This months inspo: Nails ♥

 

occh inatt när jag vakna hade detta hänt..

Ber om ursäkt att det inte blev någon stuff i wanna do before i die i onsdags, men har varit så mycket som hänt så och det var självklart det ända som jag missade att lägga in i förhand. Men det kommer på onsdag igen.
 
igår var jag halvt svullen i ögat och mot kvällen gjorde varenda blinkning ont, och i natt när jag vakna hade detta hänt..
Hela ögat hade svullnat upp och kunde inte öppna ögat helt, nu verkar det ha lagt sig lite och det hoppas jag på eftersom vi ska ut och äta ikväll eftersom det är min födelsedag :D
Men jag är fortfarande öm, så får se hur mycket smink det blir ikväll, går nog bra under tiden när jag sminkar mig men jobbigare blir det efteråt när jag ska ta bort det.
 
Sitter just nu på jobbcoach och sen när jag slutar om 1h och 45min ska jag hem och slänga i rosa i håret och sen duscha och tvätta håret och sen göra mig i ordning. Efter maten ikväll så blir det nog bara slappna av för har rätt mycket att göra i morgon.
 
Ska åka och handla lite till, städa, göra chokladbollar, damnsuga, rensa fjompes låda m.m  och mamma ska iväg på kvällen så då blir jag ensam men lär inte ha mindre att göra för det.
 
På söndag är det ju kalas så vi får se hur mycket uppdatering sker i helgen, kan vara så att jag har något tidsinställt redan, men får se :)
 

Månadens favoriter: september

Kropp & hår
Ansiktsprodukt ( tex rengöring, kräm): loreal paris skin perfecting rich creansing milk for dry and sensetive skin
Sminkprodukt( tex Foundation, ögonskuggor m.m): E.l.f High definition powder
Hårprodukt: TRESemmé heat defence
Kroppsprodukt( rengöring, lotion, parfym) :Derma tech solutions v10 Body butter- strawberry
Nagellack: Isadora wonder nail 113 brilliant lily


Media
Film : oculus
App runkeeper
Serie : Under the dome
Band&låt Secondhand serenade - fall for you


Annat
Månadens bästa köpta sak:  beauty blenders
en dag som varit bra:  Min födelsedag som är i morgon! :D
en dag som varit dålig När jag fick reda på att dom ska göra om badrummet.


Månadens sanning / hemlighet
För dom som känner mig vet redan det här men jag kissar väldigt ofta, i början när jag och min pojkvän började träffas så fundera han på om jag hade diabetes för att jag kissa så ofta. så ja där vet ni :P
 

soooova...

Sitter just nu och väntar på att jobbcoachen ska börja, dock måste jag gå redan vid 11 idag när vi slutar 12 bara för jag har möte hos handläggaren på arbetsförmedlingen.. Sen när jag är klar där ska jag hem och sova middag!
Ska även göra chokladbollar och fixa lite mer idag, om två dagar blir jag 19!
Men nu börjar jag typ så hörs väl senare :)
 
 

sneak peak of my room

Mitt rum är nog långt ifrån klart men här har ni lite sneak peaks
 

shopping!

I slutet av förra månaden- början av denna så beställde jag lite grejer från Ebay, Ena grejen har jag inte fått än. Men dom andra 3 paketen har jag fått, segt att sitta och vänta på det sista bara.
Lite bilder på grejerna som kommit! Dom första 6 bostarna/ 7 om man räknar med svamp delen var ett paket, sen fannborsten var ett paket och sen beauty blenderna var ett
 

fixar det sista

så just nu sitter jag i soffan och fixar till det sista som inte fixades igår, och för några minuter sen fick jag reda på att vårat badrum/toalett ska renoveras i nya lägenheten med, och dom börjar om typ två veckor. och eftersom vi denna gång bara har ett badrum så betyder det ingen dush hemma, utan måste gå över hela jävla gården för att duscha :(
Vilket även betyder ingen hårfärgning på 5 veckor, tur att jag ska färga nästa vecka då! :D
Men nu ska jag ta och fortsätta med detta så inte annat kommer i vägen :)
 

så trött jag blev helt plötsligt

Halloj! Kom precis hem från en långpromenad med min moster på 8km. Och om en stund kommer min bror och skulle fixa något. Sen ska jag ta och duscha och fixa lite inlägg som ska komma upp under tiden nu, för nästa vecka ska jag börja med jobbcoach och första dagarna vet jag inte om jag kommer ha ork till att lägga upp så många inlägg. och sen på fredag nästa vecka fyller jag år så jag ska försöka baka massa kakor och grejer och städa och hålla på, och sen ska om några veckor ska vi till ullared och grejer! :D im so happy!!
Så har lite jag ska fota sen och lite sånt där :) Men nu blev jag frusen och jätte trött, så håller på att somna.
 
 
Men jag fixar inläggen sen så hörs vi i morgon hoppas jag :)
 
 
 
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #15

 
Är att åka till ullared, och ha massa pengar att shoppa för, och gissa vad? om knappt en månad ska jag dit!
Åker dit med min mamma, min bror och hans sambo. Och bästa är att jag fyller bara några veckor innan och gissa vad jag önskar mig? jo pengar!!
ÅÅÅÅHHH!! längtar mer till det än att fylla år!
 

Stuff i wanna do before i die #16

På plats nr 16 så är det faktiskt att äga en hemma bio.
Men jag vill ha en anorlunda hemma bio, det ska inte vara som en biosalong utan det ska vara typ stora fotöljer där man kan ha dricka och sånt i armstöden som på hemma bio men det ska vara tyger i taket och kuddar lite över allt och vara sån fluffig matta och massa sånt :D
 

Vet inte vad jag ska skriva.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på grimm. Väntar på att mamma ska komma hem. skulle behöva fortsätta att packa upp men jag har så enormt jävla ont i mitt knä, så blir svårt att göra det. Var på arbetsförmedlingen i morse och i morgon ska jag till tandläkaren. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, så här får ni lite bilder som ni kanske redan sett.
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #17

 
på nr 17 i min lista är att byta hårfärg, vilket jag antagligen kommer att göra mer än en gång till. Men jag skulle vilja vara blond en gång till och ha slingor i olika färger och lite sånt. Men först ska jag låta håret växa ut massor så det tar nog ett par år till :(
här är några bilder på hårfärger jag skulle kunna tänka mig att ha
 

RSS 2.0