så jag ger upp

I måndags kom jag hem vid 7 från skolan, och strax efter kom min kusin och sov över. Sen  på tisdagen hände det lite grejer i skolan, så jag mådde inge bra. Men på kvällen åkte jag och morsan och shoppa för det var marknads afton på stan vilket betyder att det är rea och grejer. I går hade jag studiedag och ända gången jag gick ut var när jag och mamma var till garaget (där hon övningskör) och sen köpte vi mat. Och idag var jag och lellis hos erica och timmy och var ute och gick en bra stund och sen gick vi hem till dom och var där en stund och kom hem precis nu.
Och nu har jag avslutat att inte äta choklad, skulle ju hålla till studenten men klarade 26 dagar. Tills i måndags när dom bjöd i skolan då kunde jag inte hålla mig och behövde ha socker, och idag har jag varit i mammas nutella burk, blä. Så jag ger upp nu.
Och i morgon blir det städa och fixa och sen åka till pappa på kvällen och spendera helgen där.
Men nu ska jag fortsätta att vänta på att mama ska komma hem så vi kan äta mat D=
Hungrig så jag sitter och äter mariekex :D
 
Lite bilder från balen och tisdagens shopping :)
 
 
 
 
 
 

this months inspo: summer love!

 

passar på att uppdatera nu när jag har en timme till övers.

tänkte att jag kunde passa på att uppdatera nu när jag har en timme till övers eftersom man fick gå hem tidigare.
Det kom nämnligen en karl till skolan och hade föreläsning om märked ghd som har platttänger, hårblåsar och produkter m.m. Efter att han hade föreläst så sa dom att om man inte ville prova eller köpa så fick man gå hem, och jag har redan provat en eftersom att min pappas flickvän har en och ville inte köpa med tanke på att dom kostar typ 1500 och dom pengarna finns verkligen inte. inte med tanke på att det är studenten snart, bråvalla + ett helt sommarlov eller snarare ända tills jag får jobb eller kan få hjälp från sos innan jag får pengar och mamma fyller 50. och sen mådde jag inte så jätte bra heller.
 
Och just nu sitter jag ute med fjompe som springer runt, och vet inte om jag sagt det men den damen rymde ju förra veckan. Hitta henne som tur var på grannens baksida så jag fick springa igenom och ta hem henne med svansen dubbelt så stor och spya som hängde från munnen på henne. Men efter det var hon som en liten svans på mig. Ska om en stund ta och börja laga maten och sedan hoppa i ett bad och tvätta håret och raka benen och fixa och efter det blir det att tvätta smink penslarna. Hade hoppats att min sista beställning från ebay hade kommit tills nu men nope. Kanske borde läsa igenom smink teorin en gång till idag med tanke på att vi har provet i morgon.
 
Jag ber om ursäkt ännu en gång för att det är så dåligt med bloggandet men det är så mycket i skolan nu, inte för att jag ligger efter men så mycket som ska avslutas och skickas in och balen är snart och stora prov och massor.
men nu ska jag fixa lite annat så hörs vi snart!
 
 

veckans planering!

Vårat internet har krånglat hela tiden nu, och hela veckan nu så har jag lite att göra
 
 
är det idag, kom hem från skolan för en stund sen och ska plugga och sen fixa lite inför i morgon
 
Skola först, ansiktsbehandling på morgonen och sen baldcap på eftermiddagen och sen blir det bio med Erica på kvällen. Vi ska se Divergent och efter det så blir det hem och fixa och plugga lite
 
 
Skolan till halv 5 och sen hem och tvätta håret, fylla i det rosa i luggen och raka benen och lite mer
 
 
Stort sminkprov i skolan, teoretikskt, sen hem och sätta i löshåret, möta lellis vid ica runt 5 sedan hem och stoppa fötterna i fotbad, och plåstra om dom sedan fixa naglarna med tippar och gelé och försöka somna tidigt.
och plocka fram och i ordning allt till fredagen
Gå upp vid 7, hoppa in i en snabb dusch och sen dra på mig onepicen, äta frukost sedan börja sminka mig, fixa håret alltså locka det, sedan äta lunch med lellis, sedan fixa hennes hår och sedan sminka henne, byta kläder och sen kommer pappa och skjutar oss till balen! Ska vara där vid 16 så lite smått stressad, därför jag vill försöka fixa så mycket på torsdagen.
 
Har inte så mycket planerat förutom att jag vaknar upp på luftmadass, förhoppningsvis med lufft kvar i, och Lellis vaknar upp i min säng och sen umgås väl vi ett tag och sedan vet jag inte mer.
 
Det är morsdag och även val till eouropa parlamentet, tror vi ska åka till mormor som vi brukar göra på morsdag. och mer än så vet jag inte.
 
Men det är mycket plugg till sminkprovet och annat som händer.
 
 
 
 

Så mycket som hänt senaste tiden

förlåt, det har bara varit så mycket som har hänt nu senaste tiden. Det är ju knappt en månad kvar och sen slutar jag skolan så det är flera stora prov och mycket plugg och annan planering som är nu. Men försöker bli bättre på att blogga.
Det är bara
8 Dagar kvar till balen
21 Dagar kvar till syster kommer hem för 5 dagar
29 Dagar tills studenten
och 42 dagar kvar till bråvalla!
Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion. Sen vet jag inte vad som händer senare. Tror jag ska fixa lite tidsinställda inlägg och sånt så att jag har det gjort nu inför framtiden en stund. Försöka fixa minst ett i veckan förhoppningsvis så det kommer upp två i veckan fram till bråvalla.
Men nu ska jag på toa och sen börjar vi här som!
Hörs senare!
 
 
 
 
 
 
 
 

Beställde mer saker :(

Hellu! lellis har typ precis gått efter att jag fixade hennes hår och nu är jag helt slut i ryggen :( 
Juste inlägget i lördags var ju tidsinställt, men jag fick hem ena produkten redan i fredags, plus att jag beställde en till sak idag. men det får ni se när det kommer, så svårt att förklara och man förstår knappt på bilderna som dom hade. Men nu ska jag sitta och äta nötter och dricka loka. Har bestämt att fram till studenten så ska jag inte äta choklad, jobbigt men behövligt för min hud just nu. Men här kommer lite bilder så ska jag fortsätta glo tv och njuta av den mjuka soffan :) 
Frisyren jag provade på lellis som hon ska ha på balen men blir nog bättre då :)
 
Hugs!
 
 

Lika fattig den här månaden som förra alltså..

Jag var tvungen att köpa en ny foundation p.g.v att min är snart slut och den är för mörk för mig så att jag hittade en ny som jag kollat på i typ två månader eller något sen den kom ut, och jag total älskar den!
Jag har den ljusaste färgen som heter 00 Fair, jag tycker den täcker perfekt och blir inte alls kakig och flagig så som jag har haft problem med innan eftersom jag är väldigt torr om huden.
Sedan fick jag och mamma för oss att vi skulle beställa från fyndiq, så hon köpte sminkborstar och fjärilar att ha i badrummet och jag köpte dessa
Krämiga contouring och highligter och så
Och blackhead remover masker för att testa, det var typ 10st för 40:-
 
Och sedan beställde jag lite från ebay precis och då blev det detta
E.L.F face primer som ska förhindra flagning, glans och göra huden len och jämna ut ojämnheter
Och ett Ed Hardy mobilskal eftersom jag har ett 3D skal nu och jag har fobi för den texturen så gillar inte att hålla i min telefon direkt vilket inte är så jätte kul. Plus att jag älskar Ed hardy.
 
Men det är allt jag köpt just nu, och har bara gått 3 dagar sen jag fick pengarna, skulle ju börja hålla i pengarna ja!
 
 
 
 
 

igår var det första maj!

Igår var det första maj! Gick upp typ vid halv 9 och åt frukost, sen hoppade jag in i en dusch och tvättade mitt hår och sen gjorde mig i ordning med smink och allt. Sedan kom Annelie och anki så vi åkte och skulle kolla på bilarna och mc tåget. Sen när vi hade sett det åkte vi hem och åt och sen satt jag vid tvn hela kvällen efter dom hade åkt.
Fjompe väkte mig vid 6 i morse men lyckades somna om till halv 10. Åt frukost och sitter nu här och ska snart börja städa och packa. Åker till pappa ikväll med så tänkte fixa ett inlägg som ska komma upp i morgon med :)
Men nu ska jag ta och sätta igång så jag blir klar någon gång med :)
 
 

RSS 2.0