sen, sen sen sen.

Har precis tömt diskmaskinen och haft i resten av disken, snart ska jag gå ner till centrum och köpa cola. Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig i badet och tvätta håret och ansiktet. Sen ska jag fläta håret, och sen ha ansiktsmask, när det är klart så ska jag göra i ordning mina naglar och så. Imorgon är det ju bråvalla festival! Jag längtar!!!!!
Lyssna på massa musik och bara njuta :D
Men hörs senare!
 

This months inspo: Festivals ♥

 
 

balen bilderna :)

 

Arbetsförmedlingen möte

Var på arbetsförmedlingen i måndags, igår var jag hos Nea och idag var jag på arbetsförmedlingen och sen gick jag, Nea och peter på stan och shoppa lite. Sen i morgon ska jag till arbetsförmedlingen igen och sen efter det ut och gå med moster. Fredag är det midsommar och sen ja. Nästa vecka är det bråvalla! även om det inte är så många band som jag tycker om så peppar vi ändå! Kanske hittar några nya som man gillar :)
the new tower for my queen <3
 
 

Studentvecka!

Somsagt studentvecka och syster har varit hemma!
Åkte och hämta henne i torsdags, sen i fredags var vi och åt glass med barnen och sen var vi hemma, lördagen var det grillning med släkten, söndagen minns jag inte vad vi gjorde. Carro var iväg men vi var och spela minigolf innan vi åkte olika håll. Sen måndagen så hade jag mösspåtagning i skolan och sen åkte jag hem och somna på soffan, sen åkte jag, mamma Carro och Frida till trädgårn och satt där och jag drack cider. Sen igår åkte syster hem och idag så har vi haft vollyboll i skolan men våran klass skulle inte spela så vi skulle kolla på men det börja regna så vi fick gå. Så jag ringde mamma så hon kom och hämta mig så vi åkte och handla och sen när vi kom hem duscha jag och sen åt. Nu har jag precis packat klart allt smink inför fredag och ska snart fixa naglarna!
I morgon ska vi äta glass med skolan, sen spela brännboll och sen ha lärarmiddag på kvällen, och på fredag tar jag studenten!!!
 
 
 
 

hämta syster yster inatt!!

Sitter på lektion nu och dom andra fixar lakarna och så fort jag slutar ska jag och mamma åka till jysk och öb och sen handla på maxi sen hem en stund, jag ska nog träffa Nea en stund och sen vid 21 ska jag och mamma åka och hämta min kära syster på flygplatsen. Åååhh längtar!!
Hon landar vid typ 12 inatt så vi kommer hem vid halv 2 eller nått sånt. så jag lär vara helt slut, och i morgon ska vi åka och äta glass.
Men nu ska jag göra lite annat så hörs vi sen!
Jag bakade kakor igår förresten!
 
 
 
 

ledig :)

Hellu!
Jag sitter nu och väntar på att min telefon ska ladda lite, är ledig idag för det är en dag då man gör rester i skolan och jag har inga så då får man vara ledig :)
så så fort min mobil laddat klart ska jag gå till ica och köpa lite smaries och choklad och cola och sen hem och baka :)
när jag bakat klart blir det att bleka utväxten och lite annat :)
 
I morgon kommer syster hem :D
 
 

11 dagar kvar till studenten!

Det är redan 2 juni, bara 11 dagar kvar till studenten! 4 skoldagar och sen studentveckan, men dom här skoldagarna är det ju bara att göra rester och på onsdag är det pluset dag och jag har inget att göra så tror jag är ledig då. I morgon blir det nog att träffa älsklingen och idag fixa lite blogginlägg för veckan och nästa vecka då det inte kommer att bli mycket bloggande.
På torsdag hämtar vi syster med i nyköping på flygplatsen, så stannar hon till tisdagen. Fredag ska familjen åka till smultron stället och äta glass, sen ska jag nog på bio med älsklingen på kvällen. Lördag blir det grilla med släkten och sen vet jag inte mer om helgen. Börja fixa inför studenten och allt sånt kanske, jag vet inte.
får se helt enkelt.
 

RSS 2.0