen får vi se vad klockan är, är grymt trött då jag vakna vid 2 inatt och mådde jätte illa så var vaken i typ 50 min tills jag kunde somna om till ca 4 då fjompe gjorde allt för att få upp mamma genom att gå från hennes dörr till min dörr och krafsa. sen vid typ 4:40 gick mamma upp och jag kunde somna om tills 6. lång dag i skolan med högmusik och mycket prat i klassrummet. Nästan så sängen lockar mer nu än träna, men jag ska träna. jag måste.. jag vill!!
Nej nu ska jag ta och fixa det sista innan jag kör igång.
Hörs i morgon förhoppningsvis :D
 
 

sitter på mitt golv och har precis.....

Halloj!
Just nu sitter jag på mitt golv och har precis tränat. Älskar att jag fått sug för att träna nu!
Ska snart ta och städa lite och fixa och sen hoppa in i en dusch och ha i lite rosa i håret igen, funderar även på hel ansiktstvätt med peeling och grejer. Men först blir det att städa så mycket som möjligt då jag tänkt sätta mig och fixa mina naglar i morgon vilket tar ett ganska bra tag, och åker till pappa i morgon kväll igen.
Och helt plötsligt så kommer nog syrran hem nästa helg <3
men nu ska jag ta och fortsätta ville bara se till att ni inte tror att jag glömt er ;)
 
 

winter inspo

 
 
               
 

 
                                                                                   
 
 
 
 
                                                        
 
 

I Love Them!!

 

Jag beställde ju NYX jumbo eyepensil för ett tag sen, och fick även hem dom för ett tag sen, bara inte haft ork och rätt tänk för att få upp det här för ens nu, tyvärr. Men jag total älskar dom! ända är lime som inte syns så där jätte mycket som jag skulle vilja men resten är precis rätt färg. Dock är dom väldigt kladdiga och om man inte har på ögonskygga så kan det lätt bli väck på ögonlocken, tyvärr kan det bli det ändå.
Den jag använt mest är Milk, den vita, den har jag oftast i inre ögonvrån för att ljusa upp allting, sedan brukar jag även köra french fries för att få ett ljup på mitt ögonlock.
 
 
Färger och nr!
 
1, är ett läppglans som jag fick med som present, kommer inte ihåg nr nu
2. Cobalt nr 27
3. Sparkle Nude nr 25
4. är nog Purple velvet nr 23A (eller så är den 6an)
5. Rust 19
6. Nog Purple Nr 18 (eller så är den 4an)
7.Lime nr 13
8. French fries nr 09
9. Baby blue nr 06
10. Milk nr 04
11. black bean nr 01
 
Hon som jag beställde av var jätte söt och skickade med ett läppglans och även den här lappen i paketet
 
Jag är faktiskt ganska glad, trots att det här är nog en sån lapp hon skickar till alla men är så jävla glad att det inte bara är ett visitkort om att man ska gå in på deras hemsida och beställa massa grejer.
Jag är riktigt nöjd och lär köpa mer, och kommer att köpa mer Milk så man inte är utan :)
 
 
 

så då fick man gå upp och....

Nu har jag äntligen fixat inlägget jag skulle fixat i fredags!
Snart har jag lektion, vill hem och sova men dom håller på och bilar och grejer så det låter mycket, och eftersom dom bara sätter plast eftersom dom tar bort dörren. Men fjompe tycker ju att när klockan är tre på natten så ska hon leka med plasten, sen efter ett tag så lugna hon ner sig men helt plötsligt så fick hon för sig att spy på mammas golv. så då fick man gå upp och ta hand om det. så vid 5 tror jag att jag somna, och upp vid 6 igen, och sen la jag mig igen till typ halv 8.
Nu sitter jag och har lektion, slutar vid halv 5 ikväll så blir nog hem och träna lite och sen duscha.
Kanske blir se nått avsnitt av Sons of anarcy men ska sova tidigt ikväll.
här är en nagel jag gjorde igår på lektion.
 

I typ ett par timmar och bara låg och....

Blev inte så mycket bloggande i helgen, i fredags satt jag och mamma och kolla på Sons of anarcy i typ flera timmar, hade ett litet break för Csi NY som var typ vid 21, resten satt vi och kolla på SOA till typ halv ett eller nått. Sen lördags gick jag upp och åkte till erica vid 13, åt mat och så där kom hem vid 20 tror jag, kollade på tv och efter ghost adventures sluta gick jag och la mig. Och igår så låg jag i sängen, var uppe och åt och gick och la mig sen. Var hos jocke i typ ett par timmar och bara låg och kramades. Kom väll hem vid 00 och gick och la mig och sov. Juste duschade igår med. idag blir det skola nu, och sen fortsätta plugga efter åt eller som jag sätter mig och pluggar på lunchen och skriver klart brevet till religionen. Mina ögon är jätte trötta och vill knappt se. :(
 
Men skriver senare, ska få upp det där inlägget som jag skulle göra i fredags :P
 
 
 
 

längtar hem men samtidigt inte....

Längtar hem men samtidigt inte, har jätte ont i magen och värdens cola sug så vill hem men samtidigt håller dom på och renorverar duschrummet och igår lyckades dom få av alla element hemma så det är iskallt, vi fick ringa jouren så dom kom med sånt där bärbart element så det vart lite varmt. Jag låg och sov på en ullfilt för sängen var iskall, och både jag och mamma fick sova med kläder på oss. Patte var så trött så han märkte det inte ens, haha. Så ska dom hålla på och slita bort kakel och grejer och bila upp runt avloppen så det låter massor, dom skulle börja idag eller i morgon. Och i morgon är ju jag hemma typ hela dagen. Blir TWD och hörlurar så man kan få något annat ljud.
Jag och mamma börja kolla på Sons of anarcy från början igår, så vi såg två avsnitt. Kanske blir något ikväll med, blir nog ett bad eller dusch sen, bad får det bli innan mamma kommer hem i såfall. Don´t know hur det blir. behöver nog tvätta håret med hmm... funderingar funderingar.
Men vi hörs senare, har lite inlägg som ska planeras i morgon och har ett som ska upp i morgon som jag tyvärr har väntat med som jag inte ville vänta med :(
I tisdags börja min kurs i airbrush med, gud vad jag älskar det :D
 
 
 

men samtidigt så kommer vi ha.....

Halloj!
Trött och seg och känner mig bara blä, orkar inte med allt prat och skrik i klassen, förstår inte...
inte så långt kvar dock tills det är över. Men samtidigt så kommer vi ha byggarbetare hemma hos oss från i morgon bitti som ska renorvera våra våtutrymmen, och då börjar dom med duschen som ligger mitt emot mitt sovrum. Så vid 7-8 till 16 kommer dom hålla på. Skönt att jag  slutarr ganska sent alla dagar förutom torsdag och fredag. Och sen kan dom hålla på hos oss från och till i typ 3 månader. KUL!
Och i morgon har jag återbesök hos gyn i efter skolan.
Det är inte så mycket annat som händer i livet just nu, förutom att det är extremt kallt och snö ute. :(
Men har ju lite planerade inlägg och ska planera lite mer en i helgen eller nått.
På lördag ska jag till moster och äta mat, gott :D
 
 
 
 
 
 

Idag blir det...

Shena! 
Sitter i soffan och ska snart ta och sätta igång. Idag blir det städning, tvätta håret, raka benen och våga håret, sen blir det ju även hitta lite insperaton och planera lite blogginlägg. I morgon är det skola igen. 
Men blir nog ett inlägg senare med! Hörs ♥ 
 

helt plötsligt är det måndag...

helt plötsligt är det måndag, 6 dagar har gått på det nya året och jag har inte bloggat.
Sorry!
Men jag har blivit sjuk, är hostig, förkyld, ont i halsen feber gräns och även början till öroninflamation.
Hoppas ni hade ett bra nyår, själv gick jag och mamma nyårs promenaden som hålls varje år här, sedan vid 18 tiden såg vi fyverkerierna, sen när vi kom hem var jag helt slut, så mamma fixa i ordning planka som vi åt och sen kröp vi ner i soffan ett tag, efter en stund kom min kusin förbi då hon inte hade någon att fira nyår med så hon var här och kolla på fyverkerierna, sen drog hon hem strax efter det.
Vad har hänt på den nya året? Var på Ikea och shoppa lite till, var hundvakt åt frasse bus idag, varit med älskling och kollat på film med Hun. Mer än så tror jag inte har hänt. Kvälls tid regnar det bara massor, men när jag var hundvakt tidigare idag så lös solen trots att det var kallt, så passade på att ta en promenad på typ 45 minuter ungefär. Nu ska jag ta och fixa lite så ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på film och ha lite nagelpyssel.
Ni kan ju ta och följa mig på instagram för mer uppgraderingar om dagarna Misspiggysphotos heter jag där.
Ska försöka se till att fixa lite tidsinställda inlägg och fixa lite insperation och sånt på onsdag då jag inte har något annat planerat, sen på torsdag börjar ju skolan igen. Men ska planera lite och se till att det blir gjort!
Men nu ska jag ta och fortsätta så jag inte somnar innan jag är klar med naglarna, sov knappt nått inatt ju.
 
på instagram finns det även en video med en sammanfattning för mitt år 2013 så in och kolla ;) klicka bara på den här så kommer ni till min sida ;)
 
Instagram

RSS 2.0