inte långt kvar nu!

Balklänningen är beställd och på gång, studentmössan kommer om typ 2 veckor. Kan ha hittat min studentklänning, och vet vad jag ska ha för skor!
inte långt kvar nu!
Hade tänkt att gå en prommenad idag med det är så trist väder :( så blir träna styrka idag, och i morgon så har vi någon likabehandlings dag, så ska man prata om typ nätmobbning och grejer, så ska vara med på förmiddagen för på eftermiddagen så ska dom se film och jag klarar inte av den. så blir en promenad ner på stan efter och kolla, sen blir att gå hem, så länge det inte spöregnar eller snöar så klart.
Men nu ska jag fortsätta med att göra inget tills jag blir hungrig så jag kan äta innan jag börjar träna.
Hörs i morgon!
 
 

Serie tips: Sons of anarcy!

 
Om man gillar serier där man får se från dom kriminellas syn så är detta en underbar serie.
Jag och mamma började se på säsong 5 när den var på tv:n och nu har vi börjat om och sett från början.
Jag total älskar den, den har både spännande, ledsna, äckliga, sexuella, farliga, lyckliga och familje scener i den.
Serien utspelar sig i Charming för det mesta, där får man följa Jax och hans mamma och även hans kärleks liv men även Mc klubben där han är medlem i, under kriminella handlingar, vapen smugling och hårda tider.
 
 

Planering i veckan!

 
Snart dags att börja övningsköra med :D yeey,
Sitter på lektion och läser teori och om typ 1 timma har vi lunch och sen har vi test efter lunchen i airbrush. Sen när vi slutar så kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka och handla och sen köpa mat, sen får vi se om vi ser sons of anarcy senare :D
Men hörs senare!

Vad har hänt i helgen?

Hallu!!
Vad har hänt i helgen?
Inte så mycket förutom att jag beställde min balklänning igår ikväll och natten mellan Lördag och Söndag blev jag faster igen. Då kom lilla maja ut :D
Så liten och söt, Idag har vi studiedag så har tänk att jag ska gå en promenad om en stund.
Vet inte mer vad jag ska skriva om, heh...
 
 

Vad har hänt sen sist då?

Halloj!
Vad har hänt sen sist då?
Efter skolan i onsdags träffade jag Lellis och vi pratade lite om den här veckan mer om det kommer längre ner ;)
Sen i Torsdag hade vi energi massage i skolan men vart typ helt slut så orkade inte träna så då kollade jag och mamma på Sons of Anarcy, Sen i Fredags sov jag länge och sen åkte jag ner och mötte mamma på maxi så vi handla där och sen på citygross och sen åkte vi hem och laga plankstek och sen glodde jag nog på film eller om jag kollade på tv medans mamma hade sälskap sen vid 23 så gick jag och la mig och vakna inte förens vid halv 12 på lördagen gick runt massor hemma för mamma städade och det regnade men senare på kvällen åkte vi förbi min bror och sen åkte vi och köpte godis och sen satt vi och kolla på tv till typ 23, sen gick vi och la oss för att på söndagen kom moster, lillkusin och mormor så vi åt ihop och hade lite mys. När dom hade åkt kollade jag och mamma på Soa och när vi sett två avsnitt så gick jag till Älskling och såg på Ghost adventures, finding bigfoot och Ghost hunters :D
Juste i lörsdags när vi skulle åka till bror så när vi stod med jackan och skorna på oss så knacka det på dörren och mamma stod närmast så hon öppna då stod Jocke där med blommor och choklad till mig :D för att han var ute med jobbet så alla hjärtansdag.
 
Men den här veckan då, så ska jag och Lellis köra träningsvecka, vi har hittat ett ställe där dom har en gratis vecka för att prova på så vi sa att vi skulle köra, så kör Måndag, tisdag och sen onsdag vilodag och torsdag fredag kör vi igen och sen är det helg hos pappa :) Så hon kommer hit om en timme ungefär så ska vi dra dit :D
Idag blir det ju att kolla runt och prova olika maskiner och så, en gång blir det väl typ kondition och armar och någon gång ben och mage och sen någon gång mer, men ska ju självklart köra uppvärmning först kondition.
nu kom fjompe och skulle vara sälskap, men ska när som fixa det sista, borsta tänderna och allt det där :)
Men hörs senare!
 
Kollade på Lejonkungen med lillkusin och då började han leka lejon så jag sprang upp och leta fram mina tiger/lejon öron och satte på honom. :D
 
 
 
 
 
 
 

Makeup!

 
   
 
 
Pic from Weheartit

Makeup inspo..

 
Pic from Weheartit
 

Ed Sheeran - I see Fire

Fått en låt jävel i huvudet!
Ni som sett hobbit : smaugs ödemark har nog hört låten och ni såg klart med första låten på efter texten.
Låten börjar vid 0:36 men det är bara lite prat innan.
 
Idag är det skola, och efter skolan så ska jag åka hem och sen kommer lellis efter att hon har slutat :D
Blir att prata om nästa vecka och så.

sen ska jag slänga i lite...

sitter och peppar mig själv med min träningsmusik medans jag äter lite, hade träning till  stylist SM idag men var så många som höll på på förmiddagen och många som inte kom och folk gick när vi fick reda på att vi skulle jobba med 1orna. tror vi var 5 från klassen på ca 30pers. Var av jag och tror en till gjorde det vi skulle. Sen hade vi lunch och efter lunchen skulle vi ha vanlig smink lektion men så kom vice rektorn och ville prata med oss men eftersom vi inte var så många så sa hon att det inte var någon mening med det så vi fick sluta.
Nu ska jag ta och äta klart, sen ska jag slänga i lite oljor i håret och fläta med och sen hoppa i träningskläderna och träna massor och sen hoppa in i duschen och köra ansiktsrengöring och sen tvätta håret.
Mat blir det väl med någon gång under eftermiddagens gång, blir nog fixa naglarna till en film sen med.
Nästa vecka är det lov, och då ska jag och lellis köra en träningsvecka ^^
 
 
Tyvärr har även min blogg torka påverkat min instagram, har väl en sån där "ful" månad eller månader som vissa kallar det.
Har även planerat att försöka fixa lite på bloggen nästa vecka med ^^
Nu kör vi!!
 

mycket som hänt dom senaste dagarna och har inte...

Sorry, mycket som hänt dom senaste dagarna och har inte mått så där jätte bra.
Sitter i skolan och har jätte ont i magen och ena ögat är svullet, vet inte varför.
Men ikväll ska jag träna för jag har inte tränat sen i torsdags för så mycket har hänt.
men ikväll åker mamma till åsa och Carro skulle ut så då blir det tomt så jag kan träna.
Satt och kolla igenom gamla bilder förut så kommer nog upp några senare!
Jag har enormt dåligt batteri på datorn och det är 50min kvar tills vi slutar. BAJS!!
Men hörs senare då!
Tänkte jag skulle göra ett träningsschema eller vad man ska säga vad jag gör när jag tränar så ni får se.
 
 
 
 

Dålig dag.

Förlåt för dålig uppdatering. Mycket som hänt, igår var vi och handla och sen fixa jag med håret och grejer. Om nån timma kommer syster hem så vi ska grilla. 
Har en ganska dålig dag idag med. Ska försöka få upp mitt bloggande igen. 
Men nu ska jag ta och fortsätta.. 

RSS 2.0