kollar på....

gjorde allt förutom att raka benen igår, så det får helt enkel göras idag, och ska göras snart.
Har precis ätit frukost och kollar på smink borstar på ebay (A) behöver inte ha mer men vill ha, eller jo jag behöver ha mer.
Sen vid 13 skulle jag och moster höras om vi skulle hitta på något med Timmy så slipper jag sitta inne hela dagen idag med.
Sov i mammas säng inatt för att hon har takfläkt och det var riktigt skönt, men fjompe var lite fundersam när vi gick och la sig, för det var inte rätt människa i sängen :/ men när hon väl hade kommit upp så var det inga problem sen :)
men nu ska jag ta och titta vidare och sen raka benen :)
 
 
 

ensam hemma en hel vecka nu, börjar med självtid!

Mamma åkte i morse till Malta och är borta en hel vecka, så första dagen börjar vi med lite själv tid.
Sov dock inte lika länge som jag ville då jag vakna hungrig.
Sen sedan satte jag mig ute och glodde film och hade lite nail care, nu ska jag snart ställa mig och tvätta håret, sedan fläta det och sen in i en dusch och raka benen och så. Efter det eller om det blir mellan duschen och flätningen så ska jag käka lite lunch. För efter duschen ska jag ha lite ansikts vård med rengöring och två olika ansiktsmasker och ögonbryn plock och efter det blir det att måla naglarna och bara vara!
Helmysigt :)
Så nu tänkte jag sätta igång med att tvätta håret. Bara lyckas få in fjompe innan med :P
 
 
 

sorry!

Förlåt! det är så jävla varmt så har inte haft ork att sitta vid datorn och sen haft annat att göra. I måndags var vi i stockholm, tisdags var vi och badade, i går rensade vi massor och sen idag har vi packat massor. I morgon ska jag först till arbetsförmedlingen och sen ska vi åka och handla och lite sånt. lördag ska jag upp tidigt och fixa en frisyr på min brors sons mamma och sen vet jag inte mer, söndag när jag vaknar så är inte mamma hemma. Då har hon åkt på semester på söndag och är borta i en vecka så tänkt att jag ska fixa lite till bloggen den veckan :)
men nu ska jag se film och sen ska jag ducsha och sen gå och sova.
 
 
 

This months inspo: Training

 
Pic from weheartit

Fick hem ett packet!

Halloj!
sitter i soffan och väntar på att jocke ska komma hem så jag kan gå till honom!
Och fick hem ett paket idag :D
 

En brun eyeliner som jag tänkte jag skulle börja använda för att fylla i ögonbrynen med, sen ett HD puder och ett all over color stick, allt från E.L.F. Längtar tills i morgon när jag äntligen kan prova det!
 
Det är bara 49 dagar kvar tills jag och mamma flyttar, så i morgon på dagen ska jag packa, och hålla på så hela veckorna nu. Känns som det är så långt kvar men ändå inte. Längtar men ändå inte! Men nu ska jag göra lite annat innan jag ska gå till jocke och gosa :D

söndag,måndag, tisdag och onsdag..

I söndags beställde jag smink, så nu väntar jag bara på att det ska komma. Det kommer antingen nästa vecka eller veckan efter det. BLÄÄ!! Hatar att vänta.
 
I måndags cyklade jag till min moster och sen var vi ute och gick och sen cykla jag hem och var helt död i kroppen, i tisdags åkte jag till min moster och sov över tills igår, åkte hem runt 15:40 och sen hände inte mycket mer.
Just nu sitter jag ute med fjompe i koppel för att hon försökte rymma igår så då får hon ha sele och koppel igen. Men min kusin har bestämt att vi ska id-märka henne och att det blir min present från min kusin :)
I like!
så nu ska jag gå in på deras hemsida och kolla lite telefontider och sånt där. Sen vet jag inte vad som händer mer idag, så trött!
 
 
 
 

Plus och minus om bråvalla!

Såg
lite utav Markus krunnegård
Trivium
Den svenska björnstammen
Ron pope
Imagine Dragons
Lana del rey
Iron maiden
Petter
Daniel adams-ray
Passenger
The Hives
Kings of Leon
Laleh
Melissa horn
The offspring
Kanye West
Axwell & ingrosso
Adept
Plus att vi hörde Dropkick murphys
Blev klappad på huvudet av massa killar som gick förbi
 
Höll på att bli ihjäl hoppad och tryckt på iron maiden
Var ganska okej väder föruom Fredag förmiddagen och lördagen från och till
 
Folk blev träffade av blixten
Nån jävel försökte sno min mössa och höll på att få mitt hår med sig
Missade Bring me the Horizon för mamma kom med mat
Hade så jävla ont i ryggen och fötterna efter
dom hade inte cola utan bara pepsi
Det var lerigt och regningt
Alla fulla människor som knappt kunde gå rakt
Fick inte mycket sömn
så långa raster mellan banden vi ville se, vissa gånger 4h
Dyr mat
Var tvungen att ha egna servetter för det inte fanns toalettpapper på dom flesta.
 
 
 
Det är vad jag kommer ihåg just nu
 
 
 
 
 
 
 

bråvalla 2014

Blev inte mycket till att blogga i helgen eftersom det var bråvalla! var helt slut på söndagen och igår så fastna jag framför serie på datorn, kollade på hela säsong 1 på tru blood. Helst vill jag bara sova hela tiden men kan inte. Kommer en plus och minus om bråvalla om någon stund :)
 
 

RSS 2.0