Vinter Insperation

 

Månadens favoriter: November

Ansiktsprodukt: Loréal Paris -  Calming Gel-Cream Wash
Smink produkt:Maybeline New York - Dream sun Triple bronzing powder
Hårprodukt: Lanza Healing Haircare - Hair Repair Leave In Pretector
kroppsprodukt: UPDO Chick parfym
Nagellack: Wet & Wild - How I Met Your Magneta

Media
Film: Guardians Of The Galaxy
App: Twitter
Serie: The 100
Band & låt: Miley Cyrus - Stay

Annat
Månadens bästa köp: Magic Eye: WOnderland of natrual Color: Blue (Mina linser
En dag som varit bra:  Min praktik blev godkänd
En dag som varit dålig: när Jag vrickade foten och slog i andra knät och sträckte ryggen.

 
 

Tidsinställda inlägg!

Sitter just nu och ska fixa massa tidsinställda inlägg, blir ett par som ska fixas. Och sen ska jag ta en promenad så att jag kommer ut idag med, men mitt öga är svullet igen och gör ont. Och sen har jag tandvärk oxå så det är inte så jätte kul dag idag men men. Nej nu ska jag ta och börja så tänkte jag att vid 1 så tar jag ett break och går ut och går och så och sen vid 17-18 så tar jag och lagar mat så får vi se hur långt jag kommit om det blir film ikväll eller så.
Bara vänta och se ^^
 
 

Planera lite blogggrejer då!

I morgon kväll och hela lördagen är jag hemma själv så tänkte att jag skulle arbeta lite med bloggen på lördagen, fixa en ny header och lite sånt och sen fixa lite tidsinställda inlägg iför några veckor framåt då jag lär vara helt slut den närmaste tiden för på måndag börjar jag min praktik och har det i 3 månader och så får vi se hur det blir efter det.
Skulle behöva sätta mig med penna och papper och skriva ner grejer som ska göras med bloggen men eftersom jag hatar penna och papper så får det bli mobilen istället!
 
Och förhoppningsvis efter nyår så ska jag börja träna på badhuset och då kan jag både simma och träna på deras gym, för 350kr i månaden. Känner att det kan vara ett bra alternativ plus att det är en kompis som oxå kollat där så kanske kan gå ihop och träna.
 
Så nu ska jag sätta mig och planera lite framför tv:n
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #07

På 7:nde plats är det att ha ett rum för smink, att ha ett speciellt rum där jag har allt mitt smink samlat och sminkbord och en plats där jag kan filma och ta kort. Ett eget litet space bara för smink :D
 
 

aj aj aj :(

Blev ingen stuff i wanna do befor i die den här veckan, har inte haft en så bra vecka. vricka till foten och slog i knät som jag har haft problem med i snart 3år och sen sträckte jag ryggen men i tisdag när jag trampa snett. Så jag har typ bara legat i sängen eller på soffan och kollat film och serier. har klippt lugg förresten med,
Nästa vecka börjar jag förhoppningsvis praktik och kommer vara helt slut den första veckan, så på söndag tänkte jag sätta mig och göra lite tidsinställda inlägg. Har lite planer för uppkommande veckor.
Men nu ska jag ta och försöka få bort allt damm som har blivit av alla byggarbetare som sprungit in och ut och grejat och sen ska jag se Road kill eller även kallad Road Train.
 

praktikplats?

På måndag ska jag och kolla en praktikplats, ska se om det funkar att vara där, och om dom vill ha mig där. Hoppas det för tror att det är något jag kan trivas med faktiskt.
 
I morgon ska vi och hälsa på min lilla frans, åh äntligen.
Och jag har märkt nu att mesta dels kommer det bara inlägg på onsdagar men det är för att jag har det där "stuff i wanna do befor i die" som jag lägger upp onsdagar och då blir det att jag automatiskt lägger upp en till eftersom jag redan sitter här, för annars ligger jag mest och kollar serier.
 
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #08

På nummer 8 är det att jag vill göra makeup tutorials på youtube, men för att kunna göra det måste jag fixa en kamera först och det är pengar och ett jobb som saknas. Men kommer i framtiden anagligen göra videos.
 
Har inga direkta bilder att lägga till på den här :/ men men

Idag, i morgon och förra veckan

Halloj, jag sitter och har rast på jobbcoachen och tänkte slänga in ett inlägg.
Idag ska jag efter detta gå på stan med Malin och kolla lite presenter till pojkvännen och till farsdag.
Sen senare ska jag till Nea och träffa henne, inte sett henne på typ två månader :(
för hon har varit i halmstad, sen i morgon ska jag till ekonomiskt bistånd och prata med min handläggare och sen efter 15 så ska lellis komma så jag ska ge henne hennes present :D
 
Btw så fick jag för mig att köpa blåa linser förra veckan och jag är helt jävla kär! dom är mer blåa i verkligheten!
 
och sen här är våran nya toalett som vi ska ha i typ 2 veckor
 
 
 
 
 

Stuff i wanna do before i die #09

Nummer 9 har med både nr 10 och 11 att göra, för det handlar om att jag vill ha en walk in closet. Typ ha ett rum som man gör om till en walk in closet och sen så skulle jag helst vilja att det rummet ska ha en typ klädkammare för att då kan man göra om den till sko garderoben. Helt underbart ju!
 
 

RSS 2.0