tappat lusten att sitta vid datorn just nu...

jag har tappat lusten att sitta vid datorn just nu, och får väl skylla på vädret lite och på att datorn är så seg...
Men om några timmar har jag ett utav min kurs sörsta prov, naglar. Skulle vara kul om man lyckades bli diplomerad men än så länge är det ingen i klassen som lyckats vilket gör mig lite orolig. Men får göra mitt bästa helt enkelt, och missa min mosters examinering. Men men, nu är jag mest bara förkyld och hostar och har ont i halsen kvar från det sjuka. Och om två dagar är det första maj! Imorgon förra året åkte vi till malta. så mysigt!
Men nu ska jag dricka lite loka och bara kolla runt lite på fyndiq :)
 
 

hemma och sjuk :(

Gick till skolan igår för att göra provet, vet inte hur det gick direkt. Sen hade vi lunch i typ en timme och sen började nästa lektion, så då satt jag modell till airbrush och när vi började bli klara så blev jag jätte yr och kände igen känslan från när jag hade lågt blodsocker för ett par år sen och föll ihop så jag ville inte ta spårvagnen och sen gå hem och inte veta och jag slår ihop eftersom det kan gå ganska illa. så jag skickade sms till mamma och frågade om hon kunde komma och hämta mig vilket hon gjorde efter en stund och sen så låg jag typ bara i soffan tills det var dags att äta och sen låg jag i soffan lite till och sen gick och la mig och sov. Men idag och i morgon blir jag hemma, hade 38,2 i temp morse när jag vakna. Och nu har jag tydligen smittat mamma med (A)
Nu tänkte jag ta och värma min matlåda och sitta och glo lite grejer på fyndiq och sen när jag ätit upp lägga mig och glo på film och halv sova eftersom jag vakna redan vid 8 i morse och sen vakna flera gånger i natt för att hosta.
Tempen innan jag gick till skolan igår!
 
Men hörs senare :)
 

Oplanerad bloggpaus

Hej! Tog visst en lite oplanerad bloggpaus under påsklovet, har ändå inte hänt så mycket. I Tisdags firade vi Nea, i onsdags var jag hos Lellis och sen åkte och handla, Torsdags låg jag i badet och fredags så hade vi kalas. Och i Lördags var vi ute hos anders och åt med pappa och dom och igår så gjorde vi inte så mycket men jag gick hem till jocke på kvällen och sen gick hem och sov. Vaknade i morse och hade ont i halsen och hostig men jag och mamma och Angelica och Erica o Timmy gick från ljura till wasa parken och hade picknik och sen gick till strömmen och mata ankorna och sen fick timmy leka lite och sen gick vi till ljura och sen åkte vi och handla och sen kom hem till 4 barn och mina två bröder och deras respektive. Så dom höll på att fixade grillat, så jag la mig på sängen och hade enorm huvudvärk, gick ner när Noel tyckte att jag skulle gå ner så jag tog en alvedon och sen tempen och jag hade feber med. Men har inte tid att vara sjuk, ska ha prov i morgon ju så hoppas att jag får sova inatt, blir att ta en alvedon precis innan jag går och sover och även lite cocilana tror jag.
Men ska ta och läsa igenom lite och sen sova :) Ska försöka bli bättre den här veckan på att blogga. 
 
Lite bilder från veckan! Följ mig på instagram med! klicka på länken så kommer ni dit eller sök på Misspiggysphotos
Instagram
 
 
 
 
 

This months inspo: Tattoos part 2!

  
  
 
 
 
 
 

Bilder från : WeHeartIt

Handla min påskpresent!

Hellu!
Igår gick jag inte upp förens vid halv 11 och åt frukost, sen gjorde vi oss i ordning och åkte och handla present och min påskpresent utav mamma. Sen åkte vi till bror på kalas, för hans flickvän fyllde år. Sen åkte vi och handla lite till och handla sedan med pizza hem och sen satt vi bara i soffan hela kvällen,jag och mamma. Och åt massa med godis, och drack läsk.. Vaknade för knappt en timma sen och har bara ätit frukost än så länge. Vi ska ta och städa lite, och blir nog en promenad om en stund i blåsten. Hoppas vi inte blåser bort ^^
Och i morgon hoppas jag fan att vi får våran lampa till badrummet så jag kan bada :(
Men vi hörs senare antar jag!
 
 

Påsklov!!

Go kväll!
Sitter just nu i soffan, som jag har gjort sen halv 9 i morse.
Dom skulle göra nationella i skolan idag och det skulle göras på datorn, så dom skulle stänga av internetet på hela skolan. Så vi skulle inte kunna göra våra uppgifter så då fick vi göra hemuppgift och vad händer inte då? Jo vårant internet fuckar ur så kan knappt göra det iaf..  Men den är inlämnad iaf. Och börjat på den andra uppgiften. Sen har jag provat smink, glömde dock ta tiden på den. Sen i morgon så vet jag inte vad jag ska göra, åka och möta mamma vid 16 och handla och förhoppningsvis bleka mitt hår :D ASM!
Får se hur bra jag sover inatt, dock är jag väldigt tung i huvudet och täppt i näsan :(
Men hörs senare för har inte mycket mer att prata om, många kalas nästa vecka iaf. ÅH kom på en sak jag ska fixa men det får ni se när det är klart ^^:)
Fick förresten hem mina tippar som skulle ha tagit 25-30 dagar för att komma men tog knappt 10dagar :D I samma paket fanns även Nea´s paket som hon ska få på tisdag :D
 
 
 
 

This months inspo: Tattoos!

  
 
 
 

  
 
 
 
 
 
 
Bilder från WeHeartIt

 
 

 

 
 
 
 
 
 

Påsklov om 2 dagar för mig, tre med idag då

Halloj!
Igår fick jag sluta tidigare så slutade redan vid 14 för att vi hade prov och man fick gå när man var klar. Så när jag kom hem så vänta jag på att mamma skulle komma hem så vi kunde äta, sen hoppa jag in i duschen och tvätta mitt hår och sen drog jag hem till älsklingen och bara låg och gosa och kolla på Hokey.
Ikväll blir det att laga mat och sen krypa upp i soffan och glo contunuum om inte mamma ska till garaget för då blir det nog SOA.
Jag har så enormt ont i min rygg så jag förstår inte, och så enormt trött. Men snart är det påsklov men då ska det pluggas. Både smink teori och nagelteori. bläääää....
Men nu ska jag fortsätta läsa här...
Hörs senare!!
 
 
 

städdag!

Nu är det fredag och helg igen!
Den här veckan känns som jag bara gått upp från sängen, gått till skolan och gått hem och lagt mig igen.
Och idag ska vi ta och städa, dock är det väldigt svårt när fjompe har fått fnatten och inte sitter still länge, så hon springer runt bland fötterna. Sen blir det att ta bort naglacket och klippa naglarna och sånt innan jag hoppar in i duschen så får vi se om jag har tid till att måla dom, kanske gör det samtidigt som jag och fjompe sitter ute sen. Får se!
Men nu värkar det som plutta har lugnat ner sig så ska väl sätta igång :)
Hörs senare!
 

idag och igår..

Igår var jag i skolan och hade nagel lektion och sen när jag kom hem så gick jag ut och gick med Nea och hennes vovvar och bara prata och hade oss, och sen gick jag hem och åt raggmunk och sen hoppade jag in i duschen och gjorde ansiktsrengöring ordentligt. och sen när jag var klar i duschen gick jag och la mig och sov, då var klockan typ 21 eller lite senare :)
vaknade i morse och var jätte trött :( Blir sista dagen med våran ena lärare idag :(
Slutar typ halv 5 ikväll :( ska se om jocke vill ses ikväll, han hade ingen bra natt :(
Annars vet jag inget som händer. Men nu ska jag se på sista avsnittet av the Walking Dead för att dom ska prata om flaket och dom kommer prata högt och bara bli irriterande och jag blir så trött på det för jag ska ändå inte åka :D
Så hörs senare!
 

RSS 2.0