kommer ett mer detaljerat inlägg om bråvalla och...

Tänkte jag skulle göra att lite mer detaljerat inlägg om bråvalla och ska sätta ihop filmerna som jag filmade och bilderna och sånt, ska även i veckan städa massor, packa och städa, för söndag åker jag till pappa i 14 dagar så blir inte mycket till uppgradering då inte, så ska försöka hinna göra lite tidsinställda inlägg på kvällarna och mornarna och sånt när man inte har ork till annat.
Men nu ska jag lägga mig i ett bad för att få dän all lera från mina ben och ur all öl som man fick i håret och allt det där. så ni får nöja er med lite instagram bilder så länge!!
 
Bilderna det är band på så är det första Paramore, andra Al time low och tredje Green day.
Och trots att man bara var och såg kalle baah igår så är jag nöjd.
Det var så att det regna och vi frös och var blöta in till trosorna. så bestämde oss för att skita i det, glad för det för somna efter bytt kläder och sov nästan 16 timmar, och fick även sjukt ont i magen så jag ville spy.
Men nu ska jag slänga mig i badet med ett avsnitt av flashpoint och sen krypa ner i soffan och fixa till lite tidsinställa inlägg för 3 veckor frammåt ^^
 

läntar!

Jag sitter och fixar det sista för i morgon, älskar och längtar tills i morgon.
 
 

Blev lite ändrade planer

Vårat internet är sjukt segt och jag har äntligen fått reda på hur jag ska ta mig till bråvalla eftersom spårvagnschaförerna strejkar, så dom lär inte köra på alls bråvalla.
Snart blir det typ lägga mig i ett bad och fixa lite grejer, sen klippa lite byxor och greja, planera lite kläder och smink och allt sånt som behövs planeras för mig.
I morgon ska jag och angie åka till stan och handla och lite sånt. ska köpa typ sånt där papper man lägger på toa sitsen,  och lite mer grejer. och onsdag ska man sova lite och packa och se till så allt är med. måste måla naglarna ikväll med eller om jag gör det i morgon
 
 
 
 

Snart så!!!!!!!!

 

ber om ursäkt!

Ber om ursäkt för dåligt uppgradering. men igår var man sjukt segt och var trött. idag är jag typ sur och är verkligen inte på humör för att blogga.
I slutet av veckan är det bråvalla och jag längtar! i morgon blir det bada och börja fixa lite grejer! klippa i byxor och saker ^^
fjompe väkte mig vid 7 tiden i morse och skulle gosa, men kom på varför hon var jobbig. hon hade slut på mat, och var hungrig. så det var ju bara fylla på det och sen gå och lägga sig igen, efter ett tag kom hon och med skulle sova. så sov väl till typ 11 eller nått. åkte ut till hageby och sen åkte och handla. men vi får höras i morgon eller nått.
 
 

ingen ork kvar i kroppen!

projektet har varit klart ett tag men inte hunnit föra över bilder från mobilen till datorn än.
igår var det midsommar och idag är jag så enormt seg. blää..
ska fortsätta spela nu..
skriver mer detaljerat när jag funnit orken!
 
Man kan se lite på bilden nedan vad som projektet var. fixade håret!
 
 

lägga mig ner i soffan ett tag

Ska snart lägga mig ner i soffan ett tag p.g.v enorma magsmärtor, öga som gör ont och huvudvärk.
Har tyvärr lite saker att göra idag. men eftersom att fjompe hållt på sen kl 7 så blev det ju inte ligga kvar i sängen.
Kan skriva senare när håret fixas ikväll för innan dess har jag nog inte tid.
 
Ska fixa en till kategori här! så ska försöka hinna fixa två bilder till den med.
men det får bli ikväll när allt är klart om det inte blir så att jag får fixa håret hos jocke, men lär inte sova där eftersom jag måste upp senast 7 i morgon eftersom jag ska hinna göra mig i ordning och göra 4 kransar och äta innan kl 11. ska åka halv 12.
Men hörs iallafall!
 

håller på med projektet och inte haft...

håller på med projektet och inte haft tid till att blogga, igår var jag iväg och fixa med det och kom hem runt 12 tror jag. idag när jag vakna fortsatte jag fixa och sen kom angie och vi prata lite och jag fortsatte fixa och sen åkte jag och mamma till garaget och släppte av angie och så satt vi där och mitt öga sved som fan, och rann och gräja så mamma kolla och jag har fått en blåsa innanför ögonlocket. men efter ett tag åkte vi och handla och sen fixa mat och kom hem nyss och nu ska jag släppa ut fjompe, i morgon blir det fortsatta och eftersom det behöver vila ett tag typ, så blir det att städa och fixa och sånt. sen blir det att bli gå och plocka blommor och sen fixa håret på kvällen. Och på fredag blir det gå upp tidigt eftersom jag ska göra 4-5 midsommarkransar  och sen ska vi fira midsommar med moster och mormor, och lillkusin.
Funderar på att sätta på en film eller nått. krypa ner i soffan, hälla upp lite energy dryck. måste raka benen i morgon med.
hörs i morgon!
<3
 

Yeey sista saken till mitt...

Yeey!!
Sista saken till mitt hemliga projekt skas hämtas om ca 2 timmar, ska bara äta mat innan, så ska mamma till åsa och påvägen dit ska vi stanna på ok och sen åker mamma och jag går hem när jag fått mitt paket. så blir det jobba hela kvällen och antagligen morgonen med, eftersom det ska fixas i morgon och bli klart onsdag. Yeeeey :D
längtar längtar längtar!!
Men tyvärr kan det bli tull på dom, hoppas bara inte den är för dyr eftersom det lär ju bli pengarna som tas från bråvalla. men men.. så glas så jag ska inte tänka mer på det. Bara hoppas att slutresultatet blir bra! :D men nu ska jag ta och byta kläder eftersom jag fortfarande sitter i pjamas och min tröja luktar potatis :( bläää..
 

schema för veckan!

 

LifeIsAMakeupStore bilden!

 
Bilden som kommer att komma upp här på LifeIsAMakeupStore när det läggs i den här kategorin!
Just nu har jag inget att lägga upp eftersom detta är ett tidsinställt inlägg!

Hiss/diss! Hår och ögonbryn!

 

Ny kategori eller har typ bytt namn på denna kategori från "dagens diss" till " dagens diss/hiss"
Ibland kommer det vara bara hiss eller bara diss och ibland båda två. så tänkte jag skulle slänga in både nu på en gång
 
 
Färgglatt hår!
 
 
 
 
Fula ögonbryn.
 
 

Hatar ögonbryn som dom där uppe, när dom smälter in. men jag tycker att dessa är fina,
I
I
I
V
 

i morgon!

La mig och somnade typ runt 12 tiden, sov till 9, ätit frukost och kollat på tv sen dess. vet inte vad som händer idag. pappa och ankie fixar fönster.
I morgon ska vi ut till anders och grilla och så.
Hoppas att sakerna till mitt projekt kommer på månad. och på torsdag ska jag plocka blommor :D
men hörs
 

städat hela mitt rummet, packat alla.....

Gick och la mig runt halv 12 igår och somna som en gris.
Vakna vid kvart över 5 första gången inatt som jag kolla på klockan men tog inte lång tid innan jag somna om. vakna vid 8 tack vare en enormt kelig katt, som fick för sig att lägga sig på mitt bröst och typ inte rumpan men mellan rumpan och ryggen iaf precis vid min hals så jag knappt kunde andas, gick dock ganska lätt att flytta på henne. efter att hon slutat gosa var det bara att gå upp och dricka. la mig på soffan ett tag och vakna vid 11. eller låg väl halv vaken eftersom fjompe var på dörren till baksidan då hon ville ut efter att jag tagit in henne då fåglarna hade kraxat och såg nästan ut som dom skulle attakera henne så  ville inte ha henne där ute. men efter ett tag kom mamma hem och jag släppte ut fjompe på framsidan. tog med henne ut till berget och sen gräset på sidan. nyfiken var hon men samtidigt hade hon koll på alla barn som cykla förbi.
Nu har jag iaf städat hela mitt rum, packat alla kläder, tagit ner tvätten, tagit ner lakarna och lagt in dom i tvättmaskinen och satt på den. mamma lova att hon skulle hänga den sen. nu är det typ 4 timmar kvar tills man ska äta för att sedan fixa det sista innan man åker till pappa ikväll.
Så nu blir det dricka lite mjölk och fixa en vattenflaska, kolla så jag har svensk text på grimm och sen sätta på flashpoint och ställa mig på crosstrainern. vid 15:30-16 blir det att slänga sig i ett bad.
Men eftersom jag tar datorn med mig så kan jag uppgradera lite, fast vi kommer nog mest vara ute hos anders.
Men kvällarna och så ^^ ska nog ta och stoppa ner sladden till kameran med så man kan föra över någon bild och lägga upp :)
 
 
Ha det gött :D

film tips och serie tips i samma kategori bilder!

Har inte just nu inte lust att lägga upp film eller serie tips men tänkte jag skulle visa bilderna.
Så när det är film tips kommer det vara en bild och serie en annan men det kommer vara i samma kategori.
och som ni kanske vet så ser jag mest på skräck eller action eller animerad.  det står även på bilderna men
alltså inte pretty little liers eller gilmore girls eller gossip girl eller prinsessa, eller älska med eller saknar dig utan mer eden lake, transporter, transylvanien, grimm m.m
 
 
 
 

Bytt namn på två kategorier!

Bytte namn på två kategori
 
Dagens diss heter du dagens diss/hiss så slipper jag ha två olika och samma sak gäller
film tips som nu heter film tips & serie tips
 
Har även fixat bilder som kommer finnas i början av varje inlägg på vissa kategorier!
så att nu blir det att göra lite tidsinställda inlägg så att ni kan få se lite hur det kommer bli ^^
om bara 4-5 timmar ska vi äta mat på oliver twist och jag längtar!!
 
hörs senare!
 

massor med tidsinställda inlägg som ska göras idag!

Precis kommit hem från skolavslutningen typ. såg en liten olyka på vägen hem så är lite skakis just nu.
Eftersom jag inte har något att göra för ens ikväll runt 6 så tänkte jag skulle göra lite tids inställda inlägg på film tips, och även en till kategori som snart kommer upp här. ska bara fixa en bild till det ^^ och sen lite tips och grejer, hiss och diss. har massor att göra jag vill göra!
så det är vad som ska göras nu till en näringsdryck och kall energi dryck på sodastreeam
Men först besöka badrummet och hämta ett skoskavs plåser och sen det i kylskåpet.
 
Det är typiskt att det regnar på skolavslutningen när det har varit solit flera dagar irad. så blir att sitta under filten för det börjar bli kallt :(
 
 

Spårvagnen

Sitter på spårvagnen påväg till folkparken för tredje dagen irad. Jag är trött, varm och svettig. Men mina hudproblem gör att jag inte just nu kan gå i shorts och linne. 
Skriver när jag är hemma! 
 

Jätte jätte snabbt inlägg!

Tänkte bara slänga in ett jätte jätte snabbt inlägg som mesta dels kommer bestå av instagram bilder.
För jag ska ta och hoppa i badet och om ett tag ska vi åka till Lisa :D
Mysigt!!

mina älsklingar!
Nu blir det bad! :D

hemkommen från linköping!

Hem kommen ifrån linköping efter att ha varit på biltema, ikea och öob. nu ska jag ta och rensa min strumplåda och troslådan med tror jag det blir. den ska jag fixa min smink station.
Till det blir det cola, chokladen från igår och disney låtar på svenska :D
Men nu ska jag sätta igång!
 
 
hörs senare!

Blev inte naglar igår så idag!

Hade tänkt att fixa naglarna igår men gör det idag. Hade tänkte sitta på baksidan men det blir så krogligt att ta med fjompe upp och sätta fast henne där upp när hon redan sitter här nere. så nu blir det fixa :D
Ikväll blir det nog följa med mamma till hennes gamla jobbar kompis för han ska fixa med hennes bil.
Tänkte jag skulle göra en 10 sanningar om mig sen. måste bara komma på några bra ;)
Men nu ska jag ta och fixa så jag blir kvar. först svälja tablett mot mensvärken :(
 
Fjompe var förresten jätte gosig i morse. hon kunde knappt gå. eller stå heller för den delen :P

precis kommit hem från

precis kommit hem från att ha  handlat. om det inte är varmt i kväll så blir det inte fixa naglar för ens i morgon. För nu ska jag skrubba bord och stolar för bror och hans sambo och hennes två barn och ska grilla. Och jag blev sugen på potatis sallad. Men hörs senare!

Kul att bli sur knappt två timmar efter att....

Kul att bli sur knappt två timmar efter att man vaknar. Börjar med att mamma börjar damnsuga, sen är det problem med skorna jag beställde från ebay. Jag beställde vita och dom är skickade och grejer, men sen när man går in på länken så står det att dom vita är slut i min storlek men det fanns när jag beställde. Så står det att jag ska välja en annan färg men när jag trycker på en annan färg så står det att jag ska betala igen, men pengarna är ju dragna från morsans konto. Men har mailat till säljaren men inte fått något svar än.
Sen det till mitt prokejt så på ena stället står det att det är skickat men på ett annat ställe står det att det inte ens är accepterat. blir så jävla sur.
Snart blir det väl åka och handla och sen sätta mig på balkongen och fixa naglarna. ska förstärka dom med akryl och det stinker, så man blir galen. blää..
men skriver när jag får svar från säljaren.
Hörs!

Nu blir det lite badrums fix till film sen älsklingen!

Ska precis fixa lite, raka benen och sånt,
Det förra inlägget tog lite tid att få upp, börja med det vid typ 12 men hände massa saker så kom inte upp för ens nyss.
Men iaf ska raka benen och se klart på filmen har håller på att se på. har två till filmer att tipsa om ^^ får ta och fixa med sånt i morgon och på fredag!
MAssa annat som ska fixas med. men när jag blivit klar i badrummet så ska jag fixa varma mackor och få i mig något och sen gå till pojkvännen. kan vara där länge. plus att han har min choklad och trocadero som han köpte idag :D
Fick träffa lite mer folk i hans släkt, älskar hans släkt. Dom är så söta :3
Haha men nu ska jag ta och komma igång så jag blir klar någon gång...
Gud vad jag vill berätta om mitt hemliga projekt.
Tror jag ska skriva ett inlägg om det men göra så att det inte publiseras för ens helgen innan bråvalla eller nått då det antagligen och förhoppningsvis är klart. annars får ni se det redan innan!!
men nej hörs i morgon!
Glöm inte kolla på
Misspiggysphotos.blogg.se
då massa bilder har kommit upp!

Film tips: The unborn

 
The unborn var, ehm konstig. Den var bra men konstig. Det var jobbigt att från första början så fick man typ reda på vad det handla om. Om den hade varit lite mer utdragen och lixom att man inte får reda på allt i början så hade den varit grym! Enligt mig iaf!
Det kan vara svårt att förstå handlingen om man förklarar den eller om man läser den. Jag gör oftast så att istället för att läsa om den ( vilket oftast avslöjar förmycket eller förklarar eller berättar på konstiga sätt) så kollar jag hellre på trailern även om dom med kan avslöja för mycket så förstår man mycket bättre, och man kan oftast se om den är läskig eller inte!
 
 
 
 

Nu blir det film!

Varit i skolan, varit på bup, lagar mat och varit och handlat.
Nu blir det film och krypa ner i soffan. behöver bara ligga och kolla och inte behöva tänka.
I morgon blir det skolan och se film och fika, sedan bup och ta blodtryck sen hem och äta och sen gå till älskling. Då kan jag vara där hur länge jag vill eftersom det är röd dag på Torsdag och på fredag vet jag inte hur det blir med skolan eftersom vi som gjort uppgiften på historian är lediga då och sen andra lektionen vet jag inte. på lördag vet jag bara att jag ska ta och stärka mina naglar på balkongen om det är bra väder, eller så länge det inte regnar. och på söndagen blir det till lisa och träffa frasse bus <3
Men nu ska jag se filmen skriver sen hur den va, eller om det blir i morgon :)
 
 

Bråvalla!

 
Dom banden som har släppts hitils är:
 
Torsdag 27

Rammstein
In Flames
Mackelmore & Ryan Lewis
Paramore
Eldkvarn
The Gaslight Anthem
Ghost
Gogol Bordello
Rival Sons
Airbourne
Eva Dahlgren
2Manydjs
White Lies
Editors
Ken Ring
Rebecca & Fiona
Icona pop
C2C
Kartellen
Dj Fresh
Miriam Bryant
Charli XCX
Suuns
Dödselectro
Jerry Rekonius
Pang

Standup
Jonas Gardell
Måns möller
Marika Carlsson


Fredag 28

Green day
Frank Ocean
Armin Van Buure´n
Maskinen
Stone Sour
Timbuktu & Damn!
Hoffmaestro
Johnossi
Bullet for my valentine
Danko jones
All time low
Ofwgta
Neurosis
Earl Sweatshirt
Kvelertak
Familjen
John Dahlbäck
Albin Myers
John de sohn
Frank Turner § the sleep
Walking papers
Royal republic
Skitarg
Trash talk
Roses Gabor
Chase
Female DJ revolution
Mick kastenholt

Standup
Magnus Betnér
Anna-lena brudin
Thomas jarvheden

Lördag 29
AVICII
Volbeat
Thåström
Mando diao
Takida
A Day To Remember
The sounds
Parkway Drive
Dada life
Nicky romero
Slagsmålsklubben
Näääk & Nimo
Nause
Far East movment
Sebjak
Alina devecerski
Syster sol
Kalle baah
Bo kaspers orkester
Lindsey stirling
Ron pope
James mccartney
Daladubz
Lucas nord
Lunde bros

Standup
David Batra
Özz Nujen
Kodjo akolor

 
Dom namnen som är i Fet stil är dom som jag mest ser fram emot att se.
 
Dom spelar på fyra olika scener.
All info finns på
http://www.bravallafestival.se/
 
 
Det är bra att festivalen är här  i stan eftersom jag kommer gå själv då Nea jobbar två utav dagarna, Angie och billie har inte pengar eller måste ha pengarna till annat. Och jocke går det inte ens att försöka få med, Han har ju inte heller pengar men hade han så hade han ändå inte ens tänkt tanken. Iaf då slipper man sova i tält på campingen HELT själv utan man kan sova hemma i sin sköna säng, inte för jag tror att det kommer bli så mycket sova under dom tre dagarna.
 
Det som jag tycker är lite tråkigt är att ingen vätska får tas in på festival området, vattenflaska utan vatten får man ha med sig så man kan fylla på där inne men inget annat.
På Camping området för ej glasflaskor tas in, ska man dricka vin ska det vara i tetra, öl i burk m.m
Folk med endast festival pass (som mig) kan ej komma in på campingen utan att betala camping plats där.
 
Förutom att ni får en massa fantastisk musik, några av Sveriges största komiker och en grym campingfest, så har vi en massa andra aktiviteter och efterfrågad service på festivalen. Det handlar om galna eldshower, åkattraktioner, fotoautomater, en alldeles egen mataffär, relaxområde, med mera.
 
Vi hörs!

kom hem från pappa

Kom precis hem från pappa. Varit ute hos anders hela dagarna, dagarna har gått som vet i satan. Typ gått upp och käkat frukost, klätt på sig borstat tänderna åkt ut dit och fixat lite och sen har klockan varit runt 4-5 så man måste åka hem. Men har iaf fört över bilderna från kameran nu.
Ska lägga upp bilderna på misspiggysphotos.blogg.se
så gå in där och kolla om ett tag ^^:D
 

RSS 2.0