Haft så mycket att ta tag i

Jag är så ledsen, haft så mycket att ta tag i både personligt och på jobbcoachen att jag typ bara  kommit hem och lagt mig i soffan eller sängen och kollat serier resten utav kvällen och inte orkat bry mig om något sort socialt liv över huvudtaget. Plus att just nu händer det inte så där jävkla mycket i mitt liv som är intressant att skriva om. Har dock haft funderingar på att ta upp med facechart sminkande och börja fotografera mer. Har dock fortfarande inte hittat sladden till min ullareds haul... Suck på mig själv.
Dock har jag skaffat en ny telefon, samsung galaxy s 5! och jag älskar den!
Var och kollade och lyssnade på den här snyggingen i lördags <3
 
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #10

Nr 10 har faktiskt med nr 11 att göra för att det har med skor att göra igen, jo jag vill ha ett rum fullt med skor, eller typ en klädkammare med skor så alla sidor. ÅH jag vill!
 

Stuff i wanna do before i die #11

En sak som jag vill göra innan jag dör är att äga minst 10 par jeffery campbell :D
Mina favoriter är ju litas , här är några stilar jag skulle vilja ha.
 

Stuff i wanna do before i die #12

En sak som jag vill göra innan jag dör är att åka till USA. skulle helst om det inte kostade så jävla mycket med bensin, ta en bilsemester i USA. Alltså åka runt till olika städer och se sig omkring. Åka till typ New york, LA, Chicago, Texas, kalefornien och massa mer ställen..
 
 
OBS! Anledningen till att min ullareds (haul) inte har kommit upp än är för att jag inte hittar sladden mellan kameran och datorn, men jag lovar jag letar och hoppas få upp den inom snar framtid!

På Ullared igår

så I lördags somna jag runt 20:30, och vaknade och var tvungen att kissa vid 2, tänkte då att jag lägger mig ner i en halvtimme men nope, var klarvaken. Så jag satte mig och börja göra mig i ordning då. Sen vid halv 4 gick vi ut och väntade på Pierre och sen åkte vi. Strax efter 5 kom vi fram till Jönköping och stannade och åt frukost. Det var iskallt kan jag säga, när vi hade ätit klart åkte vi vidare. Kom fram till Ullared 07:30 och det öppnade inte förens 08:00 och värre än det så regna det. Men efter ett tag så gick vi bort och skulle ställa och i Kön och såg att den börja röra på sig. Så vi gick längstbak, som tur tog det väl inte mer än 3 minuter att komma in(kan ta flera timmar vissa dagar) Och då var det bara att börja shoppa, jag och mamma gick åt ett håll och min bror, Victoria och Maja gick åt ett annat och strax efter 10 möttes vi igen för att äta lite och då blev det mat. Sen handla vi lite till och sen gick vi och betala. Klockan var väl runt 12 då, gick ut med grejerna i bilen och gick in och tog ett till varv. Det var enklast så så att dom hade koll på hur mycket mer dom kunde handla för. Vid 14 kände vi oss klara och gick ut med sakerna i bilen, men eftersom att det var snart dags för Maja att äta så tog vi en fika innan vi åkte. Kom hem stax innan 18, så börja jag packa upp allt och sedan åkte vi och handla varsin kebabrulle till mat. Strax efter 8 gick jag och la mig och var helt slut. Vakna 06:30 i morse och var ännu mer slut. Gick till jobbcoachen och kom hem stax efter 12. Ställde mig då och fotade alla saker och tänkte att det kan vara lika bra och få upp allt här på en gång. Men nu hittar jag inte sladden så får ta det i morgon.
 
Runt 17 ska jag vara hos Erica och vara barnvakt åt Timmy, sen direkt till jocke om han är vaken.
 
Här är en liten sneak peak av det jag köpt ;)
Nutella & go är inte med på det andra sen :P
 
 
 
 
 

snart gå och sova?

Är precis nyduschad, ska snart äta sallad och sen fixa ögonbrynen. Sen börjar det bli dags för att gå till sängs. Haha, om jag ska sova 8 timmar inatt måste jag gå och lägga mig 18:30. Gissa hur dags jag måste gå upp? Jo 02:30?!?!?! Ullared i morgon ju så ska åka hemifrån halv 4 på morgonen... Men ska försöka hålla mig vaken till kl 20 iaf, men sen är jag helt slut idag, sov inte mycket natten till idag och sen kom Erica och timmy på förmiddagen så jag och Erica tog en promenad runt strömmen och så. Ska typ packa klart allt bara och ta fram kläderna tills i morgon sen med. Om jag har tid så visar jag allt jag köpt på Måndag, men ska vara barnvakt ca mellan 17-19 så kanske får bli på Tisdag.
 
 

Stuff i wanna do before i die #13

Jag vill ha en Galaxy färgad bil! Helst en hummer faktiskt. Så jävla collt och fint! hehe.
 

Kommer mer om det i morgon.

Sitter just nu hos jobbcoachen och börjar om en halvtimme och tänkte att detta är ett perfekt tillfälle att slänga in det här inlägget!
När jag har varit här ska jag hem och äta och lite sånt där, sen får vi se om jag ska till älsklingen ikväll eller inte...
I morgon ska jag till Erica och umgås och så och sen får vi se. Fredag ska jag nog till pappa på kvällen och funderar på att ta promenad på förmiddagen vilket det antagligen blir så länge det inte står som spö i backen. Lördag blir det ju bara fixa lite grejer och duscha och så, sen blir det att sova tidigt eftersom jag måste upp typ kl 3 om jag ska hinna göra mig i ordning det jag känner behövs innan vi ska åka till ullared strax efter 4. Då har vi ca 4 timmar på oss dit och bil resan tar väl ca 3h och 30min men ska stanna och äta lite frukost någon gång med. Och sen ska vi shoppa loss! Yeey!
Och sen på måndag ska jag vara barnvakt mellan 17-19. Lär vara helt slut, men men.
 
Igår tog jag en promenad på förmiddagen, har sagt till mig själv att nu är det dags att börja kämpa, så får vi se om jag får kroppen jag vill innan sommaren :P Det dom flesta har problem med är att dom äter för mycket och rör på sig för lite, jag har problemet att jag äter för lite och rör på mig för lite. Men har tänkt att jag ska gå in mer på det i ett annat inlägg i morgon.
 
 
 
 

sitter just nu i soffan...

God morgon folket!
Idag är det tisdag och sitter just nu i soffan med fjompe i knät, tänkte faktiskt gå ut och ta en promenad snart och sen hoppa in i duschen. I morgon ska jag till jobbcoach och har inget annat planerat. Torsdag ska jag till Erica och umgås lite och sen söndag åker vi till Ullared! Längtar!!!!
 
Inte hänt så mycket i helgen,typ fått undan alla kartonger i mitt rum så nu är det bara att städa och få allt till rätta igen, men nu ska jag göra mig i ordning och dra en sväng runt strömmen :)
 
 
 

mitt liv är just nu så är..

Idag har jag varit hos jobbcoach på föreläsning, hos försäkringskassan och fixat närvaro papper, varit på banken och fixat och varit på apoteket och köpt tandkräm. Ja jag köper min tandkräm på apoteket, han är dyrare men bakterie dödande. Lyckades även på ett papercut typ under nageln på sidan av  nagelbädden. Svårt att förklara men ont som satan gör det. Nu ska jag sätta på och kolla på en film och ha lite egen tid med ansiktsmask och ögonbrynsfärning och lite sånt.
 
Måste bli bättre på detta ju, gaaaaah!!

men så som mitt liv är just nu så är jag hos jobbcoachen, kommer hem och äter och sen glor serie och sen går och lägger mig och upp till jobbcoachen igen...
 

Stuff i wanna do before i die #14

 
Sorry för att det inte blev något förra veckan då det hände massa grejer och missade att lägga ett förinlagt inlägg. men på plats nummer 14 är det att äga bebis djur. Alltså hundvalpar och kattungar... Så gulligt!
 
 

RSS 2.0