Torsdag-idag i bilder!

                                           Fick nagel grejer av min syser
Handla lite skor och en ny mascara :D
Rummet ser ut som  helvete innan sminkbordet kom på plats!
Nöjd med resultatet, bätttre bilder kommer senare!
 

Torsdag-idag i text!

Hänt lite grejer sen i onsdags..
Hänt så mycket och inte haft ork eller lust att blogga sorry.
I Onsdags sen så passa jag på att slå in min systers present, Gosa lite med stakars fjompe, som var hos vetrinären eftersom att hon snarkar men enligt vetrinären så var det inget att undersöka vidare, om det inte kom ut typ sekret ur näsa och mun så ska det inte vara några problem, hon har bara börjat snarka högre för att hon gått upp i vikt, men hon är inte tjock. :) Fick beröm av vetrinären för att jag har koll, hon sa det att Fjompe aldrig lär vara sjuk eller få vara dålig för att jag lär märka det. Och när jag flyttar hemifrån så följer ju hon med, så funderar på att föra över typ pengar från mitt vanliga konto till sparkontot för att ha något att ta av när det blir vetrinärbesök och sånna saker, så när jag betalat Nea i veckan så från och med nästa månad så har jag 100kr mindre i månaden. men så värt det.
Och i Torsdags sjöng mamma för mig, och sen gjorde jag mig i ordning och sen gick vi till swebank för att föra över studiebidraget pengarna därifrån till Nordea och sen gick vi till Nordea för att föra över studentpengarna till mammas sparkonto så jag inte kan ta av dom.
Sen åkte vi till Löt och hämta syster och Frida och åkte till Pizza hut och åt. Sen åkte vi till maxi och handla lite grejer. Nya skor och sånt. Sen åkte vi till min syster och höll på där. Sen åkte vi hem och var hemma medans min syster åkte iväg. Fredagen spendera vi nästan hela dagen i min systers lägenhet. Sen lördagen höll vi på och kasta grejer och flytta sakena som skulle hem till oss, och sen fixa vi med det, sen åkte jag och mamma ner till stan och åt och gick lite på kulturnatten och sen åkte vi hem och handla och sen bara var hemma. och igår kom det massa folk på kalas och åt smörgåstårta. Mumma! Fick lite pengar så beställde lite grejer..
och sen la jag mig i soffan och fick lite sälskap av fjompe i mitt knäväck och sen gick jag upp och la mig och sov. Var ute med jocke en liten snabbis med.
Vakna i morse och käka smörgåstårta till frukost. och sen kröp ner i sängen igen så kom fjompe och nu sitter jag i skolan och ska plugga lite!
 
Kommer bilder sen!
<3

lite sånt tills helgen och sånt..

sitter i skolan och väntar på att min ända lektion ska börja..
Våran mentor är sjuk så blev ingen mentorstid och på UF har vi vikarie. Och p.g.v att dom håller på och ska flytta grejer från gamla byggnaden till den nya så är den sista lektionen inställd. Men till det har vi fått en uppgift så passar på att göra den nu. Sen blir det pizza till lunch och sen åka hem :)
Min syster kom inatt med :D så blev lite morgongos med. så nu snart är mamma påväg till vetrinären, med fjompe. och så blir det att handla och lite sånt tills helgen och sånt. sen ikväll vet jag inte vad vi ska göra.
får se. blir väl att fixa om naglarna som jag somna med blöta inatt.. heh...
 
Men nej nu ska jag fortsätta och i morgon blir jag 18!!
Bilden längst ner är min första present av min bror :D 7 olika cola flaskor och burkar o olika storlekar :D Carro fick samma sak :D
 
 

tror ni hon vill gosa med mig vid 6 på morgonen?

Jag är trött och seg, och det är måndag..
I morgon vid den här tiden är nog min syster påväg till flygplatsen och ska komma hit :D men jag lär nog inte träffa henne förens på onsdag. eller hon är här vid 2 men då sover jag..
så vi får kramas och hålla på på onsdag morgonen :) tror ni hon vill gosa med mig vid 6 på morgonen? ;)
Hon har inget val ;)
Hade prov idag och vet att det blev ett E iallafall.
Men nu blir det bara sitta i soffan och kolla film medans mamma har sälskap. blir att massera mina nagelband under tiden och sen fixa en ny framsida till min nya bloggbok.
 
Men hörs i morgon, då får jag min första present med :)
 
 

Halloween!

 
Vill ni ha halloween tutorials i bildform, video eller både och?
 
kommer även komma upp lite andra tips till halloween på dräckter, vart man kan köpa sånt, m.m

men jag vill inte...

Blev inte till att fixa några tidsinställda inlägg igår, och aldrig kom frågan upp heller...
blää. Men jag åt och sen hoppa jag i badet och sen drog jag till Nea. var där till typ strax innan 22.
Gick och la mig och vakna strax innan 10.. haha. Städat det mesta. ska bara packa, damnsuga och duscha och tvätta mitt hår kvar så är jag redo att åka till pappa. men jag vill inte duscha för tidigt för att då sitter jag och inte har något att göra den sista timmen, men samtidigt så vill jag duscha nu.. blää..
 
Åker iaf till pappa ikväll och på tisdag natt kommer syster :D
Drömde inatt om att jag skulle ta studenten på torsdag och att det inte var min födelsedag D= var lycklig när jag vakna men sen insåg jag verkligheten..
 
Har btw bestämt hur jag ska göra med mitt hår :D

Men nu ska jag fixa frågan och sen så ska jag sätta igång ^^
Med frågan kommer även en ny kategori ;)
 
Can you guess what?
 
 

när alla ska prata med...

Kom hem precis, hade ju bara en lektion idag eftersom andra lektionen skulle läraren iväg så man får jobba vart man vill, så jag ska försöka komma på ett namn till mitt uf, inte det lättaste.
 
Väntar iaf på att mamma ska komma hem på lunch, tänkte jag skulle äta med henne och under tiden ska jag skriva ut lite papper ^^
Sen blir det träning och sen bad och fix sen senare blir det nog till Nea om hon inte mår jätte dåligt. Och jag har inte hört något från min lärare så jag vet inte om jag får praktikplatsen eller inte. kul! Men om några dagar kommer min syster och jag fyller även år!
 
Det jobbigaste med när man fyller år är när alla ska prata med mamma om min present. som ex patte igår
Jag och mamma står och lagar mat och då ska han självklart prata med mamma, så jag måste gå upp till övervåningen och leka med fjompe och göra massa ljud för att inte få höra vad dom säger.. Blä..
 
Aja.. nu ska jag ta och äta och starta mammas dator så den lever när jag ätit klart.. Min mage kurrar!
 
 

åka hem och försöka komma på....

Kom till skolan i morse, hade föreläsning av syon som ska vara på skolan, sen börja ufen och då hade vi föreläsning av en från UF och sen hade vi lunch i en timma, hade prov och sen fick gå hem, 2 och en halv timme innan vi skulle slutat, fick nyss reda på vad jag fått för betyg. Ganska nöjd..
i morgon ska jag till skolan och ha relion i 50min och sen är jag ledig på UF, linda ska till läkaren med sin dotter, och några skulle göra marknadsföring och sånt. Men jag ska åka hem och försöka komma på vad mitt företag ska heta och försöka få tag i en rådgivare.
Får se om jag får praktikplatsen som Linda skulle ringa om med. HOPPAS!!!
Då får vi se om jag börjar fredag eller om två veckor.
Blir nog fixa lite tidsinställda inlägg i morgon om en viss sak!
Även lite planering kring de, hehe.
 
 
Försökte få tag i älskling men verkar inte som jag får tag i honom, han har väl somnat. i morgon blir det att bada med :)
Men nu blir det väl kolla ifall det skulle ha kunnat komma en till under the dome men tror inte det, så blir väl att spela
 
Igen...
 
Hörs väl i morgon, då har jag även en speciell fråga till er!!

sen pluggade lite och sen...

Hej!
Snart dags att ta fram både vantar och hansdukar, det börjar bli ganska kallt.
Igår när jag kom hem laga jag mat och sen pluggade lite och sen spela och sen sov...
ingen ork till nått, men mm..
Har prov vid 13, efter det vet jag inte hur vi ska göra för den lektionen håller på till 16:30... så vet inte...
 
i morgon har vi kort dag och nästa vecka fyller jag och syster kommer :D
 
 

behövde kramas med någon som inte var min mamma....

Det är 10 dagar kvar tills jag fyller nu...
9 dagar kvar tills jag får träffa min syster.
 
 
 
Blev inget inlägg igår, var ute hos mormor på dagen till typ halv 16, då åkte vi hem och åt och sen kom bror och hans sambo så vi åt efterrätt och sen la jag mig på soffan med jätte huvudvärk och sen gick jag en sväng till Älskling. Behövde kramas med någon som inte var min mamma, sen somna ja runt 00, fjompe väckte mig vid halv 6 och då märkte jag att mamma inte kommit upp än. men hon kom upp medans jag gick in i mitt rum igen.
Börjar om knappt 10 min. har lektion i 50 min sen rast i 20 min och sen lektion till 12 och sen lunch i 45 minuter. vilket innebär att man inte hinner till ica, och sen lektion i 3h 45 min. 
Sen hem och äta, får se om jag orkar cykla till ica då eller inte, sen bad och sen film och våffla håret...
Har lite hårpanik förresten... Gaah vet inte vad jag ska göra med mitt hår! blir galen!!!!
 
 

och åkte typ nyss..

Blev inte direkt som jag tänkt igår. fastnade framför Ginger snaps och sen sailor moon och sen när det var slut var det dags att åka så jag hann fram till maxi och möta mamma och så handla, sen åt vi och sen la jag mig i soffan och kolla tv och så.
Vaknade runt 10 idag och åt frukost, sen vid 14 kom Moster och lillkusin och åkte typ nyss. Nu ska jag ta och måla naglnarna, Inte på världens gladaste humör just nu känner jag...
bläää.. why you?!
 
 

med så att jag vet

Hellu!
Eftersom jag inte hittat någon praktikplats än så är jag ledig idag med. så idag blir det städa lite, göra massor med tidsinställda inlägg. Åka och handla senare och lite sånt ^^
 
Men först ska macaronerna koka så jag får mat :D
Ska skriva en lista på tidsinställa inlägg sen med så att jag vet vilka jag har gjort :)
Snart min födelsedag, snart kommer min syster och snart halloween! :D
Men nu ska jag kolla macaronerna och drömma lite ;)
 
 

henne till mig så att...

Trött och seg. Mamma tvinga med mig till föräldramöte, så jag satt med. det var mamma, pappa och sen två mammor till. Haha. Sen när jag kom hem skulle jag fixa naglarna. Men och sen så kom en kar, han ska nog tydligen flytta in i våran grannes. Men han fick inte tag i han som bor där. och så skulle han lämna beked idag, men han han har inte sett hur det så ut så han fick kolla inne hos oss. Och sen när han skulle gå så rymde fjome så mamma fick tag i henne men sen skulle hon ge henne till mig så att jag kunde ta henne i nackskinnet. Och så hade jag målade naglar så fick ju katthår som satt fast i det. men slutade med blått men det ser ut som in i helvete. Så får väl göra om det ikväll eller nått. Det är bubblor och ser ut som jag vet inte vad..
 
Det kom ut ett till avsnitt av under the dome! Ska tydligen finnas 13 avsnitt, nr 11 kom ut nu :D
Yeey har jag ju att titta på lunchen. Och äta sallad och riskakor :)
Men nu ska jag ta och vara lite inne i skolan. så skriver sen!
 
 

och fota lite blommor..

Kom hem för ca 3 timmar sen, bror med sambo och deras barn var här när jag kom hit.
Precis fixat ett tränings schema som börjar i morgon. Men ni ska få se det i morgon så ska jag även ta och skriva ut det med.
I går var vi och fiskade hela dagen och självklart brände jag mina armar och mina ben. men inte så farligt som sist, sen blev det åka ut till Anders i dag och äta aborre och fota lite blommor. Har lite bilder på kameran som ska föras över med ja.
Nu ska jag fixa lite och sen blir det film.
Faktiskt så blir det en tjejfilm A cinderella story.
Brukar inte tycka om tjejfilmer men den här är det något med, eller så är det bara att jag inte kommer ihåg den som gör att jag tror att den är bra D=
Men vi hörs i morgon!
Har tre lektioner i morgon men slutar ändå halv 5 -.-'
 
 
Aja bye!
 

Serie tips: Under the dome

 
 
Gud efter första avsnittet eller snarare direkt efter trailern blev jag kär i den här serien. Den är spännande, inte direkt läskig men ändå lite. Jag började kolla på det igår och är redan på tredje avsnittet.
Kolla på trailern så förstår ni vad den handlar om.
 
 
 
 

och sen fastna framför.....

Om 10 minuter börjar relion lektionen, cyklade till skolan idag!
Jippie! kände faktiskt först att jag ville strunta i det och cykla ikväll i stället men kommer antagligen inte bli gjort ikväll i så fall. utan kommer väl duscha och tvätta mitt hår och sen fastna framför under the dome igen!
Måste städa med, för i morgon åker vi till pappa :D
Ganska stolt över mina naglar är jag med men tror dock det kommer försvinna när jag tvättar mitt hår. brukar alltid göra det. :(
 
 

eller enormt....

Planerna blev lite ändrade, när jag var påväg hem och jag börja känna svetten rinna, inte för att jag gjorde något utan för att det var så enormt varmt. eller enormt varmt men stod i strålande sol bland massa folk och vänta på spårvagnen.
 
 

eller snarare

I skolan fortfarande, till typ 50 min till. sen blir det film och nagelfix ikväll!
haha eller snarare serie.
Men kan inte skriva nu. Rasten är slut!
 
 

som var från 2013....

Snart blir det potatismos och köttbullar. åh vad gott!
Sen blir det bad och musik. Sen beroende på vad klockan är så blir det nog att krypa ner i sängen och kolla på silent hill. Kollade på den som var från 2013 med älskling igår, men eftersom man inte förstod så mycket så ska jag kolla på ettan idag :P fel håll men men.
I morgon har jag naglar och sen hår lektion och slutar 16:20.
Nu är det mat!

lyckades jag få...

Var ju på busfabriken igår, till klockan var 18 sen hem och tog en dusch och sen till älskling och kolla på film.
Innan jag duschade lyckades jag få näsblod och sen rev jag mig på benet. kul..
Men jag ska bada ikväll istället. Min lunch idag blir morötter. gutt.
Men skriver senare!
 
 
 
 

Och sen blir det att....

Snart ska jag ta och åka till busfabriken med moster och kusinerna.
Blir väl kvar där ett tag. kom hem vid 12 inatt och sov till typ 9 men somna inte för ens vid 1.
Blir väl att ta något att äta där med,typ pomme eller macka eller nått. sen blir det väl äta ordentlig när jag kommer hem. Sen blir det göra matsedel och sen blir det att bada med hel rengöring. blir alltså
* ansiktstvål
* ansiktsvatten
* peeling
* poor strips
* peel of mask (ansiktsmask)
* åter fuktande ansiktsmasker
* schampoo, inpakning, balsam
och självklart
*tvätta kroppen
 
I morgon är det skola igen, först Relion och sen blir det smink i typ 3h 45min. Förstår inte riktigt hur rektorn tänkte.
Men men.
 
 

RSS 2.0