Måste lära mig att hålla i pengar...

Borde lära mig att hålla i pengar, eller så får jag sluta planera så långt i förväg vad jag ska köpa eller så får jag hitta ett sätt att få mer pengar.
jag fick ju studiebidraget idag, var av 500kr går till mamma för busskortet och telefonen, då har jag 500kr kvar, mötte lellis vid typ halv 4 och nu har jag bara 100kr kvar typ D=
Köpte iaf ögonbryns rakhyvlar, ögonbryns färg eftersom jag håller på att låter mina växa ut så behövs det då mina ögonbryn har så olika färger i sig. En svamp för fountation och consealer som jag länge villat prova och sen min anisktskräm som snart tar slut.
Sen beställde jag även lite saker när jag kom hem
Den längst ner är överstruken för att det är en present så vill inte att den damen ska se ^^ Tror dock inte att den hinner komma innan hon fyller :(
 
Nu väntar jag på att Nea ska höra av sig så ska vi ta en promenad. :)

på stan så vi shoppa lite, eller det är väl mest....

Hmm vad gjorde vi i lördags, vi åkte och åt glass på halvars, handlade och sen åkte vi hem och grillade. Sen satt vi och glodde på tvn hela kvällen typ. Hade halft earth hour, allt var släkt och avstängt utom tv som vi satt och kolla på. Och igår åkte vi och tvättade bilen och sen åkte en sväng till ikea och sen hem och städade. Sen hoppade jag in i duschen och sen satt jag och fläta mitt hår resten utav kvällen.. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion igen, sen ska jag äta plättar och läsa igenom provet som vi ska ha efter lunch. Sen när vi slutar ska jag möta Lellis på stan så ska vi shoppa lite, eller det är väl mest jag som ska shoppa ^^
Sen blir det hem och laga mat och sen vet jag inte mer vad som händer ikväll D=
 
Juste fick för mig att fylla i mitt rosa i luggen för jag tröttnade på att det var så uttvättat. men ska ju bleka utväxten snart, men vill ha tillbaka vårat badkar innan, vill inte göra det i duschen :( och förhoppningsvis så är dom klara till påsk :)
 
 
 
 

så jävla varmt....

Blir varken att fixa hårturorialen eller sminket.. Så jävla varmt så jag orkar inte...
Fick hem ett packet oxå, lycklig!!
Men nu ska jag ta och föra över bilderna från tropicariet och fixa lite med dom så jag kan iallafall bocka av två inlägg.
Sen när mamma kommer hem blir det att grilla, mums. funderar på att få på fjompe selen och sen släppa ut henne lite så man får upp dörren och får in lite luft.
Men nu ska jag fixa bilderna iaf :)
 
 

Som tur har jag ju hela.....

Många inlägg som jag har tänkt ska fixas idag, även om alla inte kommer upp idag så ska dom fixas!
Måste nog hämta papper och penna så jag kan skriva ner det jag tänker på, och som tur är så har jag ju hela dagen på mig förutom när jag ska äta och allt sånt. Dock funderar jag på att vänta på posten och sen ta en promenad eller nått sånt så jag kommer ut idag.
Plus att jag måste fixa bilderna och allt sånt till inläggen.
Men här är lite saker som ska ske idag, undertiden jag bloggar och sånt som kommer vara med i inlägg
- Plocka mina ögonbryn ( håller på att låta mina växa ut nu, så trött på att behöva måla dom varje morgon :(
- Locka löshåret och prova två stylingar ( bal och student frisyren)
- Prova sminket ( student variationen, ända skillnad till balen är en annan färg)
- Över föra bilderna från tropicariet och få upp dom
m. m
Så nu ska jag fixa lite grann ^^
Hörs senare! :)
 
 

så skulle jag till honom och....

Gaah vad trött jag är, känns som jag inte sover nått alls men sover massvis :( Men igår kväll så fick min karl för sig att kl 20:30 så skulle jag till honom och se film.
Den nya paranormal activity. Kommer ett annat inlägg om den filmen...
Men nu ska jag vara med i klassen och jobba, sen ikväll blir det träffa Nea :D
 
 

blev ändrade planer igår

Blev lite ändrade planer igår, när jag kom hem från skolan så väntade ett papper på mig där det stod...
 
Så jag och mamma tog cykeln efter maten och cyklade bort till ica och hämtade mitt paket och där i var det mina....
 
 
Studentskor!! Och dom sitter perfekt, dom är jätte lätta att gå i och helt underbara!
På Fredag tänkte jag prova sminket och hur jag ska göra med håret på både balen och studenten.
 
Och i morse vakna jag vid halv 5 och vid halv 6 så slängde jag ner fjompe till mamma för hon höll på, och sen vid 6 kom hon upp och la sig och sov på mig till typ 8 i morse. Då gick jag upp och gjorde mig i ordning och sen åkte till skolan och fick dåliga nyheter. Då en av mina mentorer ska sluta, så får två nya lärare så här till slutet av alla tre år, jävla skit!!
Sen när jag kommer hem ska jag laga våfflor och sen vet jag inte mer :/
 

Hänt, händer och kommer hända?

I Lördags  gjorde vi inte mycket, var och handla och åt mat med Anikes pappa, men i Söndags var vi på tropicariet vid kolmården. Aporna försökte äta upp min telefon :( eller själva skalet, så vid ett tillfälle hade jag en apa som satt på fickan, en på axeln och sen två påväg upp på fickan. (dom springer ju lösa) Sen hoppa sen som satt på axeln ner och satte sig på kameran, så typ vickade lite på kameran så den hoppa av till grenen sen skaka jag av ena som satt på byxfickan så när den hoppa av så hoppa nästa upp :(
Men tillslut kunde jag komma vidare. Så gick vi ett par varv där och sen åkte vi och fika, sen hem så lagade jag mat, sen kom bror och Victoria och barnen så vi fika. Sen vid 18 åkte jag hem till mamma, satte mig då och lyssna genom gamla CD skivor. Ska fortsätta idag :)
Så nu har jag skolan och sen ska jag hem och äta och sen duscha och sen fortsätta med CD skivorna och fläta mitt hår :)
 
Juste i fredags var vi hos vuxen phykologen så vi bestämde att istället för att ta 52mg samtidigt så ska vi dela upp  det. Eftersom att när jag tar dom klockan 6 så börjar dom gå ur kroppen vid 16 och är ute ur kroppen vid 18. Men nu ska jag ta en 38mg vid 6 på morgonen och sen vid 12 så ska jag ta en 18mg för att då börjar det gå ur kroppen vid 22 och är ute ur kroppen vid 00, ungefär. Och då kan jag ha lättare att somna och ta tag i saker kvällstid, så det kan hjälpa till att få igång träningen igen. Så börjar nog nästa tisdag med detta :)
 
Men nu ska jag vara med i klassrummet, och arbeta, Måste även blir bättre på att blogga! Försöka lägga in bilderna från Tropicariet på Misspiggysphotos ikväll eller imorgon med :)
 
 

weheartit spring

 

är helt slut och vill sova :(

Min tandvärk är inte bättre, är helt slut och vill sova :( Ikväll ska jag träffa lellis och prata bal och grejer :D
Igår satt jag och mamma och kollade på Sons of anarcy hela kvällen.
Och sen vid 22 gick jag och la mig och sov och somnade nästan på en gång, vaknade vid 5 i 5 och gick ner och drack ett glas oboy och sen gick upp och la mig igen, och när klockan ringde kl 6 stängde jag av den och sov till 8:20, som tur kunde jag ju göra det :D
Sen upp och sminkade mig och drack ett till glas med oboy och sen gick jag.
Mötte Debbie (lellis syster) på spårvagnen så vi satt och prata massor och nu sitter jag och ska jobba med årsredovisning. Men vill inte :(
 
Men hörs senare!
 
 
 
 
 

Tandvärk ;__;

Ursäkta att det inte blev något bloggande i helgen!
Åkte på världens mensvärk och enorm tandvärk, och tandvärken sitter fortfarande i. Vill inte äta, jävla visdomstand.
Av någon anledning så har jag alltid varit tidig med att få nya tänder, fick mina 12års tänder när jag var 8 och mina visdomständer börja komma när jag var 14-15, men dom har inte växt ut helt och nu är det en utav dom som håller på att växa ut. känns som varenda tand på den sidan håller på att dras ut för att den växer upp. Kan till lägga att jag har så pass trångt mellan tänderna att jag knappt får igenom tandtråd utan att det gör ont.
 
Var förresten och köpte nya skor i helgen har dock inga bilder på dom men fick även hem min studentklänning i torsdag's. Grannarna hade fått taget emot den för att det inte var någon hemma. Har provat den men har ingen bild på när den sitter på för den är lite tajt i armarna, bara hoppas att det passar när det är dags!
 
 
I fredags cykla jag till fasters lilla flicka och brors flickvän och var där i någon timme för att jag inte ville vara hemma och ha tråkigt.
 
Nu ska jag gå och stoppa i mig en alvedon till och hoppas att jag klarar resten av dagen!

Väntar på paket igen!!

Väntar på 4 paket just nu, var av en kan komma i morgon.
Och tre av dom är till studenten eller balen :D Den som kan komma i morgon är min studentklänning som jag beställde i måndags, så snabb leverans eftersom den kommer ifrån nederländerna. Den är framme idag men lär ju inte få lappen om att jag kan hämta den. Så förhoppningsvis blir det i morgon.
Jag slutar om typ en timma och då ska jag hem och göra toast :D :D :D
 
Men här kommer bilder på paketen jag väntar på. kommer real life bilder sen när jag fått dom :D
Studentskorna!
Studentklänningen den kommer bli längre på mig för hon har samma storlek som mig med är typ 10cm längre än mig :)
Balklänningen fast ska ha korsettrygg istället för dragkedja.
Och en spikbh som jag hoppas att den passar :D
Bara hoppas att allt kommer snart, längtar!! :D
 

Men nu ska jag sätta på lite .....

Sitter just nu hemma med oljor i håret, skolan hade schema bryt efter lunch idag och ska ha det i morgon med så att lärarna kan ha utvecklingssamtal även när dom skulle haft lektion. Men i morgon drar jag till Moster och umgås lite där.
Jag köpte med mig lite sallad med mig hem så åt den och sen lät fjompe vara ute lite på baksidan sen hade jag i oljorna i håret och sitter nu och har fullt i knät med både dator och kisse misse.
Ska fixa lite blogg inlägg nu och planera för lite mer, sen ikväll blir det att laga mat och sen duscha och tvätta håret. Sen vet jag inte vad som händer mer ikväll.
Sova tidigt kanske?
Men nu ska jag sätta på lite Linus svennings musik och fixa lite!
Beställde förresten min studentklänning igår, ända som är kvar att beställa är skorna men dom finns bara på två ställen och ena stället är 38 och andra är 41 och jag har självklart 39/40...
SÅ SUR!!!
Men är det fint väder i morgon följer kameran med till både skolan och Erica :D
 
 

fick hem...

Sitter just nu och äter en pizza rulle, fick hem student mössan idag! Äntligen!!
Ska sätta mig och skriva en kort beskrivning om mig själv för att skicka ihop med ett CV till en grej.
Men det är fan inte lätt att skriva en beskrivning om sig själv.
Kanske blir en liten promenad sen, men ska skriva det där först och sen sätta i löshåret och prova mössan för att se så den passar med det med.
Får hoppas att det är lika fint väder ute i morgon!
Men har inte mycket mer att berätta, så skriver senare :)
 
 
 

Serie tips: The 4400

 
The 4400 handlar om 4400 människor som har försvunnit under många antal år som kommer tillbaka, men anorlunda. Svårt att förklara men tycker du om mysteriska serier och filmer är detta något för dig! Jag tänkte jag skulle ge det ett försök för ett tag sen, såg en och en halv säsong på en dag alltså en 7-8 avsnitt på en dag, Fast alltså!
 
 
 

Vakna i morse av att byggarbetarna kom....

Länge sen jag skrev nu, nästan 10 dagar, men de har hänt mycket.
Var på busfabriken i lördags, sen åkte jag hem och mötte mamma så vi åkte till bror och victoria och Maja och såg på melodifestivalen och åt och myste. Sen åkte vi hem och då gick jag till jocke och sov där till söndagen. Mycket mer hände inte på söndagen. Sen i måndags låg jag i badet och bara myste, och igår fira jag och jocke 2 år ihop så låg och glodde på något bilprogram med honom, och sen gick jag hem och la mig och sov. Vakna i morse av att byggarbetarna kom och skulle börja på nedervåningen idag, när jag hade gjort mig i ordning så gick jag ner, men tänkte inte på att fjompe antagligen skulle följa efter. Men jag såg att ytterdörren var öppen så jag lyfte upp henne, men samtidigt så börja ju dom låta och hon fick panik. Sluta med ett antal sår på ryggen och hål i tröjan, för att dom skulle lyfta ut badkaret. Men hon sprang upp så jag stängde in oss i mitt rum tills dom hade stängt dörren, så då bjöd jag henne på lite godis. Och det är ju inte det lättaste att ta sig ut ur sitt egna hem när både badrummet och tvättstugan(där dom renorverar) är första dörrarna innanför ytter dörren. Och det står en pall med någon gubbe på mitt i hallen och verktyg och massa skit över allt på golvet. Men till slut lyckades jag!
På spårvagnen kom kontrolanterna på, haha. Han som kolla mitt busskort kollade inte ens på den där saken som han kollar med utan han vände på huvudet och var halvägs borta innan den lät. Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja..
lång dag idag med, men ska till City gross med mamma efter maten ikväll :)
 
Roliga skoluppgifter vi har va? fake tattos, men eftersom att jag alltid ligger och sover med armen böjd så börjar det redan försvinna, iallafall själva blomman men inte själken. :(

RSS 2.0