This months inspo: Fall ♥ part 2

 
 
Pictures from weheartit

Månadens favoriter: Augusti

Månadens favorit

Kropp & hår
Ansiktsprodukt ( tex rengöring, kräm) -  Loreal paris triple active fresh moisturizer for dry and sensivtive skin
Sminkprodukt( tex Foundation, ögonskuggor m.m)  - Naked 3 paletten
Hårprodukt - XL moisturizing hair pack, apple & sunflower
Kroppsprodukt( rengöring, lotion, parfym) - Kicks body scrubb
Nagellack  O.P.I Matte top coat


Media
Film - Maleficent
App - Instagram
Serie - Unforgettable
Band&låt - 5 seconds of summer - voodo doll


Annat
Månadens bästa köpta sak - Linnet med Sons of anarcy loggan på
en dag som varit bra - 25/8 När jag fick pengar
en dag som varit dålig - När mitt knä pajade


Månadens sanning - Jag hatar att städa, men vem gör inte..

Flytt snart

Om två dagar flyttar vi, så har mycket att göra. Så har inte mycket tid till att blogga och självklart missade jag att fixa inlägg som skulle komma upp den här veckan oxå. Blä.
Idag blir det att packa lite och städa ur köks skåp och badrum, medans mina bröder tapetserar mitt rum. I morgon blir det att packa det allra sista för att sen är det dags. Blä helt slut i både kropp och huvud och allt blir inte klart förens på söndag eftersom vi ska flyttstäda gamla lägenheten i helgen med. Men men sånt är livet!
 
 

Stuff i wanna do before i die #18

På 18 plats är faktiskt att köpa en ny system kamera, men har lite vilkor på min nya kamera!
Den ska gå och filma med, skärmen ska gå och vrida och sen ska samma objektiv som jag har till min andra passa på den med, och det ska vara en Canon. Men det tar nog ett litet tag innan jag kan köpa en ny eftersom dom är dyra och jag går på ekonomiskt bistånd.
 
Har dock inga bilder att lägga upp till det här :/
 

har även fixat

Jag har idag gått från söder tull till ljura, sen till ekonomiskt bistånd och sen till stan för att ta bussen hem, så en promenad på 60 minuter ungefär, och tidigt på morgonen med. Nu sitter jag och väntar på att morsan ska komma hem så att vi kan åka till nya lägenheten med lite grejer så jag kan gå dit och städa i morgon.
 
Har även fixat en ny header som jag ska ta och fixa någon dag när jag har tålamod för det :P alltid något som krånglar när jag ska fixa den.
 
Tänkt oxå ta och fixa lite inlägg för i helgen och nästa vecka eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att kunna blogga då vi flyttar nästa fredag. och vet ej när vi får internet igen. så det kanske kommer lite film tips och serie tips och lite annat. får se helt enkelt. Måste kolla vilka filmer och serier jag redan tipsat om och skriva en lista med dom jag ska och har tipsat så att jag har koll och slipper gå tillbaka varje gång jag ska göra ett sånt inlägg. Men nu ska jag ta och äta och fortsätta kolla på ghost adventures. *blink blink*
 
 
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #19

 
Att gå ner i vikt, är min nr 19 plats. Och jag håller på att kämpar fram och tillbaka med det, ger upp vissa gånger men försöker äta nyttigare och bättre, äta fler gånger om dagen istället för bara en eller två. Går promenader och sådär. Men som det är just nu så är det mycket med flytt och grejer så det har blivit lite lagt åt sidan men samtidigt att springa runt och packa och städa och bära tunga kartonger är faktiskt träning det med. Och det är inte för att jag tycker att jag är tjock, visst jag är överviktig men för mig spelar det ingen roll utan det är bara att det inte känns som det är min kropp jag lever i. Precis som när killar lever i tjejers kroppar eller tvärtom. Skillnaden är för mig att det kostar inte lika mycket för mig att göra något åt det. Men mitt knä har pajat flera gånger för att det blir över ansträngt så att cykla och så mycket är svårt för att det slutar alltid med att jag har ont efter. Plus att jag skulle vilja komma i dom tre paren byxor vi köpte som jag aldrig använt för att jag inte kunnat komma i dom och samma sak med shorten vi köpte för något år sen med som jag inte kunnat komma i. Jag trivs helt enkelt inte i min kropp. Och i morgon så går jag till ektorp och städar.
 

This months inspo: Fall ♥

 
Pictures from weheartit

väntar på att klockan ska bli....

Halloj! sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 17 så att jag kan gå ner och ta spårvagnen och möta angie på stan :)
Vi ska se på rix fm festivalen som vi gjort varje år nu ett par år, och sedan ner och kolla på fyverkerierna :D
I morgon ska jag och morsan åka och handla och sen hem och äta, sedan ner på stan och sitta och prata med hennes två jobbar kompisar och kolla marknaden och lite sånt där.
på lördag kommer ju släkten som ska fira mamma som fyller på måndag, så vi ska grilla och lite sånt mys. Och sen ner igen till augusti festivalen och kolla lite :)
Fjompe låg och sov vid mig hela natten, och det var nästan irriterande, eftersom jag har gosedjur i min säng så blir det tajt. får flytta på mina gosedjur så vi får plats eftersom hon ligger där och sover nu med så lär jag ju få sälskap inatt med D=
 
 

Stuff i wanna do before i die #20

 
 
Nr 20 är faktiskt att vandra på Hawaii, Bara ha en ryggsäck med, lite kläder, vatten och lite mat, en karta och sen kameran och bara gå. gå i djungeln och över allt.Det är så fint och så mysigt. Hitta något gömt vattenfall eller en grotta eller bara vad som helst. Någon som vill följa med? ;)
 
 
 

Idag ska vi...

God morgon!
Idag ska vi baka, färga utväxten och färga ögonbrynen. Men ska börja med att vakna kanske, kan vara bra.
nu kom lillfis med. hon har börjat lyssna när jag kallar henne tjockis, haha.
Nej men nu ska jag äta frukost och sen komma igång och baka :)
 
 
 

20 saker jag vill göra innan jag dör!

Tänkt försöka fixa en lista med typ 20 saker jag vill göra innan jag dör, och sen lägga upp en sak i veckan för att få lite liv i bloggen igen. Så tar den här helgen och funderar och sen nästa vecka så kör vi i gång, och självklart kommer det inte stå typ bara att jag kanske tex. vill klappa en häst utan då kommer det vara lite text om varför jag vill det och sen lite bilder som handlar om det :)
Så om ni vill veta om dom 20 sakerna jag vill göra innan jag dör så får ni läsa en gång i veckan i typ 20veckor. Ska hitta en speciell veckodag det ska komma upp på, och vi börjar med nr 20!
 

blev fattig!

Idag gick jag och mamma på marknad i skenninge. Och jag blev ju självklart fattig. Dock väskan fick jag som tidig present utav mamma och jag älskar den!

Men här kommer lite foton på grejerna, så lycklig!!
 
 
Kunde äntligen köpa Urban decay Naked 3 paletten, och fick det för endast 150 kr. Enda som inte följde med var primer proverna som man fått med när man köper den i butik. Men för 200kr billigare så är jag nöjd ändå, och ja jag har kollat så allt annat stämmer.
Sedan köpte jag 240st hårnålar som är lite halv bra, kan använda massor i mitt hår och på andra när jag gör deras frisyrer 10kr st
Sen vart det även ett sånt träningsband som man kan ha telefonen i och ett skal med plånbok i rosa. och betala bara 100kr för båda :D Letat efter ett sånt träningsband ett tag nu men inte hittat till min storlek på telefonen. 
Och självklart fick det följa med ett linne hem och självklart finns det inget bättre än Sons of Anarcy! så kär!! 120kr för det.
Och sedan den stora väskan som jag fick utav mamma, som ska få följa med över allt!  150 kr :D
 
 

Med att uppdatera här oftare...

Det där med att uppdatera här oftare gick ju sådär.
I måndags var vi ju på stan och fixade lite grann, köpte med mig paus hem, såååå gott!
Sedan på kvällen kom Lellis och Debbie så vi planerade lite grann.
Sen på tisdagen så åkte jag till arbetsförmedlingen och var där i typ en timma, sen gick jag på stan och köpte två saker på makeup store och sen en ny färgbomb för min börjar komma mot sitt slut. Sen när jag kom hem städade jag eftersom vi skulle ha taco dag på onsdagen.
Så på onsdagen runt 13:30 gick jag, lellis och debbie och handlade. Sen gick vi hem och satt och prata ett tag. Runt 17 tiden började vi med maten lite sakta så vi åt vid 18. Sedan satte vi oss och kollade på Carrie och sedan Mama. ska försöka fixa rewiev på dom.
när vi hade sett klart på dom så gick dom hem och jag la mig och sov.
Torsdagen så hade jag inget planerat så följde med Néa och gick ut och gick med hennes hundar och katter som följer med. Var med henne till typ 21-22 på kvällen och sen gick hem och bara var. I Fredags fick jag hjälp utav Patte och åkte och handlade på Catygross. Och sen var jag med och gick  ut och gick med hundarna igen och sen satt jag och kollade på Familjen Jetson hela kvällen :D
Igår åkte vi och firade Erica och sen stannade jag och åt mat med dom.
Vaknade i morse vid 4 tiden av åskan. Så lugnade ner fjompe och drog ut datorn och tv:n.
Sedan när det slutade somnade vi om till typ 10. och nu har jag städat och lite sånt. Mamma kommer hem om några timmar, typ 2 timmar. Och efter det på kvällen kommer det folk som ska kolla på lägenheten just därför jag städar.
Gud va långt inlägg det blev.
 
 
<3
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0