designar studentmössorna...

Klassen sitter just nu och designar studentmössorna,  jag måste hem och räkna och lite sånt.
Se om man ska beställa allt för sig eller om man ska ta ett paket. beror på hur mycket pengar vi har sparat. Men måste ju beställa det snart :D
Så blir att räkna och sånt när jag kommer hem. jag är hungrig med. Vill sova..
BLÄÄÄ...
Men hörs senare :)
 

efter maten färgade jag....

Hellu!
Blev åka och handla med mamma i Fredags med, men sen när vi kom hem åt vi och jag gjorde mig i ordning, sen i lördags kom Annelie och Anki så mamma klippte och färga Annelies hår och jag sminka Anki. Sen på kvällen åkte vi till ica lite snabbt och handla. Kollade på Thor med mamma och väntar nu på att tvåan ska komma ut på Swefilmer så man kan se den med. Sen kollade vi på Ghost adventures och sen 48 avgörande timmar på tv4 fakta. I går sov jag länge så åkte vi till Mediamarkt och köpte min julklapp och sen öob egentligen innan mediamarkt men sak samma och även ut till mirum och gick in på bellbox, längtar tills jag får pengar så jag kan köpa den färgbomben jag har till luggen nu :D
Sen åkte vi ut till mormor och fixade lite och sen åkte vi förbi garaget (där mamma övningskör motorcykel) och fika och sen hem och åt, efter maten färgade jag håret och sen satt jag bara i soffan tills det var dags att sova.
Hyresbostäder kom och lufta mitt element i morse så det blev varmt :D
Slutar 16:30 idag och ska hem och steka hamburgare till mat, men vet inte mer vad som händer ikväll får se :)
Nu ska jag kolla lite grejer så jag kan fixa det där här som jag sa att jag skulle fixat i onsdags men kolla på TWD istället :P
 
Bättre bild på håret kommer senare :)
 
 

Eller så somna jag om väldigt hårt.

Hellu! Fick bli ett mobil inlägg så här på fredag förmiddagen. 
Var hos älskling igår och låg och kolla på film och sen kolla vi på tv och under tiden så drog han sin hand och sina fingrar runt på min rygg... SÅÅÅÅÅÅ skönt! Höll på att somna men gicl hem och la mig tror klockan var vid 23 eller något och somna direkt. Vaknade vid halv 4 av att fjompe höll på men var uppe på toa och sen vart hon tyst eller så somna jag om väldigt hårt. Vaknade vid 09:45 av att telefonen ringde o: då var det bara gå upp trots att telefonen var till patte så jag var inte ens uppe och svara. Men gjorde i ordning smoothie och macka. 
Har fortfarande inte fått i mig smoothien helt har ont i magen. Men ska lägga mig ner lite och dricka och sen blir det klippa till håret. Jag behöver ha pengar så jag kan köpa hårfärg så jag få löshåret att smälta in mer. Sen ska jag göra mig i ordning tvätta håret och sminka mig och lite sånt för vid 20 ska jag och lellis på bio och se the hunger games tvåan.
 
 
 

Skriva några saker som

Hej! 
Kommer upp ett schema i morgon eller senare ikväll på hur veckan ser ut men tänkte bara skriva några saker som händer i veckan ändå :)
Det andra packetet kommer med löshår, träffa lellis och bestämma film och dag när vi ske se bio i helgen, kundpass, klippa till mitt hår och löshåret så det smälter in bättre och få bort lite av det bruna i det rosa och sen bio. Även försöka träffa älskling :D snart blir det mat och vid tre ska vi på kalas. Juste ska fixa en ny header med. Bilderna och allt är planerade nu är det bara att göra den :) 
 

kort inlägg.

hann faktiskt fixa mina naglar helt innan sara kom igår. Så nu ska jag sätta igång att städa och sen bada :)
Skriver nog sernare :)
 

stel i kroppen...

Idag är jag stel i kroppen, förstår inte varför. Låg i jockes säng lite konsigt igår, typ låg på sidan med benen rakt ut som man satt upp fast benen lå på honom och han hade knäna upp åt. Haha svårt att förklara men det var mysigt.
Inatt övergav Fjompe mig och sov hos mamma :( elaking!
Men sitter nu iaf i skolan och väntar på att Religionen ska börja.
Ska försöka fixa till Saras naglar idag med för en utav hennes gick av när hon tog av sig handsken. Funderar även på att sätta mig och fixa mina naglar.
Men aja, i morgon så ska jag städa och fixa bada med. Åker till pappa på kvällen :) MYS!
 
 

När mobilen laddat klart så blir det....

God morgon på er!
Känns skönt att vara halvt ledig så här mitt i veckan!
Skulle ju vara komlediga i eftermiddag eftersom vi ska ha kvällspass nästa vecka så vi ska gå från jag börjar 10 (och vissa börjar runt 8) till halv 21 tror jag det var. Då blir det att fixa sallad eller något. Men sen på förmiddagen skulle vi ha uf, skulle börjat nu. Så skulle vi ha bara lektion i en timma och 20min och då vet våran lärare att många i våran klass skulle strunta i att komma, och vissa förstår jag, speciellt som dom som bor i Linköping och Katrineholm och även Nyköping, åka hit för en lektion. Skulle jag nog inte heller göra om jag bodde i Nyköping. Men så skrev Linda att vi skulle prata med våra rådgivare, så jag tänkte jag ska fixa registreringen klart genom att registrera min rådgivare och sen beställa visitkort!
Sen när mobilen laddat klart så ska jag ta en promenad bort till ica och handla hamburgarost och dressing och sen hem och fixa mina naglar så gott det går. Och sen laga mat. Får se om jag går till älskling en stund ikväll med om han hinner. Förstår inte vad som hänt men jag sover som en gris på nätterna, knappt trött när jag går och lägger mig men slår ihop snabbt och är faktiskt ganska pigg när jag vaknar, innan så var jag jätte trött när jag la mig och trött när jag gick upp. Sov knappt natte tid. nu känns det som jag tar sömntabletter varje kväll och har inte gjort det på länge.
Just måste slänga mig i ett bad efter promenaden med, raka benen och så.
Nu vart inlägget ganska långt,
Skriver senare!
 
 

Blev lite rosa visst!

 
Hade annars blivit tvungen att färga tillbaka det löshåret jag blekt till brunt och sen köpt två slingor ljust för att få det att passa. men fick bli rosa :D
 

funderar på om jag ska sätta på en....

sitter just nu har har lunch. funderar på om jag ska sätta på en film och ta en liten rast från TWD just nu.
Lektion till 16:20 sen hem och äta. i Morgon har jag en lektion som är typ 1h och 20min. Sen hem igen. blir nog att träna då. Fast inte armen då då. Typ armen har svullnat upp så lixom allt är bara bajs :(
Hoppas att den blir bra snart.
Blir iaf att träna, rygg mage rumpa och ben hemma i morgon.
och laga mat med, och sen blir det nog ligga i ett bad när mamma och patte ändå ska åka till mormor :)
och nästa måndag får borde jag få hem mitt löshår :D
Men hörs senare!
<3
 

bar två påsar med....

I lördags stod vi ju på loppis och det första jag gör när jag ska börja bära är att jag skadar hela jävla höger armen, kan ha haft av ett muskelfäste eller nått + klämt en nerv plus att jag vart jätte kall om handen så kan även klämt till en blodåder eller nått, vet i fan. Men kunde knappt röra armen, du vet som när den sover fast under typ flera timmar. Kom hem vid 5 tiden och då värkte det i hela armen upp i nacken så mamma gav mig massage så det släppte. nu är det bara armbågen eller det området som är svullet och ömt och kan knappt röra den.
typ bar två påsar med pocket böcker och den som var tyngst gick ju självklart sönder så fick bära den på armen som typ dom gör filmer när det inte finns något handtag i påsen. Bara det att eftersom jag hade den andra påsen med så kunde jag typ inte använda den andra handen som stöd eller nått.
 
Så ska säga till min nagel lärare att jag inte kan göra naglar i morgon utan se om jag kan få plugga teori.
 
Och i går åkte vi runt till typ Rusta och Jula och ÖoB och sen hundai, och på Jula så hitta vi en sån där avbelastningsgrej som finns till typ alla leder, så köpte en sån så jag har på armen, men mamma får lixom sätta dit den innan hon åker till jobbet eftersom jag inte kan göra det själv.
 
sen åkte vi till pappa vid 15tiden för att fira farsdag och vid 18 tror jag vi åkte hem och då var jag typ bara hemma, såg på Tv och sen ett avsnitt av TWD.
Sen var det dags för sängen.
Smörjde med voltaren eller vad det heter på armen igår så gjorde inte lika ont inatt men gjorde ont på morgonen,
Hoppas det blir bättre snart. Annars blir det vårdcentralen på fredag tror jag.
 
blä. Får prata med lite lärare och säga att jag måste ta det lite lungt. och förresten så är det ju högerarmen och självklart är jag ju höger hänt..
 
 

ska snart springa upp och....

Hade inte direkt tid för att blogga igår, hände saker hela tiden.
Kom till skolan och hade religion, pratade om islam och någon människa. haha. Sen hade vi lunch och sen skulle vi ha UF, men sen skulle vi efter en halvtimmes lektion ha invigning för den nya skolan, och sedan var det spökvandring. Men jag vägrade gå för att det är mörkt, och om det är någon som hoppar fram för mig i mörkret slår jag. och det kom ut människor som grät efter att ha gått. Och satt och kolla klart på the Walking dead och då kom ett par tjejer från klassen upp där ifrån, och nästan alla hade fått fakeblod på sina tröjor/jackor. Och jag som hade min vita Ed hardy wannabe tröja så vill inte jag ha blod på den eftersom det inte alls är lätt att få bort.
http://www.nt.se/nyheter/?articleid=9002859
 
Sen när jag kom hem tog jag och åt och sen fixa jag lite tills Sara skulle komma och få hennes naglar fixade, åt innan och hon verkar ha blivit nöjd, det är iaf vad hon sa :)
Sen efter det kolla jag nog bara lite på tv och sen somna jag :P
Vaknade nu för nästan en timma sen, ska snart springa upp och hämta hårfärgen och mitt löshår, så ska jag slänga i blekningen i luggen och locka löshåret till lite The Walking dead, och sen skölja ur blekningen och i med en ny omgång, och kolla klart på TWD. Och sen blir det nog fixa till mina naglar och sen hoppa in i duschen och sen slänga på lite smink och så. Så jag är klar när jag ska till Lellis vid 20 i 18.
 
Sen måste jag även börja fundera på vad jag ska dra med mig i morgon. Blir nog typ någon bok eftersom vi ska sitta på loppis från kl 11 till 16.
 
Blir nog en bok och chilinötter eller nått.
Men nu ska jag ta och sätta igång så jag inte blir stressad :P
 
 
 

Idag blir det hem och börja...

Sorry för enormt dålig uppdatering,
Varit sjukt seg den här veckan och i måndag gick jag till älsklingen efter skolan, igår var jag och handla sen hem och laga mat och sen dusch och sova. Idag blir det hem och börja städa och fixa lite och i morgon kommer mammas jobbar kompis som jag ska göra naglarna på. Måste även slå in älsklingens paket eftersom han fyller idag och måste fixa lellis paket idag med. Ska ju fira henne på fredag så :)
Snart har jag lunch och sen jätte lång lektion i hår. Jag orkar inte!!
Hungrig...
 
Inatt sov jag så pass att jag vakna inte ens av att fjompe kom upp och la sig trots att hon faktiskt måste gå på min mage för att komma på plats. helt plötsligt hade jag bara något fluffigt och levande bakom ryggen D=
 
 

Loppis och kalas och grejer i veckan!

 

problem då det börja brinna i gardinen...

Hej!
Förlåt att det tillslut inte kom upp något som hade med Halloween att göra. Hade så mycket annat att göra, plus att jag fick ju inte mina pengar för ens torsdagen och kom inte hem förens vid 23. var på stan först och sen till Nea och följde med och tände ljus och sen till älsklingen och bara umgicks.
I fredags skulle jag ha gjort men fick lite problem då när det börja brinna i gardinen hos en på gården. Hon hade ju slängt ut sina tre barn för att det brann men dom hade ju bara T-shirt. Men mamma bjöd in dom hos oss så dom slapp vara ute. så låna ut en tröja till dom var och så stod man där  sin onepice när poliser och brandmän och ambulanser stod på vår tomt och prata med ungarna. Var tvungen att låsa in fjompe i mitt rum och hon var ju verkligen inte glad.
 
Sen börja jag ju och städa och damnsuga och grejer och så duscha jag och sen åkte till pappa.
Vi har inte gjort så mycket i helgen.
Börjar lektionen när som :D
 
Kommer veckopplanering upp idag med!
 

RSS 2.0