det är söndag morgon och mamma...

Det är söndag morgon och Mamma dansar zumba och jag ska göra om i mina bokhyllor. rensa lite och göra om.
Blir väl en promenad sen eftersom solen lyser. Sen blir det bad och sen leka med laser. Blir nog till älsklingen ikväll. Skönt och mys. Men nu ska jag ta och fixilixa. på med ett par byxor först kanske ;)
 
Mitt påskägg bestod förresten av 5 lösögonfransar :D underbart <3
 

kissnödig och sur..

Kissnödig och sur. Den här lektionen är kul. Eller inte direkt alls.
Har vikarie, min bror gör mig sur så jag lär inte prata med honom på ett tag känner jag.
Har naturkunskap och hon gör att jag inte fattar något alls.
Jag ska pröva medicin för add, vilket betyder att jag sänker en medicin och börjar med en annan, hoppas att det funkar.
Fattar verkligen inget. Hela klassen är jätte trött, och det är sista lektionen innan lov, så förstår varför dom är som dom är. 
ikväll blir det typ städa, och träna och bara vara.
I morgon ska jag träffa daniella och vara ute och fota.
Men hörs senare.
 

malta snart kanske?

Inte skrivit på några dagar, jag vet. men igår var det en stressig och tröttsam dag, som börja med tandläkaren och sluta med utvecklingssamtal.
Ska snart ha bild.
Ska till min pojkvän ikväll, både han och jag behöver kramas. Han skrev inatt och behövde mig men jag hade somnat :( avkyr att sova vid sånna tillfällen.
Sen i morgon så blir det skolan sen är det lov. Vet inte om jag och mamma ska på någon sak, tror det blir så. Sen på fredag ska jag ta med daniella och ut och fota. skönt.
 
Om jag får ledigt och morsan med så drar nog hon och jag till malta den 30april-8maj. Vilket betyder ingen majbrasa med pojkvännen och inge mc-bil tåg. Men är så värt det i så fall..
Men ska prata med linda och se hur stor chansen är att jag får ledigt, och i så fall ska jag hämta ledighets ansökan så vi ska skriva, morsan skulle prata med sin chef idag med. så HOPPAS, saknar min syster yster<3
 
Dock blir det jobbigt att vara utan bebis i en vecka, men samtidigt kommer jag ha annat på tankarna. så ja. går nog bra. han får väl gå ut och pussa mig hejdå när vi ska åka, om vi åker.
Men ja. Hörs senare!
 

47 band än så länge!

Haha, relaterat till inlägget innan.
Det är 47band släppta än så länge och tror det blir fler. 4 scener, 3 dagar. ca 1600kr (betalade jag i början).
Mycket sång, skrik hopp och skratt. Hoppas att billieplutt kan följa med, så jag sllipper stå där själv, men får jag gör det så gör jag väl det, ska dit iaf.
http://www.bravallafestival.se/

finns all info som behövs!
 

97 dagar till..

Det är fan bara 97 dagar kvar till bråvalla, och jag ska ner i vikt tills dess, så nu jävlar från snön försvinna så jag kan börja jogga.
 
Det är många som säger att jag är perfekt som jag är, men jag känner inte igen mig själv när jag ser mig i spegeln.
I mitt huvud ser jag ut som jag vill se ut, men inte i verkligheten. Det är nästan som
 
 
Visst det där är lite extremt. Men det är en bra bild ändå, fast jag ser ju den bilden, och jag ser ut så men jag tänker att jag är smalare, förstår ni?
svårt att förklara. Men tror att ni förstår.
Det är jobbigt, för när jag kollar på kläder så är det sånna kläder som inte passar mig nu, p.g.v min storlek. alltså jätte svårt att förklara. men nu ska jag inte gå in för mycket på det..
 
Hörs senare!

Den är uppe, tack patrik J!

Nu finns den nya headern uppe ^^
Gick inte riktigt som jag ville med tack vare en patrik j som hjälpte mig så funkade det. Helt underbart!
Nu ska jag ta och gå på toa sen ta fjompe och lägga mig ner i soffan och se om hon vill lägga ser ner så jag kan borsta henne :)
hoppas det iaf..
Ikväll lär det inte hända mycket. blir nog träna och städa och packa ^^ men vi får se ^^annars får jag fixa det i morgon. men men
Skriver senare!

Fixar ny..

Fixar ny header. Nu är bilderna klara ska bara skriva och fixa lite så hoppas jag att det går som jag vill sen :D
ska försöka få upp den idag.
Hoppas att det funkar..
Var iaf till skolan idag och det jag gjorde var att måla på väggen lite och sen sluta vi. Jag tänkte faktiskt träna när jag är klar, hade det inte blåst någon extremt hade jag gått ut och gått men kör väl crosstrainern och sen styrka ^^  men nu ska jag fortsätta så att jag blir klar idag!
så här kan ni få se den så länge, det syns ganska bra men är ju inte klar heller. men ni får se sen^^
 
 
 
 
 

Golvet

Golvet i badrummet är min plats just nu, även fjompes. Sitter och lyssnar på låtar jag lyssna på förr.
Med gegga i håret och har ingen koll på hår lång tid den har varit i men aja, kan vara i i över en timma utan problem så ja.
Snart krypa ner i ett bad med supernatrual^^As najs!
Skriver när jag är klar om hur det blev och hur det gick ^^

om en timme har vi bild, har haft ....

Om en timme har vi bild, har haft rast i en halv timme. sen när den är slut har vi mentorstid, sen blir det hem. Pussa på fjompe, byta lite kläder sen baka till en hårmask. sen krypa in i badrummet med en gammal tröja och lite plast och även datorn.
Så blir det sätta på någon film. inte bestämt mig vilken än.
ha i hårmasken och ha runt plasten runt huvudet och fästa med hårnålar, vilken jag även ska ha med in ;)
Vänta tills filmen är slut, sen blir det nog träna lite fortfarande ha i hårmasken sedan när jag är svettig blir det hoppa i ett par plasthandskar och fylla badet med vatten, sen ska jag massera min hårbotten till ett avsnitt med supernatrual och sen skölja ut det, ordentligt!
sedan blir det nog mat och sen torka håret och sova.
Det är dags att ha fjompe i mitt rum i natt igen, igår var första gången jag sov med stängd dörr hemma och sov som en gris.
Helt underbart var det iaf!
 
Men natten mellan måndagen och igår så sov fjompe inne hos mig med ( jag och mamma tar varannan då ingen får mycket sömn när man har henne, men hon vill tydligen helst sova hos mig, av någon anledning?)
Vi gick iaf och la oss runt 22, somna ganska fort, runt 23 vakna jag av att fjompe klöste på något som jag sen märkte att det var min garderob som hon fick upp och skulle klättra in i. Bara det att hon hade ner en låda så kläderna där i åkte ut, och hon blev livrädd. plockade in alla kläder i garderoben igen och märkte att hon satt vid trappen och ville ner, så lyfte ner henne och gick upp igen, efter inte så lång tid börja hon skrika, så det var ju bara att gå upp och hämta henne. Sedan skulle hon gosa och det tog inte lång tid innan hon somna. Med sitt ansikte på min kind, alltså tratten i mitt ansikte, framtassarna på halsen och resten av kroppen på bröstet. Tydligen var det skönt. Tyckte hon iallafall. Kan inte direkt säga att jag tyckte att det var skönt. Men somna tillslut iaf, vakna sedan när morsans väckarklocka ringde och märkte att hon inte var kvar i mitt rum och jag låg på sidan, somnade om och när jag gick upp hade mamma tagit med henne ner och hon hade lagt sig i soffan. Där ligger hon nog nu med, och även när jag kommer hem. Som tur ska vi ta av tratten på söndag helt och hållet, bara hoppas att hon inte fortsätter vara så här lat. då kommer hon bli en gullig liten boll. ^^
 
Men ska kolla lite bloggar nu och skriver senare ;)
 

Im happy

im happy
 
Bara 100 dagar kvar! helt underbart..
får se om jag ska till min pojkvän snart, i morgon blir det skola och sen ska jag gegga i mitt hår och kolla film och sen bada :3
men nu ska jag försöka få tag i min pojkvän. så hörs i morgon!
 

Dagens sötaste!

 omg how cute ist this puppy :3

Veckan började bra redan igår!

Veckan började bra redan igår, med skoskav, pizza och skräckfilm i badet.
La mig tidigt och tog ett tag innan jag somna. Tror klockan var runt 23 när jag somna. Vakna vid 6 eller första gången vid 4 som vanligt. Käka frukost iaf vid sex och sen  la mig på soffan igen, somna om. Åkte till skolan vid 9 och hade lektion vid 10 vid 11:30 ringer mobilen men kunde inte svara, var upptagen. Det var bup. Skulle ha varit där klockan 11:30 idag.. FAN!!
iaf så ändra mamma nog tiden tills nästa tisdag vilket alltså betyder att jag börjar med tandläkaren, sen bup sen prov och sen utvecklingssamtal.. lär vara död på söndag.
Vi ska snart ha personligförsäljing och vi ska göra naglar. ASM!
 
Men skriver senare när jag är hemma.

idag blev soffan min ......

Idag blev soffan min bästa vän, vakna vid 6 i morse när pattes klocka ringde, slutade med att jag gick ner i soffan och la mig. Fjompe sov på mig och vakna igen vid 10. Blev frukost vid 11 och åkte sen och handla. sen åkte vill till bror och fika och sen åkte vi hem. La mig på soffan i smärta igen och fick lite kattsälskap igen. Somnade igen.
Vaknade när maten var klar och satte mig och åt, sedan tvätta mamma håret och sen satte jag mig här i soffan igen.
Blir chips och dipp och final call ikväll. eller snarare om en halv timme. Sen blir det väl sova när den är slut, beror på hur pigg jag är. Vi får se.
I morgon vet jag inte riktigt vad som händer. ska läsa lite iaf. Ska nog läsa lite nu med. Om naglar.
Så skriver i morgon eller nått.
Ha det gött..

katt i tratt i 10dagar.

Har naturkunskap just nu. och har världens mensvärk.
Jag följde med och lämna fjompe hos ventrinären i morse, sen åkte vi till mc och käka frukost. sen släppte hon av mig vid skolan, sedan hade jag bild och sen på lunchen så kom mamma och bjöd på sallad och sen åkte hon och när den här leketionen är slut ska hon komma hit igen och hämta mig så ska vi till citygross och sen så ska vi åka och hämta våran nykastrerade katt. eller systers kisse. Hon kommer vara groggy och trött och så. hon ska ha en tratt i 10 dagar och det brukar tydligen vara det jobbigaste för ägarna.
Men nu ska jag vara med här i huvudet. eller försöka iaf..
 

Något jag verkligen hatar är

Något jag verkligen hatar är nätmobbing, eller mobbning över huvudtaget.
Ni som läst min blogg ett tag kanske vet att jag själv blivit mobbad under många år. mellan 1-9an.
I 1an på gymnasiet så slutade det, men har fortfarnde kvar känslan. Får typ ångest när jag går till skolan för att jag är rädd för att det ska bli lika dant.
Många har nog läst eller hörs om Linn Nyman som var endast 13 år när hon hoppade framför ett tåg för inte så länge sen. Hon blev mobbad över nätet. Hon gjorde en vedio ett tag innan där hon berättade om komentarerna och sa att hon tyckte bara att det var jobbigt och fel. Jag håller helt med henne, för henne gick det så långt att hon inte orkade mer.
 
Ni kanske reagera på bilden som jag la upp igår där det stod "I cant say that i love you, only that i miss you!" över.
det är till alla som tagit livet av sig p.g.v. mobbig,
Vet inte om ni vet det men har ju haft ett par vänner som tagit livet av sig, eller mer nätvänner men jag har alltid räknat dom som mer vänner än dom som finns i verkligheten. vet inte varför. Jag bara gör det. Dom kanske inte alltid är ärliga om hur dom ser ut men oftast är dom ärliga om hur dom mår och man kan inte tvinga dom att prata med en.
Jag tycker att allt börjar spåra ut, jag förstår hur Linn tänkte, jag har själv varit där. Har själv funderat på att göra det, men gjorde det inte p.g.v familjen och vänner.
 
Linn tog livet av sig den 8 mars.
det här är videon jag pratade om innan.
 
 
 

ändrade planer p.g.a...

Dagens planer blev visst ändrade p.g.a
 
 
Det är massor snö ute, över allt. fan! och det snöar än. så ska istället ta och fixa lite och sen blir det till älsklingen och sen så ska jag till bup sen blir det hem och äta och sen blir det nog tillbaka till älsklingen och kolla film. haha tror det blir så, om jag förstod honom rätt.
 
Har precis ätit frukost, två äggmackor, fil med jordgubbssmak och apelsinjouice.. Haha hatar att man aldrig kan stava det där rätt.
Tänkte förresten att jag skulle göra ett tidsinställt inlägg men inte bestämt mig än. Får ta och göra vedion i morgon eller fredag eller något. vet inte än.
vi får se helt enkelt..
hörs senare!

Fluffy things make me happy <3

Glömde skriva en sak som jag ska göra i morgon eller ikväll, beror på om jag ska till pojkvännen eller inte är att fixa en ny header^^ Har bilder på kameran och sånt som jag ska använda. Men blir nog i morgon efter träningen då jag känner att jag vill ta lite mer bilder på mig, och sånt Men eftersom det känns enormt onödig att fixa mig i ordning nu med smink och grejer så blir det nog i morgon. Tänkte även att jag skulle bjuda på ett v-inlägg i morgon.
 
Jag ska även laga mat idag. blir dock bara köttbullar och makaroner men det är något iaf.
aja hörs sen igen ;)
 
Fluffy things make me happy <3
 

studiedag i morgon!

Halloj där i soffan, eller på stolen, eller i sängen, eller på bussen eller var ni nu än är. Jag är iaf i soffan, kom hem för inte så där jätte länge sen, men jag har hunnit tvätta av ansiktet så sitter just nu med ansiktsmask, och lyssnar på musik. Jobbigt eftersom jag gärna vill sjunga med men är för stel i ansiktet för det. haha.
I morgon har vi studiedag, då blir det faktiskt vakna när jag vaknar, äta ordentlig frukost med äggmacka och oboy och fil med jordgubbs smak.. Mumma!
Sen blir det ut och gå/jogga och sen när man kommer hem blir det typ styrke träning och sen blir det bad eller något och film och bara softa. Hehe...
 
aj, min katt drog precis ner sin klo i handen på mig. aj fan..
Kul att så fort jag sätter på musik så sätts det på någon jävla reklam i bakgrunden som inte kommer någonstanns ifrån. haha.
är typ på tyska eller nått så ska nog ta och starta om datorn nu, ehm..
hörs sen!
 
 
 

på smink lektionen, trött på att känna mig i.....

Fick en till jävla gråt atack på smink lektionen, trött på att känna mig i vägen, och bara almänt ensam. Alltså på raster och andra lektioner funkar det bra, men just på smink så måste jag ju ha någon att jobba med vilket jag inte har haft sen linn sluta..
När jag kommer hem från skolan blir det byta kläder och sen ut och jogga, blir jogga till skarphagen och tillbaka och köpa dricka där, sen blir det typ duscha och krypa ner i sängen efter maten och försöka sova. sovit knappt 5 timmar inatt. not good.
vet inte heller när vi börjar nästa lektion så ja, vet inte vad jag ska göra nu. blir väl att krypa in i hörnet och blunda och vara för mig själv. typ det jag behöver.
får se om jag skriver när jag har kommit hem från springandet. Nej nu kom jag på vad jag skulle göra, ska fixa lite musik som går att springa bra till :3
 
hörs senare!
 

FY FAN!!!

Hej!
Jag är på lite smått enormt dåligt humör.
Jag fick syn på den här bilden förut och då blev jag enormt jävla sur att jag vill slita sönder en kudde och slå sönder honom!!
 
 
FY FAN!!! så jävla irriterade, gaaah trodde seriöst att han hade lärt sig efter det som hände med Rihanna, men ifs så borde ju hon ha lärt sig med och inte gå tillbaka till honom...
ALLTSÅ SERIÖST, hur dum får man bli... han uppmanar alltså andra killar att slå sina flickvänner... fy fan!
 
Iaf så blev lite ledsen igår att inte yohio vann men Robins låt var ganska bra, tyckte bara om yohio mer, men samtidigt känner jag att det var bra att han var med i melodifestivalen för hade han inte det så hade jag inte börjat lyssna på honom och tror det är många som känner samma sak, visste inte ens vem han var tills han var med och nu kan jag knappt sluta tänka på honom eller lyssna på hans låt. hehe... :3
Blir snart att krypa ner i sängen och fixa, efter skolan i morgon blir det hem och byta kläder och sen ut och jogga, bara dra i mig lite alvedon och smörja in knät innan med. men ska fan ut.
Men hörs i morgon eller något..

sova länge i morgon

Väntar på att bild lektionen ska sluta sen har vi naturkunskap och sen slutar vi, då ska jag till bup och få massa info angående medicin nertrappning så börjar det sen. jag börjar vid 12 i morgon så i morgon blir det sova länge.. skönt, och äta glass, mumms :)
åker ju till pappa i morgon med, men skriver senare!
 

och för att göra saken kort så...

Var ju hos läkaren igår, och för att göra saken kort så vred han och böjde och kände och klämde på mina små stubbiga knän, sedan tog dom blodprov i fingret, armen går jävligt bra men fingret för fan ondare! och sen fick jag gå tillbaka in och han sa att provet såg bra ut men jag har nog över ansträngt benet, så ska äta 3-4 alvedon (per dag) i 2 veckor och smörja in det och träna 50%, så får iaf träna, men kanske inte ska ut och springa. Men sen hoppas vi att det är bättre om två veckor.
Väntar på att lektionen ska börja vilket är typ en timma kvar så ska spela lite tänkte jag ^^ blir nog slender. heh..
ikväll när jag kommer hem blir det nog att äta och sen krypa ner i ett bad med en film och bara vara, måste tvätta håret och sånt med.Men skriver i morgon eller senare ikväll! ha det gött
<3
 

skärmen är sne xD

sitter just nu har blivit en ganska vanlig början här, dags att sluta med den. Använder morsans dator just nu eftersom jag skulle byta profil bild men när jag gick in på bloggen för att spara bilden så såg jag att profilbilden var redan bytt! ASM!
Jag har ont i mitt lillfinger för att när jag tog bort naglarna så följde även toppen på nageln med, så den gick av ganska långt ner så det började blöda. inte skönt, har även beställt tid till läkaren för mitt knä i morgon, och fjompe kastreras nog nästa vecka. På onsdag ska jag och prata med anna (phykologen på bup) och sen på torsdag ska jag tillbaka till bup och prata med någon läkare så jag får inormationen man behöver ha för att trappa ner med medicinen som det är dags med nu, tycker både jag och mamma i alla fall, men nu har jag lyckas snurra skärmen.. men skriver i morgon! ha det gött

profilbild!!

Men kul!
Kan inte byta profilbild! Blir sur.. seriöst... har inte funkat på länge men ska prova och logga in på morsans dator idag och se om det funkar...
 
annars blir jag fett sur!!

Kläd colage 5 <3

 
att ha slitna jeans som tjej, gärna baggie <3 och linne till sedan om man har sleves så blir det ju bara snyggare!!! Ohh vill <3

frasse har precis åkt
Sitter just nu i soffan och lisa har precis hämtat frasse efter att vi har (jag har) haft honom hela helgen. Tomt det känns. Ska till pöjken ikväll och kolla film. men funderar på att lägga mig ner ett tag. Btw kanske ska köpa bilderna som togs på modell fabriken nästa månad så då får ni se dom i så fall. Skriver senare!
 


Dagens DISS!!

Dagens enormt stora diss är dåliga hårförlänging!!
Lite bilder!


Det här är enligt mig en bra hårförlänging!  även om det inte är samma färg så tycker att det passar bra ihop. :)
 
 

Mörka läppar idag,

Sovit typ 4 timmar inatt, och ikväll kommer frasse, och stannar hela helgen! ooooh!! dock så ska ju jag och morsan till modellfabriken i morgon så då kommer dom små djuren få vara hemma själva, eller patte kanske är hemma, men fjompe har börjat löpa med. Har inte så mycket mer än det att säga. Börjar om typ 20 min. Men kan skriva i morgon eller något. Jaou!! Instagram bilderna på såren på armen är efter att ha  busat med fjompe i en kvart knappt det. Sved gjorde det med.


RSS 2.0