Tredje dagen på lovet...

tredje dagen på lovet och snart är det slut.
Igår hade jag skräckfilms dag med lellis. så vi såg tre filmer och hade det mys. berättar i ett annat inlägg vilka det var ^^
Just nu sitter jag och fixar naglarna. bara en nagel kvar. höger tumme.... hatar att göra den handen. sen när jag ätit ska jag till älskling. och i morgon blir det stan med lellis och hämta mitt pass och äta subyaw m.m
Fredag blir det städa heldag och sen till pappa på kvällen.
Men nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång ^^
 
 

storm varning..

Sitter i vardagsrummet i mörkret och funderar på om jag ska glo film eller spela lite först.. hmm. blir nog nästa del av Resident evil. Såg två filmer igår.
Och ikväll är det storm varning, klass 3 i göteborg där min älskling är och klass 1 här sen inatt. men där emot kan det bli strömlöst och det hoppas jag nästan lite på. Dock inte om jag sover, älskar att ha det strömlöst på vintern med massa ljus och springa runt med ficklampor när man ska på toa eller nått.
Men nu ska jag nog spela lite innan det blir film, längtar tills bråvalla börjar släppa artister och börjar söka folk som kan jobba. För lätt att jag ska söka! bara av att få vara där blir jag nöjd och sen förhoppningsvis se några band som man vill se ^^
 
 
 

Ska snart ta och göra mig i ordning...

Vakna typ vid 9:30 och varit vaken sen dess. hade lite gosit sälskap i sängen så ville ju inte gå upp!
Hon har aldrig legat på den sidan av mig och det här är tredje gången på en vecka hon ligger i min säng och sover och det har hon inte gjort sen hon kastrerades. Konstigt att hon börjar nu. haha men men.
Ska snart ta och göra mig i ordning för att vid 15 ska jag åka för att vid 16:10 så har vi möte hos polisen för att fixa nytt legg. Sen blir det nog hem och äta och städa massor. Lellis kommer ju i morgon och då ska vi ha skräckfilms dag och grejer.
Och onsdag blir det nog träffa älsklingen om han överlever stormen som kommer till Svergie ikväll. För han är i göteborg och hälsar på sin Farmor och ska hem i morgon D=
blä... Stormen ska slå Göteborg först och värst.... bara hoppas att han stannar inne!
Men nu ska jag prata lite med mamma och sen ta och göra mig i ordning!
 
Hörs senare eller i morgon!
 
Gosis<3

fylligare läppar

 

Beställde ett till.

Hellu! 
Ligger i soffan och glor tv, ska upp tidigt och hjälpa min moster flytta i morgon. Beställde ett till set med löshår idag så att håret blir tjockare.
Men nu ska jag halv sova till csi på 9an.
Hörs i morgon! 
 

Dålig uppdatering!!

Sorry för dålig uppdatering!
Haft ett prov och två tester.
Plus att jag fått reda på att jag kommer få en brorsdotter i februari :D

Slutar 14:35 och då har jag lov! så jävla skönt och behövligt!

Men nu ska jag fortsätta i skolan, har religion. :)
Fixar ett till inlägg på rasten sen :D
 
 
 

sen somna om efter ett tag.

Igår när jag kom hem så hade vi fått ett brev, en avisering på ett brev som skulle hämtas på Ica. Så jag vandrade bort och mötte mamma och hämta ut mitt paket. Det var mitt nagelkit :D
Så just nu väntar jag bara på en sak, wipsen. Fast den 25 ska jag beställa hem ett set med löshår till :)
Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gick till jocke. Var där tills typ 23 och då somna jag på en gång när jag kom hem. Vakna vid 5 första gången för att fjompe skulle gosa och mammas klocka ringde. var på toa och sen somna om efter ett tag.
Efter ett tags sömn hoppa fjompe upp på sidan och skulle gosa med mig. Kollade efter ett tag på klockan då den var 10:45. Dags att gå upp?
Nyligen ätit frukost och nu ska jag ta och städa och sen fixa så man kan se vilka färger det är på gelen :)
Sen blir det ju och packa och sånt för åker till pappa ikväll med :D
 
 

alltså har jag rast från...

Hellu!
Seg och trött är jag!
 
Har religion som börjar typ nu, så ska bara skriva klart. Sen har vi rast. men vid 1 har jag rådgivarmöte på stan. Alltså har jag rast från 11:25- 13:00. Kul!
Planera lite om mötet och så.
Sen när jag kommer hem blir det att städa, duscha och så. Blir nog gå till älskling ikväll :)
Men hörs senare!!
 
 

you are beautiful!

 

blir det så mycket....

När jag vet påväg hem så såg jag att bror var ute och åkte, så när jag väl kom hem så fråga jag mamma vart bror var på väg. Han skulle hämta ett paket!
Det var mitt paket!
Mitt löshår!
ska ta och tvätta det i morgon och tvätta mitt hår med, får se om jag måste tunna ur mitt botten hår, eller topparna snarare. för att det är ganska tunt. funderar på att jag kanske borde köpa två omgångar. dock blir det så mycket clips i skallen då.
men men hoppas det blir bra! tror dock jag inte ska göra ombre på det utan bara göra två slingor som jag ska ha med luggen eftersom att det är ganska tunt.
 
 

toughts

 

och planera en skräckfilms kväll på....

Färgade håret i fredags, i lördags var jag på busfabriken från 1 till 10 i 5 åkte hem och åt och sen somna jag, och igår var vi på kalas och lite sånt, i kväll ska jag nog ta och slänga i en blekning ikväll igen, i morgon ska jag träffa lellis och planera en skräckfilms kväll på lovet :D
 
Sen vet jag inte mer vad som händer under den här veckan, möte med madde på torsdag. sen är det inge speciellt som händer :)
 
 

hopp in i badrummet och....

Ska precis ta och sätta på musik på datorn som är kopplad till tv och sen byta tröja och ta av mig älsklingens mjukis byxor och sen hoppa in i badrummet och bleka min lugg :D sen medans det värkar så ska jag ställa mig och skära sallad tills ikväll :D
så får vi se hur ljus eller orange min lugg är! :P
 

Makeup inspo smokey and pinup!

 
 
 

ont i halsen, täppt i ena näsborren och andra rinner....

Var ute och cykla efter skolan igår med mamma, sen när jag kom hem satt jag vid tv en stund, sen hoppa jag in i duschen och sen la mig och sov, vakna första gången vid 5 i morse då mammas klocka ringde, sen andra gången när min ringde, ville inte gå upp. Ont i halsen, täppt i ena näsborren och andra rinner, lock för öronen, ganska hes iaf vad jag hör och trött. håret ser ut att vara jätte flottigt med. :(
Blir nog lägga mig i ett bad när jag ätit ikväll..
 
blir väl att börja bleka det lite på fredag så får ge det en ordentlig kur nu.
Men nu ska jag vänta på att vi börjar, Mentorstid och Uf med föreläsning och lite jobb sen lunch och sen hår i typ 3h 30min så slutar 16:30.
Har en bekännelse för er sen med ;)
 
Shoppade föresten en locktång och fick hem mitt ena paket igår! Mallarna, rullen som är brevid dockan :)
 
 

10 dagar kvar tills dom ska komma ungefär. blää

Sitter i skolan och börjar om 45 minuter!
Jag är jätte trött för att fjompe har varit så enormt livlig inatt.
I fredags städa jag ju och höll på sen åkte jag till pappa, sen senare på kvällen var vi tvungna att åka ut till anders( berättar senare) Sen i lördags var vi på ikea och ikanohuset och gick runt, sen bara var hemma på kvällen, i går så åkte vi runt lite med bara. sen när jag kom hem så skulle jag på toa. Och spindelfanskapet som jag såg där i typ onsdags satt på toalettrullen. Fick panik, skrek på mamma så hon kom in när jag satt där med byxorna nerdragna på toaletten när hon fick mosa spindels, Sorry för att det regnar idag! men han var stor!
bläää...
Har lågdag idag, sen får vi se om jag kanske åker till rusta med mamma senare eller om hon ska till tage, kanske hon kan ta med mig :D
får se.
beställde lite mer på ebay igår. fast bara en sak, men längtar tills allt kommer!!!!
10 dagar kvar tills dom ska komma ungefär. blää.. Dont wanna wait!!!

Funderar på att bleka min lugg redan nu eftersom det tar lite tid innan den blir den färgen jag vill, så blir nog att fixa med det fredag :)
Men börjar när som, har Religion. blä.
Men hörs senare!
 
 
Bebisens nya favoritplats!
 

köpte lite grejer igen igår

Blev fattig igen. Beställde ju hem massa grejer, och köpte lite grejer igen igår. Och lämna pengarna igår till Nea.. men blev pengar kvar på kontot och fick en spegel av present som jag först skulle ha tänkt betala för men nae D=
var även och åt på pause igår efter skolan och sen åkte ut med Lellis till Maxi. sen när jag kom hem så åt vi med alla syskon eftersom carro åker hem om ett par timmar. så tomt det kommer vara, men men... Har lektion nu så ska vara närvarande och sen på lunchen blir det cola och buffy, sen har vi uf och sen slutar vi. kanske ska till älsklingen ikväll får se hur han mår då..
 
Första bilden det jag beställt och andra bilden är det jag köpte igår :D
 
 

RSS 2.0