sovit inatt? nepp!

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ha hårlektion, hade prov förut.
Vill hem och sova eftersom jag vakna innan 3 och fick inte somna om förens runt 3:45.. sen vakna jag när morsan gick ner eftersom jag la mig i soffan. men får inte sova iaf, ska och handla med mammi. först stanna på citylife^^
NAJS NAJS NAJS!!
 
Men skriver senare!
 

Mycket som pågår just nu!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag!
Men det är så mycket som händer just nu, i mitt liv.
Mycket plugg både teoritiskt och praktiskt, mycket träning, men just idag så är mitt knä lite sönder, men var ute och gick med mamma och köpte mjölk. Men knät är svullet och så, förhoppningsvis är det bättre i morgon, eller blir bättre snart för nu när snön börjar försvinna så är jag sugen på att gå ut och springa eller snarare jogga.. Men snart så!
Sen är det mycket fix eftersom mamma bokade in mig och henne på modellfabriken på lördag och jag ska även vara hundvakt hela helgen. Sen snart är det dags att börja övningköra, och håller på och masserar håret eller snarare hårbotten, så att håret växer snabbare och bättre!
ehm sen sover jag väldigt mycket eftersom Fjompe inte vill låta mig sova på nätterna för då ska hon ju sova på mig. och så fort någon är påväg upp för trappan eller kommer ut från sitt rum ska hon ju springa och kolla, sen kommer hon och myser och sen lägger hon sig igen.. hmm
 
Sen tar det på orken att inte äta mat i skolan och inte ha någon i skolan i heller.
så ja.
Men nu ska ni få slippa läsa om vad som händer i mitt liv, vad händer i erat?
 

things i look at, when i dont feel like working out!











Ute och gått!

Lisa kom och hämtade frasse nyss, innan dess tog vi en promenad till ektorp, hälsade på angie och sen gick hem igen. fakiskt ganska skönt, i morgon blir det nog mest bara vila och träffa lellis, för på onsdag ska jag först gå till ektorp sen gå till ljura med min kusin.
 
Den här rutten gick jag fram och tillbaka idag!
 
 
Och så här långt ska jag gå på onsdag
 
 
Ikväll blir det iaf köra lite träning och sen sova ordentligt, med sömntablett öronproppar och ögonbindel så jag får sova ordentligt!
 
så kommer daniella vid 1 i morgon så blir väl kolla film och lite sånt, bara ha en ordentlig slappar dag.
blir nog bara att äta innan jag går upp och sätter igång med träningen. vill komma i säng tidigt idag eftersom jag tror att jag kissen kommer att väcka mig vid 5 igen... Bara gaah!
Skriver senare eller i morgon <3

vill somna nu..

Jag sitter just nu i soffan och väntar på att klockan ska bli 5 så frasse kan komma :D hehe..
Idag väkte fjompe mig klockan halv 5 igen, så la mig på soffan eftersom hon inte lät mig somna om, fixade frukost vid 12.. sedan la jag mig i badet. och satte mig här när jag kom upp, eller jag har bakat med ;)
 
 vill bara ligga i soffan hela dagen, är så jävla seg idag.. men skriver senare!

Bilder på det jag fick!

Bilder på det jag köpte!(fick)

Mitt lördagsgodis till dawn of the dead!
Och sist men inte minst, men billieplutt blir 23 idag, grattis till honom!
 

Dagen..

Fjompe kom klockan halv 5 och väckte mig, hon skulle gosa. när jag gick på toan en kvart senare sprang hon ner, sedan kom hon upp igen, förstod att det var något så gick det, hon hade slut på mat. hällde upp det och gick upp och la mig igen. kl 5 ringde mammas väckarklocka, och hon vakna inte. Fick gå in och säga till henne, hon snooza, efter 10 min ringde den igen , och efter ytligare 10 min igen. Det slutade med att jag gick ner vid halv 6 och la mig på soffan, då fick fjompe liv i sig och sprang omkring, somna inte om förens 6. Mamma väcker mig vid halv 10 och säger att hon ska hoppa in i duschen och jag ska fixa frukost så vi kommer iväg. jag fixar frukost och mamma kommer efter ett tag, sedan åker vi och shoppar.
2 stickade tröjor till mig
1 par shorts till mig
1 halsduk till mig
2 stickade tröjor till mamma
1 par örhängen till mamma
1 halsduk till mamma.
(lägger upp bilder på mitt i morgon)
fick på ungefär 400, 1800 kr i rabat.. Så värt det!
Sedan när vi kommer hem hoppar jag in i duschen och mamma fixar sig, sedan sminkar jag mig och flätar mammas hår, sedan åker vi och firar Min kusin och hans son. Kom hem typ nyss och fixade precis varma mackor.. Väntar på att dom ska bli klara, ska klippa fjompes klor ikväll eftersom i morgon så här dags har vi frasse. Yeey!
Hoppas det funkar så att fjompe klarar av att komma fram och äta och så. Men man vet ju aldrig. Frasse stannar till måndag.
 
Vet inte vad jag ska titta på ikväll. Känner för att vara vaken så jag bara kan lägga mig ner i sängen och somna.. heh..

På bilden ser man en rosa stickad tröja, en ombre färgad stickad, en brun halsduk och rosa blå shorts! I Love It <3
 

Magen krampar..

Sitter i soffan och bara sitter.. Min mage krampar och det gör ont.
Sitter och funderar på vad jag ska ha för smink i morgon, tror jag vet det!
 
men nu ska jag dricka cola, och äta lite choklad och bara vara :3
 
<3
 

Rovdjur?

Jag tror min katt är ett litet rovdjur.
En gång i månaden sover hon hos mig. Den natten vaknar jag med mensvärk och mens..
alltså? HALLÅ!
 
Kom till skolan typ nyss, tränade i morse och sen åt jag frukost och hoppade in i duschen.
Sen la jag mig på soffan i världens mensvärk och väntade på att jag skulle åka och somnade till. SKÖNT!
 
Börjar 12:10 men måste gå 12:40 för har möte på bup 13. haha, är klar där vid 14 ungefär och då får jag åka hem och ha LOV!!
 
Skickade precis sms till lisa och hoppas att hon fattar vinken med smset. Haha tror nog det.
Lovets planer blir att Sova ut som in i helvete, fixa lite här på bloggen, försöka fixa ny header nu när man har ny hårfärg, blir nog att plugga lite och sen träna, minst en gång om dagen styrke typ
 
 
 
Vet att klippet är långt så ni behöver inte titta på det om ni inte vill, men jag gjorde det här idag, tror aldrig jag har blivit så svettig av att träna. haha
Och sen ut och gå på kvällen med mamma :)

Ska försöka sova hos jocke någon natt och sen ska jag även åka till erica och gosa med mario och så :)
Men jag tar och skriver när jag kommer hem, jag har sån mensvärk att jag lär behöva sova en powernap när jag kommer hem.. Gaaah fuck!
 

Bättre bilder med kameran!

 
Somsagt ännu bättre bilder med kameran! Nu blir det att lägga upp bilder på Misspiggysphotos. Har redan varit ute och gått men ska nog träna lite till.
Har funnit min träningsvilja igen. Ska nog dansa Zumba tror jag att det blir, med tyngder på benen och skor :D
Sen blir det ju att duscha och krypa ner i sängen och ligga där!
 
Rolig alla hjärtans dag, vakna upp med mensvärk åkte till skolan och allt vi gjorde var att städa, sen fick vi åka hem. fjompe var jätte mysig så låg i sängen och gosa med henne och hon somna på mina ben så ville inte ställa mig upp. haha!

Bilderna jag lovade :D

Bilderna jag lovade er!
 
 
 
Ser att bilderna inte är dom bästa, men kommer nog upp bilder som jag tar med systemkameran i morgon. Måste bara säga att dom är grymt sköna eftersom det är så pass hög platå att det knappt känns som man har någon klack alls. Men nu ska jag gå och hämta vatten och sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova..
I morgon är det skola och jag slutar vid 11 eftersom jag är ledig från den andra lektionen och då blir det hem och göra smoothie och toast eller varma mackor.. Gott iaf och sen ska jag lägga över bilderna från kameran och kommer jag ihåg det så ska jag ta mer bilder på skorna med kameran och sen ska jag träna och sen lägga upp bilderna på andra bloggen!
 
Lekte med
föråt och efter såg jag ut så här på benet.
 
Hennes klo rakt in i benet :(
Kände att det sved men eftersom hon drog så trodde jag att det brukar vara som det är för mig att det känns lite efter men drar upp byxorna och ser att jag blödde visst..
Dags att klippa klorna JA!
Men nu ska jag göra det jag ska göra så hörs vi i morgon! :D
 
<3

GUD VILL HEM!

Mitt bup möte blev  inställt, så snart( om en halv timme) har vi bild och sen vet jag inte om vi har mentorstid men sen så åker jag hem, få något i magen och sen av med byxorna och på med skorna och fota :D Gud vad jag är kär i mina skor. Och lovar att det kommer upp bilder här ikväll!
Helt underbart!
Vill bara hem och sätta på mig dom.. GUD!!
 
Blir även att sätta på musik när jag fotar skorna :D blir några bilder utan fötter och några där jag har på dom :D
GUD jag vill hem!!!
haha
 
Aja ha det gött <3

Fick en låda av min pojkvän

Gick hem till min pojkvän igår, han plockade fram en låda och sa att den var till mig..
Nyfiken var jag men samtidigt nervös..
Hittade dessa (dålig bild, men bättre kommer ikväll!)
 
Vet dock inte om det är äkta JC men tror inte det, som ni ser är det typ små nitar fram och sen större på hälen.. Vart kär..
Har varit tillsammans med honom i ett år och han köpte en par skor till mig för 999kr.. omg!
LOVE IT <3 mina dyraste skor hitils, tills balen och studenten kommer då jag ska ha vita JC men ändå..
Aja skriver senare. Har möte hos bup idag med. Med mamma och pappa.. YEEY!

vill ha!

Står just nu och lagar mat!
Ja ni läste rätt jag lagar mat!
 
Haha dock bara mackaroner och köttbullar men mat är det iaf..
här kommer dom här bilderna som jag lova på min dröm kropp från olika personer!
 
 
Thant what i want!
 
Nu är maten klar, sen ska jag ringa min pojkvän! KUL!

Snart sova, klockan är 16:52

Blir nog snart mat, sen blir det bada eller duscha inte bestämt mig än sen ska jag krypa ner i sängen och ta ett sömnpiller och sova..
Sova tills klockan ringer i morgon, Skönt..
Lutar just nu mot en dusch eftersom det går snabbast och jag ska tvätta håret.
När jag kom hem förut käkade jag två mackor och sen gick jag upp till rummet och då kom fjompe och gosa massvis. Fick katthår över allt. Det är jobbigt men hon är så mysig, och speciellt när jag inte mår bra.
 
Jag saknar min pojkvän något enormt, vill kyrpa ner i hans säng med honom. Vet inte ens om han kommit hem från Danmark än, och det gör hela saken jobbigare.. Att inte veta om han är hemma eller inte..
Skönt att det bara är den här veckan ut och sen är det lov.. Blir att sova med jokke och åka till busfabriken..
Men jag är trött nu. ska ropa på mamma och fråga om hon kan börja med maten så jag kan få sova någon gång..
 
Vill ligga hela dagen i morgon och sova men får väl inte det.. måste ju till skolan. Aja ha det gött!

SUUUURRRR!!"!!!!

Jag är trött på att min bror bor hemma. Bråkar hela jävla tiden. Som idag, han ville äta hackelbackspotats(stavas?) och då sa jag att han kan väl vänta tills jag åker till pappa igen, då vart han sur och fråga varför han och morsan skulle behöva vänta tills dess, när han så jävla väl vet att jag har problem och äter knappt aldrig potatis utan brunsås. idag var det ett undantag då jag åt potatis och frukostkorv, men fick kämpa i mig potatisen.
Vi bråkar för allt och han stör mig hela jävla tiden när han sitter i sitt rum och skriker hela jävla kvällarna för att han spelar...
 
GAAAAH ja jag är på dåligt humör och jag håller på att bädda sängen men kan inte fortsätta för att lakarnet är fortfarande fuktigt...
nu ska jag skriva och bli på bättre humör!
 
Hörs i morgon eller något..

Kläd colage 1,2,3 och 4 :D <3


börja med..

Tänkte jag skulle börja med att lägga upp colage med bilder på kläder och sånt som jag tycker är snyggt, och som jag skulle kunna tänka ha på mig :D och eftersom det blir premiär idag så lägger jag upp tre samtidigt.
idag hjar jag inte gjort så mucket just nu. lägger upp bilderna så snabbt jag är klar med dom sen ska jag skriva lite mer på mitt dokument :D
saknar den här dagen då jag tog dessa bilder..

 

köpte inget godis!

Sitter hos pappa och ska skriva lite på mitt dokument..
Jag köpte inget godis, eller ville inte ha något godis till ikväll, känns faktiskt bra. att inte vara sugen på något.
Käkade tacos nyss, och gjorde ganska mycket utav det. men har inte så mycket mer att skriva, jag känner mig lite lost. behöver skriva lite på mitt dokument och tänka på annat lite.
men ha det bra!
 

priset på min tatto!!

Hej, förlåt att det inte vart något bloggande igår som jag tror att jag skrev att jag skulle göra.
Men var ju i skolan först och hade bild, sen hade vi lunch och skulle bara hämta en sak på naturkunskapen men hade ingen dator med mig..
Så kunde inte skriva på rasten, sen gick jag och mötte lellis och sen så gick vi ner till house of pain och prata med jonas :D (priset står under bilden!)
sen gick vi in på ica och köpte en varsin macka och dricka sen gick vi till debbies skola, så lellis kunde prova klänningen som hennes syster syr åt henne.
Sen följde lellis med hem så satt vi och kolla på pewdepie och sen följde jag henne hem, sen städa jag lite snabbt, vilket bara blev att slänga in kläderna i garderoben och sen ta fram det jag ska ha med ikväll.
Sen hoppade jag in i duschen och sen la jag mig i sängen och somna.. skönt..
Vakna sen vid 6 i morse och gick upp, somna om en stund och åkte till bup och fyllde i några papper och sen åkte jag till skolan somjag sitter i nu, men börjar kl 12:10.. segt!!
 
Skulle ta 3-4 sittningar 1800 per gång så runt 8000. jag hade ju räknat på mer än 10000. heh.. om jag får sommarjobb kan jag nog köpa skor med.. yeey :D
 
men nu ska jag kolla sommarjobb!
Ha det gött så försöker jag blogga ikväll. Tror dock inte att datorn följer med till pappa den här helgen. eller så kanske han gör det.  hmmm får se.

fick byta text.

Vet inte om jag sagt det men tror inte det.
Jag var tvungen att byta text till
 

istället för
För att texten blir för lång för att ha den just där, men jag ska ha den även någon stanns, men inte just på ryggen.
I morgon ska jag prata med dom på house of pain och fråga hur mycket dom ska ha för dom, så får vi se hur länge jag måste spara.
Men nu ska jag ta och sova,
saknar min bebis, och han åker till danmark i morgon, men jag ska träffa lellis i morgon.
Och katten är lat, och orkar inte öppna dörren.. som hon egentligen kommer igenom.
natti!
 

Hungrig!

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar så jag kan sluta vara hungrig.

Sen ska jag krypa ner i sängen och skriva på mitt dokument, som jag inte har lust att avslöja än så länge!
Får se om ni kanske får reda på det längre fram eller ej! heh;)
 
Men ska nog börja skriva redan innan, skrev typ 4 sidor på lunchen.
Var ju ute och gick med vovvarna och sedan påvägen hem så kände jag att det var någon som gick lite för nära. Men det var ju bara jocke.. haha så stod och prata med honom lite innan jag gick hem, så fick jag två pussar innan han gick på spårvagnen.
Kom hem och plockade ur diskmaskinen.
Nu är jag ordentligt hungrig så ska ta och gå ner! <3
 

skickas den 10 till mig!

btw den tionde skickas dessa fina träning byxor hem till mig <3

tränar, knäpp katt och igår!

Ligger i på golvet och precis tränat. ska nog snart ställa mig på crosstrainern.
Fjompe ligger och gosar med mitt linne som jag hade på mig idag.
knäpp katt..
 
Var till jocke igår sen iaf, helt underbart!
Satt ensamma på nedervåningen för han hade tvingat resten utav sin familj att vara där uppe, sen hade han tänt ljus och vi såg på film. Han fick en nalle och en plastros( eftersom han är så pollen alergiker att han inte ens klarar av blommor) och ett kuvert där jag skrivit en lång text och jag fick
 
 
Helt jävla underbart!
Men nu ska jag fortsätta!
 
Ikväll ska jag göra hemma gjorda hamburgare, mumms!

Sluta snöregna!

Hade det inte snöregnat hade jag fan gått hem, men får träna hemma istället sen.
Skriver när jag kommer hem. slutar nu!
 
 
Tänkte även lägga upp bilder på min drömkropp, fast då är det alltså från olika personer som jag typ vill ha det.
Blir nog ikväll eftersom det inte verkar som jag ska till min pojkvän, och sen tränar man i badrummet!
Skriver sen!
ha det gött <3

Veckans planer!

Var på busfabriken i lördags, vaknade med träningsvärk i söndags men åkte och shoppade,
Kan lägga upp bilder senare!
Veckans planer är att
 
Idag:åka förbi lidl på vägen hemoch köpa älsklingens alla hjärtans dag present. skulle vilja träffa honom med eftersom vi firar ett år idag, men han är sjuk. typ högfeber och sånt, så blir väl att förbereda för i morgon och sånt.
I morgon: är det tävlig i skolan, så har inga mera lektioner, men vet inte när jag kommer hem, och har inga planer, men blir nog träna och städa, antagligen ut och gå med.
Onsdag: har vi skola och sen ska jag och hjälpa madelene att gå åt med solo och flisan, Helt underbart, jag älskar det där och trivs sjukt!
Torsdag: har jag skola först men slutar efter första lektionen så slutar vid 11, men ska sitta i skolan och vänta till att lellis slutar så ska hon följa med mig till house of pain för att prata med dom, sen blir det att fortsätta vara med henne en stund.
Fredagen: blir det att åka till bup på morgonen och göra någon undersökning, sen till skolan, sen hem och fixa sen åka till pappa.
Lördag, söndag vet jag inte vad som händer..
 
Rolig vecka då..
Jag är jätte trött och har stor lust att sova men får inte.. men nu ska jag läsa lite bloggar och sen glo ett avsnitt av supernatrual om jag hinner innan jag börjar.. najs najs najs!
 
Skriver senare!

RSS 2.0